Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na nežinau, man atrodo, kad jaunimas toks, koks yra, beveik visą atsakomybę turėtume prisiimti mes, vyresnioji karta :D  ne kiekviens asmeniškai, bet tiesiog. Lygiai taip pat, kaip ir už mūsų kartos kompleksus dar vyresnė karta. Niekas nevyksta tiesiog savaime. 

ir galime tą jaunimą keikti, stebėtis, ignoruoti-jis niekur nedings.

Apie tai, ką dainuot. Nu taip jau yra-ką matau, tą dainuoju. 

Atsakyti

Na nežinau, man atrodo, kad jaunimas toks, koks yra, beveik visą atsakomybę turėtume prisiimti mes, vyresnioji karta :D  ne kiekviens asmeniškai, bet tiesiog. Lygiai taip pat, kaip ir už mūsų kartos kompleksus dar vyresnė karta. Niekas nevyksta tiesiog savaime. 

ir galime tą jaunimą keikti, stebėtis, ignoruoti-jis niekur nedings.

Apie tai, ką dainuot. Nu taip jau yra-ką matau, tą dainuoju. 

Katuk, ginkdie nereikia, kad jaunimas dingtų. :D Bet liūdina ne pasikeitęs matymas, o greičiau NEmatymas, matymo siaurumas, susikoncentravimas vien į savęs paieškas ir negebėjimas rasti jokių kitų aktualių temų.

Atsakyti

Išinstaliuokim socijas, instas ir pan gal sumažės selfizmas ir atsiras tas platesnis matymas. Gal.

Nu ką, sėdėdama Italijoj priešpaskutinę dieną susivokiau, kad siūlų pardžių nei vienos nepaieškojau. Tai užsisakiau Lietuvoj. Pirmas pirkis po laaaaabai ilgo laiko, bet va užsimaniau prie naujų kelnių. Tikiuosi natūroj irgi tiks, ne tik telefonu spalvas žiūrint. 

Atsakyti

Aha, Smalsute, pradžiai reikėtų patiems pakelt galvas nuo telefonų ir kompiuterių. Kad pamatyt, kaip auklėjasi mūsų atžalos. 

Tik nesuprantu, čia mes kuriam pasaulį, ar deivas turi kažkokį planą?

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

man siandien liudna del referendumo...  :cray:  :cray:  

Na o is smagesniu naujienu tai pradejau kojines, va siandien atsinesiau i darba pamegzt  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Keista būtų, jei jaunimas neieškotų savęs ir nekalbėtų/nedainuotų apie tai, kas jiems aktualu. Viskam savas laikas. Pamenu, kaip rašiau rašinėlį "Kodėl sunku būti jaunu žmogumi" :) 

Kai yra pačiam kažkas aktualu, tai jaučiasi ta aistra, paliečia ir kitus. Va, norvegai pasakojo pasaką - nu ir kam tai buvo aktualu? :).

Bet čia kaip visada galioja taisyklė - dėl skonio nesiginčijama. Faktas, kad buvo ir mano skoniui absoliučių beskonybių. (Ir tai tikrai ne apie šveicarą). Nežinau, kodėl tai, kas skirta miegamajam, turi būti ant scenos. 

Mano jaunimas, augantis toje pačioje šeimoje, turi labai skirtingas nuomones. O aš vis jalbu, kad turėti savo vertybes gerai, nuomonę irgi, bet ją galima reikšti pagarbiai ir pagarba bet kuriam žmogui turi išlikti, nesvarbu, kokia jo orientacija. 

Nu kaip gerai buvo sode. Pajutau, kaip man patinka vadovauti :lol: , gal pirmąsyk gyvenime. Dar galėtų būti tų, kam vadovauju, daugiau, ir jie darytų tai, kas pasakyta :). Vieno darželio nemažą dalį nuo žolių ir samanų atkariavom, kai ką persodinau, dėliojuosi viziją, pasidarė vietos mano vienmetėms, ir ne tik. Nuteikinėju, kad kitą savaitgalį teks raitotis rankoves didžiajam gėlynui :), kol yra man įkvėpimo. Bėda, kad žemė tokia suplūkta, aš viena nei su rankom, nei su kastuvu nieko negaliu padaryt... Reikia kast, purent, pildyt žemėm, ribas pasidaryt, išplitusias daugiametes mažint, persodint, nusipirkt naujų :)

O šiltnamyje visi puikiai išgyveno, pirmas 7 braškes nuskyniau, vienas pomidoras pražydo. Tik šalnos lauke tai nuvirino aktinidijas, vynuoges, braškių viduriukai juoduoja. Kiek ko bus, tiek ir užteks.

Biškį mezgiau. Bet reikia matuotis, ar neteks ardyt žakardo ir permegzt didesniu virbalu.

Atsakyti

Vilius savo kalboj nagrinėjo, kokias žmogaus savybes atskleidžia mitai. Narcizo mitas irgu buvo nagrinėjamas, nes labai jau aktualus šiuo laikotarpiu.

Paskutinis rytas Romoj. Vietinė kavinukė, americano, kruasanas... ryto malonumas. 

Atsakyti

Labas dienas,

 

katuko siūlai gražūs  :wub: Ypač tie šviesūs :wub:

 

Vakar varėm balsuot priš pietus, tai ohoho, kokia eilė buvo  :blink: Net per visą mokyklos kiemą. Niekad nebuvau tiek mačius. Jau galvoju, bus didelis aktyvumas, gal su tuo referendumu net pavyks, bet nekažką.. Kaip ir visada, pusė liaudies balsuot neina.

Mano vienas balsuotojas tai taip atsakingai ruošėsi :D debatus stebėjo, programas skaitė, testus darė :D 

 

Bet šiaip liūdna, kad neturim stipraus tikro lyderio..

 

 

Apie niumos pirkinius (ne siūlinius) paskaičius net susijuokiau balsu, nes sesė mano dabar irgi trumpam išlėkę į artimą užsienį ir kaip tik pakalbėjom, kad laukia fainiausia dalis jau pakeliui namo, nes eis apsipirkt biškį :D

 

Aš namų žemės ūky dar nieko šiemet nenuveikiau.. Tik apžiūrėjau, kad pirmi metai, kai turiu ir aš iššalusių augalų  :unsure:  Bent keletas levandų neišgyveno, nors jau 8 sezonas būt buvęs.. Šalavijų tik vienas varganas daigelis stiebiasi iš didžiulių krūmų. Neužmirštuolės praretėję visiškai. Nekažką ir turiu. Šiemet bent alyvos nenušalo, žydi visu grožiu  :wub:

Atsakyti

Ai dar apie Euroviziją nepsisakiau  :lol:  :lol: 

Man patiko airė, estai, šveicaras irgi patiko. Bet šiemet turbūt pirmas kartas, kai nebuvo nei vienos dainos, kurią norėčiau savo Spotify turėt. Iš praeitų, kad ir nelaimėjusių, bet turiu savo grojaraščiuose net labai mylimų.

Atsakyti

Sveikos

Oj kiek įdomių temų

Iš dainų tai man daug kas patiko. Sirgau už kroatą. O prancūzo dainą į spotify įsidėjau nežinodama dar kad čia eurovizinė jų. Šveicaras man neįsimintinas

Dėl lovos reikalų..nu tai dauguma dainų apskritai apie meilę gi...ar vyro moteriai ar vyro vyrui...

Vakar pasivažinėjau gerokai šiandien nežinau ar eit vaikščiot. Oras kviečia bet kojos tai pailsėt siūlo

Atsakyti

Ai apie jaunimą. Pritariu Katukui ir Restar.

Neseniai neblogą straipsnį ta tema skaičiau lyg Baltrukonytės 

Atsakyti

Man yra gerų dainų, kurias mielai klausyčiau. Bėda, kad nei spotify naudoju, nei išvis dažniausiai prisimenu ką paklausyt :). Arba LRT radijas plepa ir dainuoja, arba tyla mėgaujuosi. Kai itin stipriai reikia susikaupt darbui, tada pasiimu ausines ir... kartais su jom prabūnu visą dieną be muzikos :D. na, arba užveda dažniausiai Sia. Paskui tai būna, kad bile kas eina, net negirdžiu. Va tokia aš muzikos vartotoja... Sąmoningai retai kada ieškau ko paklausyt. Nes prie mezgimo - serijalai arba mezgimo video. Gamtoj - man gera būti be nieko ausyse.

Atsakyti