Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai ir buvo planas iki karščių pabaigt vilnas kojoms😁

Atsakyti

Sėdžiu ir aš basom kojom ant saulutės ir suprantu, kad reikia pedikiūrui užsirašyt  :B .

Uodai tik jau puola. Bandžiau pamegzt, bet kepu, medžiai ir šiaip lapų nedaug dar turi, o dar  vyro obelys drastiškai nugenėtos. Reikia pasijudint link kokio daržo ar darželio bent truputį.

Atsakyti

Uf, aš tai jaučiuosi atidirbus už visą tinginystę :D 

Pagaliau prisikasiau iki šiltnamio :oh:  jis pas mane gerokai buvo apleistas, pavirtęs sandėliuku ir atsitiktinių augalų užeiga. Ten pvz LAIKINAI apsigyvenę braškės :rolleyes:  sužėlę keli išmesti ar užsilikę svogūnai :D  petražolių šaknų ir savaiminių krapų. Pertvaros apipuvę ir išvirtę :B  žemių sumažėję. nu tai va.

visi šonai perkarsti iš esmės, išpurenti, išrinktos piktžolių šaknys ir papildyta žemėm iš vudurinės eilės. Ją planuoju naikint. O šonuose šį bei tą pasėt. Tai pamojuota kastuvu ir pasikapstyta pasilenkus kokias tris valandas. Na, nugara man nepadėkos...bet kažkoks toks pasitenkinimas apėmęs. :didis:​ 

Atsakyti

Aš tai taip gerai pasportavau. Buvau šiaurietiško ėjimo treniruotėj, padirbėjo rankos :D​ Pasirodo yra reikalų taisyklingai eiti. Bet kol kas tai labai patiko, o ir kompanija yra, tai bus pratęsimas.

Atsakyti

Liniuka, kur čia taip? Aš jau seniai noriu, kad kas pamokytų. 

Katuk - nu liuks! Negali pasitenkinimas neapimt, nuveikus gerų darbų.  Aš nedaug, bet irgi kai ką nuveikiau - rabarbarai persodinti iš po obelų į ten, kur gaus bent kiek saulės. Vienas piktybinis vijoklis gausiai aprautas ir pasidaryta vietos piliariažėms palei tvorą. Turėjau tik rožinių, dabar bus pilnavidurių geltonų ir baltų. Ir dar daug visokių norų turiu, bet jėgų ne kažin kiek. Vos pabūnu pasilenkus ir turiu sėst, nes akyse temsta. Bandžiau su kastuvu padirbt, tai tik pora gėlių išsikasiau, visai nėra rankose jėgos. Vyras tik apie vynuoges nuolat vaikšto, tai tik jo broliui galiu pirštu parodyt, ką daryt, bet jau nefaina.  Tai pomidorams duobių nieks ir neiškasė.

Atsakyti

Čia mūsų vienas kaimynas pasisiūlė pamokyti ir lazdas parūpino. Jis sertifikuotas instruktorius, bet pasikeitus reikalavimams, kad reikingas tam tikras išsilavinimas, negali oficialiai treniruoti. 

O smagiausia, kad atradau visai fainą taką pasivaikščiojimams visai prie namų apie kurį nežinojau.

Atsakyti

Skamba nerealiai! Na, gal ir man kur pasitaikys pasimokyt 

Atsakyti

Labas rytas,

SU tais pasikeitusiais reikalavimais, tai aš nežinau, ką čia bandoma įrodyt..

Mano klasioko mama irgi instruktore Kaune buvo ir irgi ta pati situacija. 

Ir ne tik šitoj srity, bet ir daugiau pvz yra...

O pasimokyt ir aš norėčiau, bet net lazdų kol kas neturiu :D Pamenu, RIMI kažkada seniai už lipdukus dalino tokias fainas raudonas, bet kad nemaniau tada, kad man jų reik :D O dabar va galvoju, kad visai smagu būtų. Vis koks didesnis įdomumas, nei šiaip šliaužiot, o va dar pasirodo, ir raumenukai kitaip dirba  :bigsmile: 

Dviratį jau paprašiau vyro, kad ir man ištrauktų, tai šeštadienį buvo paruoštas, bet išsivaryt pavažinėt taip ir nesugebėjau  :oh:​ 

Atsakyti

Jetau, kol supratau, apie kokius reikalavimus Limit parašė... tada prisiminiau, kad ir batutų treniruočių Lietuvoje sumažėjo, nes ne visos trenerės aukštus mokslus baigę. Bet mūsų Milda tai tokia :wub: .  Daug nesidomėjau, bet galvoju, kad labai jau daug privisę visokiausių trenerių ir mokytojų (ypač gyvenimo :D), tai kažkiek ramiau sportuojant, kai treneris tikrai kažką išmano, ypač žmogaus fiziologiją, o ne šiaip nušvitęs ar kurselius kažkur baigęs. Aišku, su tom lazdom tai nėra jokio kosmoso turbūt, kas reikėtų aukštojo mokslo, sunku būtų sau pakenkt, bet kitur - dar ir kaip.

Cha - pagalvojau, kad mes nusipirksim su Limit lazdas, o Liniuka kai labvau pramoks, galės ir mus pamokyt, turėsim sektos žygelį kur nors :).

Atsakyti

Mano kaime pernai viena moteriškė vis žygiuodavo su lazdom tiesiog šaligatviu, šįmet dar nemačiau.

Nu ir nežinau, ko čia taip užsidegę :rolleyes:  manęs tai visai netraukia toks sportas. Suprantu, kad dirba raumenukai visoki ir šiaip geras judesys, bet vat kažkokio to noro tai nelabai. O lazdas tai galėčiau iš anytos pasiimt, kažkada jai dovanojom, bet kiek žinau, nebenaudoja jau seniai.

Beje, batutai irgi kažkaip nekabina. Vat dviratis tai gal ir patiktų, bet vis atmazkių pilna galva :D​ 

Atsakyti

Dėl lazdų, tai irgi yra niuansų. Jei teleskopinės tai viskas ok, bet jei nereguliuojamo ilgio, tai tada reikia pagal savo ūgį rinktis kelių cm tikslumu. Ir dar nesupainiot hikingo ir šiaurietiško ėjimo lazdų, nes kita logika matuojamas aukštis.

Atsakyti
Man iš sporto labiausiai patiktų baseinas, tiksliau ta dalis, kur sėdi garinėj pirty biggrin.gif
Vyras rinkosi info apie šiaurietišką ėjimą, tai yra ko pasimokyt smile.gif Kai buvom sanatorijoj, buvo užsiregistravęs pas instruktorių, bet taip ir nenuėjo tada smile.gif
Dviratį turiu, bet problema, kad pilnos šlaunys- nusitrina man. Tai laaabai retai naudoju.
Ir šiaip, nebent pasivaikščiot galiu. Bet irgi pagal nuotaiką smile.gif
Atsakyti