Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Taigi Limit kojinės! Fainos padūmavę, o dar fainiau - kad baigei! Kas toliau? Pasidariau sąrašiuką, kokie norai mezginių, kad turėčiau po ranka, kaištiks tuščia galva,  tai kojinės  irgi sąraše.

Liniuka - žinau apie lazdas, vienu metu net gana giliai domėjausir net jau žinojau, ko paprašyt, ką pamokytų, bet ištiko kažkoks gyvenimas, viskas nuplaukė. 

Atmazkių visada pilna galva :). Kartais reikia tiesiog kažką pradėti nieko negalvojant :)

Atsakyti

Mažiau galvojimo, daugiau darymo!!

Deja, bet aš toj dar daly, kur galvojimas  :oh:  :unsure:  Kai kitam patart, tai labai greita  :lol: 

Dabar va kiemui trinkelių reik takeliams, reik roletų kambariams, reik nenaudingą chlamą išmest iš namų iš lentynų.. Tūpčioju, pagalvoju apie tai ir toliau tūpčioju..

Ką darot su vaikų visokiais smulkiais dirbinukais, jei tokių turit? Pvz keramikos visokiais bliūdeliais, žvakidėm ir pan.? Sentimentalūs tokie dalykai, ranka išmest nekyla. Į kokią dėžę sudėt ir laikyt irgi nekažką sprendimas.

Labai kyla noras prasituštint namus smarkiai. Iki kol ištraukus vėl atgal nepradedu kraut  :oh: Reik gal sesę pasikviest, irgi kaupikė, bet va, kitam, tai tuoj pramėtytų viską  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Ai, apie mezgimą.

 

Nors ir vasara artėja, bet noriu moherį imt ir iki rudens megztuką susiorganizuot. Turiu ledo spalvos pilkos. Reik tik modelį pagalvot. Galbūt apvaliu kaklu nuo viršaus. Dar noriu ir kiauraraščiu tokį moheriuką tamsų ant baltų marškinukų 3/4 rankovėm. Kažkada prieš 20 metų tokį turėjau :D Turbūt gal net raštą pavyktų prisimint, tuo metu šaliams labai populiarus buvo.

 

Kai sėdžiu darbe, tai visko labai noriu megzt ir net siūlų kokių gražių turiu  :wub:​  Reiktų mašiną išsitraukt, galėčiau greit primegzt, sunaudot juos, bet jau taip ta mašina netraukia, kad ojoj..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 29 balandžio 2024 - 11:12

Šiandien taip nenoriu dirbt. Valau palanges, skalbiu. Ateinu prie kompo ir vėl prisimenu, kad reikia ką nors patvarkyt. :D Kaip studentė prieš egzaminą. ;D

Atsakyti

Ir aš nenoriu :). gal kad nėra kažko konkrečiai degančio, gal kad praeita savaitė buvo itin darbinė, o savaitgalis - gana intensyvus. Tai norisi ramiai pabūt.

Išnešiau megztinius į balkoną pravėdint, paskui gal sukišiu į vakuuminį maišą, reikia vasariniams rūbams vietos atlaisvint.

Limit - faini tavo norai :wub: . ir smagu, kad turi labai gražių siūlų  :wub: . nežinau, kaip čia tą greitį įjungt, kad sumegzt esamus... Nes pas mane yra biškį gražių, bet dauguma tai jau nusibodę :D, o visi gražūs - dar nenupirkti :D. O vaakr po sodo, tai kelias valandas tiesiog prakimarinau prie telefo, nemegzdama, bišįk gal persikaitinau kaip katinas saulutėje :) (ant veido tai gausiai SPF prisitepus).

Atsakyti

Tai kokį egzą laikai, JurgitaK? :D​ 

Atsakyti

Gal kokį adaptacijos prie vasaros. :D

Kaip Restar gerai paminėjo, nėra šiandien skubių darbų, tai toks atsipūtimas.

Atsakyti

Jau kai driokstelėjo pilnatėlė vakar, tai ir šiandien tęsiasi... Visa papiktinta likau... Aišku, dalis labai laikinų problemėlių - kam Santariškės ( ačiū Dievui, visgi be lūžio, bet 3 val ten prasėdėtos...), kam temperatūra ir liko namie, o kai kas žinutę tokią nudrėbė, kad vaikyti... Tai jau diorgą kelia ir laiškeliai - jūs man neatsakėte į laišką ir pan.... Dar šiandien išgyvent, paskui kaip nors nurysiu, praeis...

Atsakyti

Restar, užjaučiu.. Santariškės, tai žiūriu, jūsų antri namai...

 

Man kažkokia irgi pagerinta naktelė. Nesuprantu, ar tie vaistai prirašyti man netinka, ar kas yra (beje, už vaistus tik 77 Euriukai su centais...). 

Vakar galva ūžt pradėjo, skrandis tokias rūgštis sukėlė, kad net miegot negalėjau. O ausis jau lyg buvo beveik neblogai, dabar vėl jaučiu, kaip kad būtų grįžę kokį mėn. atgal  :unsure:

 

Priedas  meme.jpg   118,92KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Santariškės tiesiog apsidraudimui. Tėvai biškį kaip išprotėję darbuose paskendę, aš išvis nežinojau, kas atsitiko, galvojau kur į lovą susitrenkė koją ir tuoj praeis, vyrui buvo pasakyta tik grįžus iš mokyklos, kur tas plaukiojo, nežinau. Mergaitė žaidė futbolą :). Labai palengvėjo, kad nereikės rūpintis ramentais, vežiot į mokyklą kasdien ir pan, nenuplauks stovykla koncertas ir pan.

Atsakyti
Sveikos.
Vakar buvo tokio iš esmės tvarkymosi diena, kai sumąsčiau visokias sienas, duris, langą, aplink jungiklius prasivalyt, plaunamą siurblį įsijungiau. Prasikrapščiau. O po pietų kažko sumąstė kairės rankos didysis pirštas užsikaprizint. Toks jausmas, kaip po kokios traumos ar uždegimo- jėga dingo visai ir skausmingas lenkiant. O vakare dar erkę iš pilvo išsitraukiau. Nu. Gyvenu tai 'ant betono'. O jos gyvena kur nori. Ryte nuvežiau mamą į klinikas. Planinis zondavimas, bet nelabai ramu.. Laukiu. Jei viskas ok - paleis šiandien, po darbų parsivešiu.
Mezgimas guli, praktiškai beveik nejudinu. Iki pažastų nuo viršaus dar nenumezgiau. Šiaip, ranką skaudena ties žastu, jei kažkiek ilgiau pamezgu. Tas ilgiau - tai pora eilių smile.gif
Bus faina pas Vincį pasimatyt, jei dauguma galėsit smile.gif
Atsakyti

niuma, gal kokį nervą besidarbuodama užspaudei :hmm: 

Aš vakar irgi biškį tvarkiausi. Tarpais su entuziazmu, tarpais prisiversdama. Nepadariau tiek, kiek planavau, bet vis tiek neblogai.

Ir mezgu dar vieną mezginį - žeiminę kepurę!!  :bigsmile:  :lol:  :lol:  Kaip mūsų vasaros tokios, tai kas čia žino, kada prireiks  :ax:  :D  O šiaip, tai tiesiog laimė megzt, smagumas didelis  :wub:​ 

Atsakyti