Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho, greitis  :blink:​ .

Atsakyti

Labas tyliosios

Buvau prie ežeriuko vakar, oras nuostabus. Jei ne giminė :D  būt tobula.

O šiandien buvo viens planas, bet pavirto į kitą. Palikau auto servisiuke, skaičiuoju nuliukus sąskaitoj :D  nes ir tas ir anas ir trečias išlindo, tai manau pigiai neapsisuksiu. Nu ir kadangi be auto, tai kaip ir be vietos :D  o dar neaišku ir iki kada.

Ryte neršiau po siūlų pardes internete. Ir ką tai galėtų reikšti? :D​ 

Atsakyti

Šį savaitgalį pagaliau ir aš dviratį išvežiau pasivažinėt  :wub:  

Taip gražu pro sodus važiuojant tos žydinčios obelys  :wub: 

Buvom nuvarę prie Žaliųjų ežerų, tai visai nemažai žmonių jau maudosi. Ant tiltuko šeštadienį masinė mankšta vyko su garsia muzika :D Gal koks klubas organizuoja. Buvo tai tik moteriškės :D

O paskui vakare nusprendžiau patikrint orų prognozę šiai savaitei  :bijau2:  :bijau2:  :bijau2: Ir vėl 0C... :mega_shok:​ 

Atsakyti

Ryte neršiau po siūlų pardes internete. Ir ką tai galėtų reikšti? :D​ 

Pavasarinis nerštas :D

Ai, apie nerštą paskaičiau ir prisiminiau.. kaime vyro mamos visas 17 vištų lapė išpjovė šį šeštadienį..  :unsure:  :(  :(  Ir jau taip apsirijus ir besotė buvo, kad bandė slapstyt bėgdama į laukus kitas, bet išmėtė pakeliui, ką spėjo, dar pakasė kažkiek.. Tokios geros vištyttės buvo, daug kiaušų dėdavo...

Atsakyti

Savaitgalį grožėjausi sodais, bandžiau sukvėpuoti visus nuostabiai neįtikėtinus gamtos "kvepalus  :wub: , pasodinau pomidorus šiltnamyje (ir pridengėm) baigiau ir pranešiojau savo Nuala, pradėjau labai spontaniškai Jeju. Nei labai reikia, nei ką dabar žieminio mezginio, bet siūlai guli, aprašymas irgi po ranka, netikėtai įvyko galvoj sujungimas, ką su kuo galiu suporuoti, tai ir pradėjau. O po vasarinio siūlo - didelis malonumas rankoms ir greit mezgasi 4 nr. virbalais. Aišku, kadangi nemažas oversize, tai yra grėsmės, kad siūlo neužteks... na, blogiausiu atveju bus ne man, o kuriai dukrai. 

 

neršimas siūluose /siūlinėse labai pažįstama veikla :). nebūtina pirkti. Kai kruios pardės visai leidžia laikyt siūlus krepšeliuose, tai užtenka ir tuo apsidžiaugt :).

Vištukių gaila... Ot, nenaudėlė godišė. pas brolį lyg kiaunė buvo įsisukus, bet po 1-2 per kartą, tai daug nenukneckino, pagavo.

 

Rodau Nuala čia: https://www.ravelry....s/Restar/nuala#.jau kaip nufotikinta, taip, šiaip visai patogu, nepersimato, karštą dieną, tai karštoka bus, bet iki 25 - dar visai normaliai :). Siūlai - Drops Belle, mezgiau mažesniais virbalais ir daug tankiau, tai tokia beveik eilinė bliuskė tik šiek tiek maišavota :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 gegužės 2024 - 11:25

O, tavo Nuala tokia trumparankovė-netikėta. Bet gražu, viskas labai harmoningai.

Nuskausminta piniginė. Panašiai jau ir buvau nusiteikusi, tai kaip ir jokio nusivylimo :rolleyes:  tenka skirti ir tam komfortui šiek tiek. 

ir nusipirkau sportui aprangą :rolleyes:  visai pigiai, nors ir spalvingai, Takko paserviravo :D  teks eit sportuot

Beje, visai išsigiedrijo ir šilta šiandien. Gal sakau nebus ir likusios dienos baisiai tragiškos

Atsakyti

O Jeju sweater R. man duoda du. Tai pradėjai tą su rombukais ar tą su japonišku petim? :D​ 

Atsakyti

Ir dar klausimas :D  gal ten su Nuala pozuoja tavo siūtas krepšys?

Atsakyti

Restar, labai dailiai numegzta, dydis puikiai tinka, o ir spalva tokia prie visko.

Dar ir pristatymą labai noriu pagirti, viskas dera tarpusavyje - moteris, rūbai, gamta, nuotaika❤️

Atsakyti

Katuk, nustebau, kad trumparankove įvardijai, nes man tai jau tokia gana ilgarankovė kaip vasarai. Bet jo, nutolau nuo originalo, nenorėjau plačių maišų po pažąstim. Žodžiu, kaip įsivaizdavau, taip ir išėjo :). Krepšys mano siūtas. Liko man :). Kaimynei padovanojau šeštadienį trečią variantą, nenufotkinau, aišku...

Jeju - su rombukais. Biškį meilę žakardams prisiminsiu, iš moheros dar nebandžiau. Baltą siūlą, kur Robinia mezgiau, noriu sunaudot. Drops Kid Silk likę 6 kamuoliukai, kai pirkau 3 pilkus atspalvius vienu metu, tai šitie paskutiniai. Dar voliojosi iš Rygos kašmyršilkis. Buvo numatytas šalikas su mezgimo mašina, kurios jau 100 metų nejudinau ir, matyt, to nebedarysiu. ir apskritai pilkos vienos nebenoriu. Tai deriny gal kaip nors išgyvensiu :).

 

Ką/kur ketini sportuot? Ar pirma apranga, o paskui bus matyt, ar turi konkretesnį planą? Į batutus ir tave galiu pakviest, bet bijau :D

 

Kapseika - nuotaika mano tai tokia iš blogiausių metuose realiai :D. Na, bet geras oras, obelų kvapas ir pareiga draugėm parodyt naują mezginį kiek sušvelnino reikalus :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 gegužės 2024 - 17:31

Nekviesk į batutus :rolleyes:  visai ne mano sportas ir jokio noro neturiu. Suprantu, kad būt gerai toks judesys, nu bet nekenčiu jokių kardio, kur didelis tempas ir reik prakaituot. O sportas per prievartą tai jokios naudos.

O eiti jau kokia pusę metų ruošiuosi į prie darbo esantį pilatesą, kur su staklėm :D tai mano senosios tamprės tokios... biškį išaugtos :D  eilinė atmazkė :ax:  kažkuriuo metu buvo sinusitas, tada artėjančios atostogos.. nu bandau nuprogramuot smegenis, kad jau daugiau nesugalvotų :B 

Atsakyti

Dar turiu naują plaukų spalvą :rolleyes:  su šiek tiek pakitusiu ilgiu. Neprašykit rodyt, iš fotkės jokios naudos. Buvo mane praeitą kartą per daug nutamsinus kirpėja, tai dabar pamakaluota kažkas su šviesiom sruogom ir pagrindas kiek pašviesintas. Tai toks kažkoks balajažas be tvarkos gavos :D bet gerai jaučiuos ir man patinka pagaliau.

Atsakyti