Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Linkėjimai iš Romos 🥰 pagaliau dviese savo svajonių kelionėj beveik savaitei. Šiandien laisvas laikas, jau pravaikščiojom nemažai. Paskui 3 d su bilietais tikslingai suplanuota ir dar 2,5 laisvų dienų. Gerai, kad vyras daug žino, einam, pasakoja, o visai įdomu, pasirodo :D 

Atsakyti

Niuma, kaip faina :wub:​ 

Atsakyti

O bilietus į Romą nusipirkom mezgėjų pirty sėdint, sekmadienį ryte :D

19 tūkst žingsniukų. Daug fontanų. Daug bažnyčių.

Dabar- vynas, užkandėlės ir Eurovizija :)

Ryt- Vatikanas.

Atsakyti

Niuma, mėgaukis Roma! Mano mėgstamiausias miestas. Ir iškarto “La grande bellezza” momentai iškyla atminty.

Su eurovizija siuvu sūnaus kapišono viršutinę siūlę. Siaubas, beveik metų mezginys! :) Dar kišenės reikia.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  Niuma pavydas baltas del Romos  :wub:  :wub:  :wub:  mes ten laaaabai skania kavinuke atrade buvom, ejom kelis kartus valgyt bet ji tokia uzkampi, pagal nuotraukas telefone radau lyg kordinates bet pacio pavadinimo negaliu niekaip atsekt, bet ten taip skanu buvo, ir atokiau nuo turistiniu vietu, o pilnutelis visada  :wub: 

Smagaus laiko, skanaus aperolio ir makaronu  :essen:  :bigsmile: 

Del eurovizijos smagu, kad papuolem, Airija nelabai  :ax:  :lol: 

Atsakyti

Sveikos

Mane irgi nenoras namie kažką daryt puola. Nei tvarkytis nei gamint. Va megzt arba lėkt laukais norisi

Pamegzt tiesa daug nesigauna

Niuma pavydžiu Romos. Vyras vis nusivežt žadėjo mane...

Nu kada nors nuvažiuosiu

Atsakyti

Atėjom iki Vatikano. 20 min piškom nuo namų :) Tai mes čia irgi vietinėse kavinėse arba namie užkandžiaujam. Oras kaip užsakytas. Saulė pro debesis bet ne per karšta. 

Vyras prisižiūrėjęs youtubėj rekomendacijų. Eisim ir į turgelius kažkokius :) 

Atsakyti

Atėjom iki Vatikano. 20 min piškom nuo namų :) Tai mes čia irgi vietinėse kavinėse arba namie užkandžiaujam. Oras kaip užsakytas. Saulė pro debesis bet ne per karšta. 

Vyras prisižiūrėjęs youtubėj rekomendacijų. Eisim ir į turgelius kažkokius :)

Mes kiek pastebejom, kad jei nori pasedet kur labai vaizdas grazus ir turistu daug tai reik gert kava/kokteilius, valgyt reik eit i atokesnes gatveles  :D 

Ai dar labai erzina tie roziu 'teroristai' ten  :oh:  :lol: 

Atsakyti

O man Airija patiko. Aišku balansuoja ant šlykštumo ribos, bet performansas geras. Ir Kroatija patiko.

Šiandien buvau labai įdomioj paskaitoje. Milda Pivoriūtė pasakojo apie jaunimą ir jų savęs paieškas. Labai įdomi lektorė, faina pasakojimo maniera. Pasidariau išvadą, kad gimiau pačiu laiku, dabar būti jauna visai nenorėčiau, šitokios kančios :D​ 

Atsakyti

Man Silvestras patiko :). Dar labai Ukraina, visai nieko Liuksemburgas, Portugalija. Cypimai ar balaganai, kur daug daug visko - spalvų, herojų, veiksmo, viskas išblaško, nebežinau, kur žiūrėt, mirga marga arba nuogumas, seksualumas net vulgarus, negirdžiu net dainos. Patiko tie pasirodymai, kur fonas, efektai netrukdo dainai, o padeda. Apie Airiją, sutinku su Justuko nuomone :D - mano jaunimas visai nesuprato, kodėl ir kas čia vyksta, pasibjaurėję, ypač „jėzuitas“. Kūrybiška tai, bet kad jau truputį iš krašto išeina, o dainos išvis negirdėjau, ar ji ten kokia buvo... UK atgrasiai pasirodė irgi... Islandija - atsibudo kažkur 70-uosiuose... bet žiūriu kaip reiškinį, įdomu, kiek fantazijos įdedama norint išsiskirti, vietom ir pasimėgauju.

Niuma, džiaugiuosi už tave, be pavydo. Matau nebrangių bilietų, turiu gi darbo neišnaudotą dovaną, nežinau, ko norėt. gal labiausiai noriu visgi su draugėm, be jokio šeimos nario. tada kažkaip atsipalaidavus būnu, linksma ir pasijuntu daug jaunesnė. Aišku, jeigu vyras būtų toks pasidomėjęs gidas, kaip taviškis  :wub: , tai kitas reikalas būtų. Bet pati skaityti daug iš anksto tingiu, o ir neatsiminsiu, o pasakot niekas nepapasakos, tai...

Qqute - lėkt laukais :D, maloniai nuskambėjo, prisilakstai tu dabar dviratuku biškį nenormaliai, ale faina. Reikia to polėkio.

Atsakyti

Būsiu nepopuliari, bet man patiko Suomija (labai linksmai susižiūrėjo) ir Kroatija (gerai skambėjo).

Atsakyti

Aš šiandien ryte saviškiui sakiau, kad noriu vėl su panom į trumpą kelionę. (Nesakiau, kad ir  dėl to, kad nuovargio mažiau 🤣🤣 ). Jam visko daugiau norisi pamatyt. Turim knygą Roma Amor. Pilna lapukų suklijuota kur ką pamatyt 'reikia'. 

Šiaip- kontrastų miestas: menas, istorija - labai gražu, bet žmonių kiekis, ištisinis triukšmas, mašinų chaosas, greitukių nepakenčiamas sirenų garsas- vargina. 

Atsakyti