Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mezgiau bandinuką, jis pasivėlė ir lyg ir pasitraukė. Man toks lengvas veltinukas patiktų. Bet nežinau kaip bus kai visą mezginį išskalbsiu. 

Šiandien laukia lauko darbai. Vyras į kaimą išvažiavo, o aš laikau savų darbų dirbt. Nes manau, kad anytai to didelio šiltnamio ir dar daržo visai nereikia. O jei reikia, tai tegul sūnai knisasi.

Atsakyti

Apipirkau šeimyną ir ruošiuosi į brunch'ą. Vakar balandėlių skanučių patroškinau, alkani neliks :). Ryt sode šašlykai 8-iems suplanuoti. 

Atsakyti

Nei rankyčių, nei kojyčių :B​ O parodyt nėra ką. Gražu pušys, nu bet tie spygliai... 

Atsakyti

Fainas brunchas, Asta kaip bitutė sukosi, akys raibo, vėl naujos pažintys, nauji įkvėpimai ir faini jau matyti žmonės. Tada balkonine daržininkyste užsiėmiau, reikėjo nemažai augalų sąlygas pagerinti persodinant, vėl niekas netelpa, reikės ryt dar bent vieną dėžę į šiltnamį ištremt.

O tada dićkis paklausė, ar gali su drauge užsukt... Tai stojau prie puodų, orkaitės... Šiaip vieni būtume paprasčiau prasisukę, tik 4 namie.

Nuala link pabaigos, reikia kažkaip neprasišaut su ilgiu. Ir supratau, kad nežinau, kas toliau, reikia skubiai rinktis.

Atsakyti

Pridubliavau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 balandžio 2024 - 21:18

Restar, bet rimtai, iš kur tiek energijos :D 

Man būt užtekę tik branchui :oh: 

O ką nuveikiau... ilgai miegojau. Ir dar norėjau :D pasišokau su šluota, nuvariau apsipirkt, pagamijau šaltibarščių, vėl pasitvarkiau. Ir diena baigės...

Dar bandžiau senus obuolius naikint pyragu. Nu obuolių pyragai visai ne mano kepinys. Aš nesuprantu, kas ne taip. Iš išorės gražus gražus, o viduj toks tešlius. Obuolių per daug?

Mezgimo fronte rankovės. Nu taip lėtai judu :oh: 

Atsakyti

Katukai, įdėk sviesto :) bus labiau keksinis. Ir taip, gali būti obuolių daugokai- sultis paleidžia.

Ryte vienos mašnos ratų keitimas.

Tada Gyčio karate varžybos (vienos rungties 2 vieta).

Skalbimai. Indaplovė. 

Antros mašinos ratų keitimas. Kuras. Parduotuvė.

Cezario salotos.

Emilio klasiokas. Su jo mama pravakarojom, prapliurpėm ir prasišampaninom.

Mezginys šalia pragulėjo. 

Kažkaip taip. Visa diena veiksme. 

Atsakyti

Netrumpos jau dienos, jei ne tas telefonas, dar daugiau spėčiau :). O tie varikliai - arba noriu, arba reikia. Pasėdi, pailsi, ir toliau darai. Arba nieko nedarai, žiūrint, kokia diena. Tu, Katuk, juk irgi daug pavarai. Man tai nesimiegojo, nes labai reikėjo rytdienai sprandinės iki bruncho nupirkt :).  Dabar jau lūžtu...

Atsakyti

Laba diena☀️

Vakar bežiūrėdama tv muzikos projektą sugalvojau pamezgėt tą savo antrą kojinę. Ir bemegzdama pamačiau, kad jau siūlo galas arti to margo. Likučiai čia seni mano. Kad nesinervinčiau, ar tikrai trūksta, plikau nakčiai :D

Ryte pribaigiau. Tai pritrūko tik pačiam galiukui. Dabar galėsiu atskirt, kur kairė, kur dešinė😅😅 Priedas  IMG_1791.jpeg   1,37MB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_1792.jpeg   1,43MB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_1793.jpeg   1,55MB   0 Parsiųsta kartų    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 28 balandžio 2024 - 11:43

Atsakyti

Priedas  IMG_1795.jpeg   1,11MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sėdžiu Alytuj parke prie sporto centro ir kaitinuosi prieš saulutę. Kaip tik pagalvojau, kad jau reikia basučių, o čia Limit apie kojines. :D Nenoriu jau daugiau oro žemiau +15.

Atsakyti