O su skydliaukės tyrimais viskas gerai? Nes širdis, silpnumas gali būti ir apie tai. Net jeigu TTH dar geras, būtų gerai visus rodiklius įvertinti, jeigu ATPO daug, tai autoimuniniai procesai vyksta...
Bet aš ne daktarė. Apie tą nepakenk, t.y. leptelėjimą ne vietoj ir nelaiku ir to žmogaus, kuris net neturi teisės to daryti - čia mano dvimečiui kai bandė pripaišyt kraujo vėžį, padarius tyrimus mokamoj klinikoj. Vaikas su aukšta temperatūra, padarė vieną kartą - parodė nulius, kitą kartą važiavom vėl -padarė, matyt, vėl pieno riebumą parodė, bet mane pasikvietė ir pakomentavo, kad "žiūrėkit, čia normalių vaikų kraujo rodikliai, o čia jūsų vaiko, kiek atipinių baltųjų kraujo kūnelių", o jau ta frazė "gal didelės chemijos dozės padės" išvis užmušė... tai pakeliui iš Narmedos iki Santariškių, spėjau ir kitus vaikus išdalinti po kaimynus ir darbą mest ir palaidot vaiką (šituos 2 , ačiū dievui, tik mintyse), o antro magistro taip ir nebaigiau. Nes nuėjus į egzaminą taip iš jo ir išėjau - galvoj buvo likęs tik baltas lapas... nebepajėgiau paskui tęsti, pasidarius skolų. na, ir viso labo tai buvo infekcinė mononukleozė (Epšteino Baro virusas). Bet kol tas pasitvirtino, teko palūkėt apie 2 savaites košmaro... Paskui kažkas pasakojo, kad nemažai tokių atvejų dėl klaidingos diagnozės. Santariškės pakomentavo, kad anų tyrimų aparatas, matyt, nesukalibruotas . Praėjus tam košmarui nebeturėjau jėgų kovai, tik džiaugiausi vaiko "antru gimimu"...
MsuM - tikrai paieškok antros nuomonės, nenusimink, bet ir paieškok priežasties, nenuleisk rankų.