Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kvieskit daktarą, kažkoks virusas sektoje galvą kelią  :D 

Aš tai už savo visą grobį 65 pinigus sumokėjau, tai reiktų bent jau vieną skarą numegzti, kad nebūtų pavėjui paleisti pinigai... 

Atsakyti

Drakiai bunda iš žiemos miego, vadinasi, nebesnigs!

Atsakyti

Ai, kai nėr kada po siūlus neršt, tai nieko ir nebelieka :bebe:  nu ir nereikia, pilnos spintos.

Atsakyti

Galėsim dalintis ::D, kai jau paturėsim ir nusibos :). Tavo spalvą vieną nugriebiau, galvoju, gal vyro sesei bus dovana Kalėdoms koks švelnumas prie kaklo.

Atsakyti

Galėsim dalintis : :D, kai jau paturėsim ir nusibos :)

:lol:  :lol:  :lol: 

Šitas geras!

Man irgi, kol padirbau, nebeliko. Ir gerai!...

Atsakyti

:lol:​  sutarėm

Atsakyti

Aš tai laisvai galėsiu  :D​ 

Atsakyti

Aš turiu tą didžiąją Vogue. Tiesą pasakius, per paskutinius metus neatsiverčiau. Turiu visokių Vogue elektroniniam formate. Kapseika, esi telegram grupėje? Galėčiau permesti.

Atsibudau :rolleyes:

Jurgitak, ar yra koks kitas būdas atsiųsti tuos elektroninius. Nesu aš telegram, kaip supratau ten reikia apps'ą parsitemt, o mano telefonas jau ir taip per siūles braška... 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Vakar po gygytojo vizito keista buvo  :unsure: Pradejo ji klausinet manes apie svori, temperatura, prakaitavima nakties metu, nu ir sako dabar viskas cia gerai dar ziurejo per mikroskopa ir gi viskas normaliai atrodo. Nu sako nusiusiu pasiteirauti i hematologijos skyriu, tai as jau po to klausiu tai kas cia gali buti, nu tai kraujo vezys  :huh2: bet uoj dabar tai nera viskas gerai, tai as ir nesupratau kodel tada neziuri ar seip kazkoks kitoks uzdegimas negali but  :hmm: 

Po 6-8 savaiciu pakartotini tyrima kraujo darys, tai va dabar laukt, galvoj kazkoks sumisimas, vienu momentu galvoju viskas gerai bus kazkoks uzdegimas gal o daktare prigazdino tiesiog nenoredama, o kita jau pradeda lyst mintys o jei tikrai vezio pradzia  :blink: 

Atsakyti

Vakar kaip tik kalbėjom su drauge, kurios mama gydytoja. Papsakojau jai apie tą savo nutikimą. Tai jos mamos požiūris man labai patiko ir manau, visų gydytojų toks turėtų būt - svarbiausia nepakenk. O va su grubiu  ar neaiškiu žinių perdavimu tu jau pakenki... Įvarai žmogų į stresą ir pan.

MsuM, o neturi kur daugiau pasikonsultuot, dar vieną nuomonę išgirst? Galbūt, kad ir tiesiog tam, kad rami būtum aiškias žinias gaudama.

O kaip dabar jautiesi? Keičiasi savijauta?

Atsakyti

Vakar kaip tik kalbėjom su drauge, kurios mama gydytoja. Papsakojau jai apie tą savo nutikimą. Tai jos mamos požiūris man labai patiko ir manau, visų gydytojų toks turėtų būt - svarbiausia nepakenk. O va su grubiu  ar neaiškiu žinių perdavimu tu jau pakenki... Įvarai žmogų į stresą ir pan.

MsuM, o neturi kur daugiau pasikonsultuot, dar vieną nuomonę išgirst? Galbūt, kad ir tiesiog tam, kad rami būtum aiškias žinias gaudama.

O kaip dabar jautiesi? Keičiasi savijauta?

tai va, kad as jauciuosi gerai  :hmm: nu jegu nera, bet man visada ju nera labai daug, tai cia ne tai kad pasikeite butu nesenai. Ir tie tyrimai tokie gavosi, padare, kad padaryt nes ejau tai del to, kad sirdis plaka greiciau ir vaistininkas nusiunte pasikonsultuot. Nu ir va prasidejo dabar jau visai ne apie sirdi, o nusivaziavom iki kraujo vezio  :hmm: :huh2:  nesuprantu as, google skaityt tai ten i vienus vartus kekviena liga varo  :hmm:​ 

Atsakyti

O tai dėl to širdies plakimo niekur nesiuntė daugiau? :hmm:​ 

Nes kai aš dėl to ėjau, tai gavau krūvą siuntimų. Ai, bet mano ir Hb žemas buvo.

Atsakyti