Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jurgitak man irgi ir Suomija ir Kroatija patiko

Atsakyti

Niuma, o dar tik gegužis, vasarą bus dar daugiau turistų. Mes tai mėgstam anksti ryte išeiti, tada nors kiek tuštesnio ir vėsesnio miesto pamatai. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

As siu metu eurovizijoj palaikau Europapa  :D  :D 

Kaip idomu skaityt skirtingas patirtis apie Roma, as negirdejau ten jokiu sirenu, o ir labai didelio chaoso nepajutau, gal Londonas mane uzgrudines jau  :rolleyes: 

Atsakyti

MsuM - tavo skonis su mano jaunuolio sutampa :)

Atsakyti

Aš esu Romoj buvus vienąkart su mama ir sese, kur sesė vaiščiojo su laptopu ir stovinėjo prie kiekvieno kampo padirbėt, nors buvo atostogos, bet darbdavys skambinėjo kas 5 min  :oh:  :D  Grįžus metė tą darbą :D Šaip, man patiko  :wub:  irgi labai daug vaikščiojom. Bet buvo trumpa ir greita. Skani kava, nuostabūs ledai  :wub:​ 

Euroviziją žiūrėdama užmigau, tai pusės nemačiau. Tai nuomonės nelabai turiu, bet atgarsius girdėjau, mačiau :D Suomiją vakar specialiai pasigūglinau :)

Atsakyti

Šiandien nuo 7 Petro Baziliką apėjom, į viršų pakilom, nes vakar didelė eilė buvo. 

Nuo 10.40 Koliziejų su Palatino kalvom ir gidu buvom užsisakę, tai visai įdomiai praleidom. Dabar poilsis, o vakare galvosim, ką nuveikt. 

Atsakyti

Niuma, jei turit laiko, nueikit per rakto skylutę į Petro baziliką pažiūrėt. Šalia apelsinų sodas.

Atsakyti

Niuma, fainiai jūs! Ir net nežinau, aš biškį pavydžiu ar ne :D  vaizdai, įspūdžiai-taip, bet vat minia tai kažkaip ne...

Šiandien labai fainiai jaukiai paminėjom dukros žingsnį į diplomą :D  kažkuris svarbus gynimas buvo, gal katedrinis :hmm:  po savaitės bus pridavimas, o dar po dviejų lyg ir -viešas pristatymas. Buvo smagu išgirsti, jog viešam pristatyme dalyvaus vyro magistrinio darbo vadovas!. 

o buvom susitikę Paupy, skaniai pavalgėm, pagėrė(m) sodžu (berods taip korėjietiška degtinė vadinas), paplepėjom ir dabar aš viena sodžu dakalinėju :D  skanu, 13 laipsnių tik, jeigu ką. Nusipirkti jos pardėse tai nemačiau. 

Vyriškis nebuvo Paupio matęs :oh:  tai akis išpūtęs sakė, kaip į kitą respubliką patekęs :lol:​ 

Atsakyti

Katuk, tai visai netoli manęs buvot, Paupys - kaimyninė respublika, nuolat praeinama, kai į miestą einu. Tie vyrai per darbus tai nieko nemato, jaučiu  :B .

Atsakyti

Likom be metro. Pasirodo užrakintas. Nors teoriškai dar valandą turėtų važinėt pagal oficialią info. 

Bet radau kad dar autobusas iki namų važiuoja. Vyras siūlė pareit 4,5 km. Bet po 19 apeitų km (27 tūkst žingsnelių) nebepasirašiau tam reikalui. 

Atsakyti

Niuma, reikės tau atostogų po atostogų - ramiai atsibūt :D. Pūslių ant kojų neturi dar? Pas mane po tiek tai jau atsiranda. 

Atsakyti

Per tiek vaikščiojimų nors sąžiné dél suvalgytų picų, canolių, gellato negrauš :D​ 

Atsakyti