Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu va, mama parašė, kad viskas gerai, jau po procedūros. Dar palaikys kelias valandas ir paleis. Važiuosiu pasiimt iš klinikų smile.gif
Atsakyti

Sveikos,

pas mane būtų tvarkymosi nuo ryto iki vakaro ne vieną dieną - kur pažvelgsi - visur rūbai arba kiti daiktai... Nelabai yra kur padėt  :B . Reikėtų atsikratyt kažko kažkiek. Bet va dar siūlų gavau - Šilto siūlo pirkis. Jau pora konkrečių projektų, kam buvo pirkta, kažkaip ėmė ir išgaravo iš galvos...

Bet vietoj to, kad tvarkytis ar nervuotis, pasikviečiau šeimą į Kairėnus pasimėgauti oru, gamta - kvapais, žiedais, garsais. Pernai pikniką darėm ant alyvų kalnelio, šiemet pakartojom, nors dar mažai alyvų žydi, užtat kito grožio netrūko. O prie alyvų bus galima pakartot. Arba bijūnų :).  Būtume maloniai užsibuvę ilgiau, bet laisvą dieną treniruotę padarė 17 val. Norėjau, tai teko parlėkt. Galvojau, na, bent jau trenerė tikrai bus, o buvo net 10. Paprakaitavom su kerinčiu trenerės juoku  :).

Namie dar maistais užsiėmiau, o tada iki vidurnakčio dar maišelį siuvau, kurį jau beveik negėda kaimynei padovanot bus. Nes jau mėnuo po gimtadienio, nėra kur tempt  :blush-anim-cl: . Kaip tokiai siuvėjai, tair siūlai strigo ne sykį, ir rankenėlę ne tą nureguliuot sugebėjau, rankenas net 4 teko išsikirpt ir pasiūt, pora liko katinui sužaist :), na, bet su pamušalu, su vidine ir išorine kišene, man čia nerealu :). Anuos 2 anksčiau siūtus pasilikau sau.

 

Katuk, Qqute, kai jūs savo Nualą baigėt? Ten lyg paprastai nuleisti akis tik reikia. Pabandžiau - nesu tikra ar patinka. Galvoju, kaip geriau, kokiu tiksliai užbaigimu daryt. Būčiau baigus jau, nes numegzta viskas, bet taip ir guli numesta, pusė nuleista, dabar reikės ardyt, surinkt akis vėl...

Kažką kažkuri siūlėt MsuM, kai kvarbatkas mezgė, kad nesiriestų, gal saugojau, bet kur :oh: . Nors man pats rietimasis gal nėra baisu, žodžiu lygioj vietoj nežinau, ko noriu. Nesigavo man tokva laisva, kokios norėjau, sutankinau bemegzdama, tai eilinė bliuskė bus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 gegužės 2024 - 10:44
Kai grįšiu namo pažiūrėsiu. Man regis kelioa eilutės ripso pas mane
Atsakyti

Aš kažką bandžiau ten burti, nes rietėsi, bet nepadėjo, vistiek riečias, bet realiai netrukdo, nes jii tokia visa ne visai tvarkinga :D

Priedas  received_336799952752912.jpeg   63,39KB   0 Parsiųsta kartų

 

O kažkokį patarimą buvau įdėjus ir aš, bet dabar nebeieškosiu kur, gal vakare, jei nepamiršiu

 

O šiaip-atostogos :rolleyes:  bet dar nesuprantu, ir nėra džiugesio... nu nes visi planai kažkokie išplaukę ir nuplaukę...

Atsakyti

Užbaigiant- kabint viena eile žemiau: 

https://www.instagram.com/reel/C1Sq9zSrOL5/?igsh=MW11ODkwcWQ2MnF2NA== 

Atsakyti

Vat apie kažką tokio ir galvojau, nors nežinau, ar čia tiks, bet vat sukau galvą, kad noriu tokį nors išbandyt - ačiū, Niuma ♥. ir smagu dėl mamos ♥. Pas Katuką atrodo panašus būdas.

O kaip peržiūrėjau dar realizacijas, tai supratau, kad man gražu tas palaidas besiriečiantis kraštas. Tik vis tiek tų užbaigimo būdų ne vienas, skirtingas tamprumas, tai reikia atsirinkt. Dabartinis mano užbaigimo būna jau per daug išplerantis, dėl to ardysiu.

Katuk - kiek laiko atostogausi? Ar viena, ar su vyru? Tui bent kokį planelį sau brangiausiai, kad ne tiesiog laikas praeitų reikaluose, kaip visada? Ai, lyg žadėjai aps dukrą skristi?

Atsakyti

Atostogų turiu iki 10 d.

Ir jokio plano.

Kelionė nuplaukė jau seniai. Tiesiog liūdesys, ir labiausiai dėl savęs. Nors gal tiesiog taip susidėliojo. Planuojam rugpjūtį, bet kol kas sunkiai sutariam. Kažkam per brangu, kažkas nenori nieko daryt, kažkas išvis apatiškas.. nežinau, kaip susiorganizuot.

O namie. Prisipirkau augalų, bandysiu vieną zoną aptvarkyt. Daržiuką reik irgi padėliot. 

Kirpykla su didesnėm permainom, dantų higiena, padangos :D  va programa sau :D 

A jo, vyras irgi pasiėmė.  

Mezgimo srity irgi liūdesys. Siūlo greičiausiai truks. Noriu jau kažkokio relaksinio mezginio, kur nebūt problemų...

Plę, nežinau, kažkoks toks etapas gyvenime, kai jokio džiugesio neatrandu...

Ai, serialo rekomendacijos-Sister Boniface Mysteries. Lengvas, linksmas, tipo detektyvas, bet toks visai be smegenų spaudimo

Atsakyti

Tai nedaug tų atostogų. Ramiai aplink namus irgi gerai. Gal ir džiugesio atsiras ką nors nuveikus ar plaukuoseną pasikeitus.

Dėkui už serialo rekomendaciją, išsisaugojau ateičiai. Kol kas nespėju, nepasiveju savo abiejų televizinių sužiūrėt. Intensyvoka. Vakar sugebėjau mėginuką kreivą šleivą prasimegzt iš naujo siūlo ir Nuala 2 eilutėm apačią pailgint (ai, pagalvojau - o maž susitrauks :D) ir užbaigt susiraičiusią. Liko kaklo ir rankovių apdaila. Tai šiandien gal dar nesugebėsiu, bus matyt.

Atsakyti
Orai geri, bet vyras savaitgalį grįžta, reikės iš oro uosto pasiimt, tai vėl iki Palangos negaliu nuvažiuot. O jau pasiilgus ir noriu smile.gif Bet atostogas kitą savaitę planuoju, tai atitrūksiu biškutį nuo darbų. Jaučiu, kad jau pradeda eiliniai dalykai erzinti.
Atsakyti

Ramiai, didžiausios magnetinės audros vyksta. Gerai, kai yra ant ko nurašyt. :)

Atsakyti

Oi, kaip Restar mane išjudino  :karsta:  :karsta: Devyni prakaitai bėgo :D 

Prisijungiau prie batutų :D Nu labai patiko! Ačiū, Restar  :oro_buckis: 

Lauke oras man šiandien tobulas  :wub: ne per karšta kaip darbo dienai.

katukui balionas geresnei nuotaikai :4u:​ 

Atsakyti

Ramiai, didžiausios magnetinės audros vyksta. Gerai, kai yra ant ko nurašyt. :)

Už tai galva plyšta..

(ir visai ne dėl to, kad su drauge vakar alum vaišinomės 🤭🤭) 

Atsakyti