Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, o dar tik gegužis, vasarą bus dar daugiau turistų. Mes tai mėgstam anksti ryte išeiti, tada nors kiek tuštesnio ir vėsesnio miesto pamatai. 

Mes juokiamės- kurie prie 26 su striukėm vaikšto, tai tie vietiniai. Kurie su šortais- turistai.

Restar, aš apsirūpinau prieš išvažiuodama iš kiniečių mažiukų pirštų silikoniniais 'prezervatyvais' 🤣🤣 užsimauna tokie paminkštinimai. Mano silpnoji vieta. O šiaip, tinkamus kedukus įsidėjau, tik šniūrelius visiškai atpalaidavau.

Šiandien - Borgeze galerija ir išsipirktos vietos bus visos aplankytos. Turėsim dar beveik tris dienas laisvo laiko, kai pailsėsim lėtuoju režimu (tikiuosi 🤭) praeit kelis likusius objektus, Trestavere skverą, pasisėdėsim ramiai.  Vyras jau ir pats nesiveržia bėgte. 

Atsakyti

Dar faina, kad ten kur gyvenam- metro stotelė prie pat ir visokios mini kavinukės- picerija, ledainė, desertinė. Šnd ryte dvi kavos su skirtingais desertais/kruasanais 5,2 eur 🥰 

Atsakyti

Niuma, apie tuos ir pagalvojau - žinok ir aš parsisiunčiau užmačius, kad tokių būna. Bet tu protingai užsidėjai juos iš anksto? nes aš, jaučiu, prisiminsiu tik post factum :). Nu ir tai, aišku gerai bus turėt. Jeigu pasiimt prisiminsiu, kai reikės.

Treniruotė biškį crazy šiadien - Lietuvos lenkų televizija atvarius filmuot, dar visas būrys naujų sportininkių - ukrainiečių atėjo, vėliau pradėjom, kameros šalia blaškėsi ir dar mūsų treneriukė pasistengė ant intensyvo pavaryt  :lol: . Turėsiu savaitę pailsėt užtat, nes trečiadienį mūsų didžioji konferencija, tai negalėsiu.

Atsakyti

vakar važiuota patikrint, ar tiktų trūkstama žalia medvilnė... aišku, kad ne.

Grįžta su mulbery šilku (šviesus) ir ekokašmyru :rolleyes:  jei neklystu, šįmet pirmas siūlų apsipirkimas :D

Priedas  received_1005392087595712.jpeg   194,67KB   0 Parsiųsta kartų

 

Šilkas tai dėl to jog parodė klientės megztuką, labai fainą. O ir nešiojas bei mezgas sakė puikiai, nėra pašus.

Ekokašmyras tiesiog puiki spalva ir dar su nuolaida, tai ką nors tikrai pagaminsiu iki šalčių :D

 

Nežinau,ką daryt su žaliuoju. Trūksta vienai rankovei. Ar daryt su tipo trumpom, ar kaip liemenę. Bandyta megzti va toks

 

Priedas  Screenshot_20230616_102731_Pinterest.jpg   369,61KB   0 Parsiųsta kartų

 

Siūlas ardytas,  o pirktas prieš n metų Anykščiuose. Keista, kad pritrūko, nes buvo megztukas visai normalus, gan tankus. Ir keista, kad likučių neradau, nes atrodė, kad dar buvo likę. Tai turim, ką turim :D

Atsakyti

Katukai, o siūlas vasarinis? Tai gal ir trumpom ar 3/4 rankovės tiktų?

Atsakyti

Nu vasarinis-medvilnė (nors kas ten žino tuos Anykščius :D  tais laikais. Bet faktas, jog 3/4 neišeis. Arba 1/2 arba tik atnara-toks pasirinkimas. Bandau 1ą kol kas.

O baigus svajoju apie šilką :rolleyes:​ 

Atsakyti

1 kelnės, 2 bliuskos (1 iš jų - su papuošalu) už 50 pinigų. Laiminga 🥰😂😂 

Nu ok, Panteoną šiandien irgi jau aplankėm. Bet paskutinė diena - lengvesniu tempu. 

Atsakyti

Niumai iki laimės ne daugiau muziejų reikėjo :). Bet aš tave suprantu. Man tokia kančia apsipirkti - nei Europa nei CUP kelnių ant manęs neturėjo visai ( nekalbant, kad pilkų išvis beveik nėra...), tai kur bebėgant netyčia sėkmingai apsiprekint - gėris, kuris ilgai kasdienybėje džiugins .

Vėlyvas atsigulimas man atsiėjo bjauriu rytu su alergija... Buvau primiršus jau, reiškia, daugumoj normaliai išsimiegu. Man labai susiję su miegu tie simptomai.

Katuk - faini pirkiai, tikiuosi, nepamažinai nusipirkt :). Gaila, kad trūksta žaliam, bet tu kūrybiška, išeis gal dar geriau. Arba rasi siūlus jau užbaigus :).

Mano mezgamam Jeju irgi gali siūlų trūkt...

Eurovizija nepradžiugino  :B . Nors sutinku, kad be galo daug stiprių dainų, tai mūsiškė kiek nublanko. Kaip tikra lietuvė džiaugiuosi, kad nemėgstami liko žemiau už mus (nekalbu apie Lv ir Ee - estai net labai prikolni pasirodė).

Pabalsuota, nulėksim iki sodo. Vyro brolis minėjo nušąlusias vynuoges, aktinidijas, reikia viską apžiūrėti.

Atsakyti

Ryte atsikėliau toookia skaudančia galva. O tik dvi taures vyno Išgėriau, bet matyt sulfitų daug buvo :D 

Euroviziją žiūrejau, norėjau, kad laimėtų prancūzas arba kroatas. Bet matyt šiemet be stambaus pareiškimo apie savo lytinį gyvenimą laimėti nelemta :B 

Nuvažiavom balsuoti, tooookia eilė :blink: Tai nelaukėm, vakare varysim vėl. Nors ir neturiu už ką balsuoti, bet pilietinę pareigą atliksiu.

Dar užsukom į augalų mugę buivydiškėse. Visko norisi, o sodinti nėra kur. Tai tik du juoduosius serbentus nusipirkau vietoj jau nusenusio. 

Atsakyti

Jau balsavau.

Baigiau ir išskalbiau baltą kašmyrinį. Būtų tobula jei ne apatinė atnara, kuri dabar yra tokio pat platumo kaip ir mezginys ir yra per plati, stovi kirviais. Jaučiu bandysiu kirpti ir primezginėt naują siauresnę, tada bus žymiai geriau.

Atsakyti

Balsavau :victory2: 

Tik juokinga-išėjom pėsčiom, bet pasirodo, perkelta apylinkė tolėliau gerokai. Ir dar kaimas pagausėjęs-vietoj vienos apylinkės-dvi. 

Užtat paragavom vietinių kebabų :lol:  kur Žvaguliukas atidaręs. Mantai kažkaip nelabai, nors aš tokuas nesąmones visai mėgstu. Bet man per daug buvo padažo...

Man eurovizijos laimėtojas, nepaisant jo (ne)pakraipos, visai mielas, o ir daina nebloga, vokalas puikus, šou išsiskiriantis, nevulgarus ir gerai žiūrėjos. Prancūzas ok, kroatas paviršutinis. Dar visai man airiai patiko, irgi sakyčiau gan geras šou su geru vokalu, net ir dainą visai klausyčiau. 

Mūsiškis kaip visad-toks prie vidutinybių, kai viskas kaip ir gerai ir gražu, bet nėra kuo nustebint ir sužavėt

Žaliojo dar nebaogiau

Atsakyti

Euroviziją žiūrejau, norėjau, kad laimėtų prancūzas arba kroatas. Bet matyt šiemet be stambaus pareiškimo apie savo lytinį gyvenimą laimėti nelemta :B

Nuvažiavom balsuoti, tooookia eilė :blink: Tai nelaukėm, vakare varysim vėl. Nors ir neturiu už ką balsuoti, bet pilietinę pareigą atliksiu.

Pusfinalių nežiūrėjau, bet finalas tai nuvylė, su kiekvienais metais turbūt vis labiau nuvilia. Kad ir kokios bebūtų ten muzikinės aukštumos, vertybiniu požiūriu - vis žemiau ir žemiau. :( Jei jau taip nepasisekė, kad atlikėjas patenka į tradicinės orientacijos mažumą, tai belieka dainuoti, koks sunkus ar bent jau koks nuobodus šiuolaikinio jaunimo gyvenimas. Toks jausmas, kad gal tas gyvenimas iš tiesų jau per geras, toks be turinio. Ukrainiečiams gal tik toloka iki tokių "bėdų", kažin kodėl... Bet čia tik mano, būtent šveicaro dainos viduryje vakar išjungusios TV ir nuėjusios miegoti, nuomonė.

 

O rinkimuose balsuojančių ir pas mus buvo eilutė – gal šįkart piko metu pataikėm, bet anksčiau šioje apylinkėje nėra taip buvę, net kaimynų sutikom, geras jausmas. :)

Atsakyti