Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kapseika, kaip neturinčiai noro megzti, tai taip nekukliai užsipirkai :D. Ir spalvotai ♥. Ai, kiek gražumynų ir margumynų laukia. Nepamiršk parodyti :)

O diedukam ir aš turėjau didelę silpnybę, dėl savo mylimo senelio, tik pati jau link bobutės judu, tai imu pamiršt šitą faktą :).

Vaikas pasakė pastabą, kad 10 val jau kaip ir reikėtų būt baigus darbus. Tai baigiau ką tik. 

Atsakyti

O, kažką žali atspalviai valdo :wub:

Nežinau, kas ten netinka, bet labai gražūs tie siūliukai

Žalia, nes pirkau su mintimi, kad martikei su gimtadieniu, ką nors ant kaklo numegsiu, bet ir pačiai gražu. 

O su siūlais viskas gerai, labiau su mano galva negerai-mezginį iš vakumas. Kiek pavarčiau Raverly, tiek gan abejinga, nors rankos visai nori mezginio. 

Kapseika, kaip neturinčiai noro megzti, tai taip nekukliai užsipirkai :D. Ir spalvotai ♥.

Žinok ten godulys suveikė, sukontaktavau su tokia pardavėja, kuri švarino savo 8m. proto praradimo padarinius, ir net labai neblogomis kainomis, tai atrodo ir to reik, ir ano, jau tikrai turėjau imt save į nagą, kad dar ko neprigriebti :B uch dabar jau tikrai, tikrai nieko nebereikia.

Restar, smagu tave tokią užsivedusią skaityt - čia sportai, čia mezginiai, čia darbas... Aplink mane tokie labiau su pavasariniu nuovargiu visi, tai tu lyg šviežias vėjelis :wub: 

Atsakyti

O, tai būčiau ir aš prasinešus, negaliu susilaikyt prieš puikią kainą. Bet va mano gauti Zaiberball crazy kamuoliukai žiūri į mane ir nejuda. Kelis cm dukros sasyskinio šaliko vakar tepamezgiau. Nes vasarinio siūlo rankos atsisakė nakčiop.

Gal biškį ir vitaminai man padeda? Beveik sąžiningai kurį laiką pageriu.

Atsakyti

Ir aš noriu tų vitaminų!

Čia tas magnis gal? Užsisakiau jau  :D 

Atsakyti

Ryte geriu vit D ir kažką 50+ :). Ant bajerio nupirkau vyrui ir sau iš IHerb.  Vakare arba magnį, arba geležį ir visada Eskimo High žuvų taukų kapsulę.

Bet čia gal juokas. Kai užveža naujos idėjos ir nerealūs žmonės, tai ir skrajoju. Arba žodis reikia. Dabar toks laikotarpis, kai daug veiklos, vasarą galėsiu bimbinėt :)

Atsakyti

Matėt Šiltas siūlas užsidaro, dideles nuolaidas siūlo. Ne mano skonio pardė, nors tų pereinamų spalvų siūlų kur iš vieno kamuoliuko bliuzelė išeina esu pirkus.

Atsakyti

Nu silpnas aš žmogus, ką galiu pasakyti...

Atsakyti

Tai rodyk, Liniuka, savo silpnybes :D

Tas perenamų spalvų kodinis žodis oj kaip sukirbėjo :D Esiu net pasižvalgyt :D

Tik va ta Kapseikos istorija su proto aptemimu ir išpardavimu biškį veikia. Tai pažiūrėsim, kaip stipriai :D

Atsakyti

Du tokie įšoko į krepšelį...

Dar du liko

Priedas  Screenshot_20240425_102920_com.android.chrome.jpg   128,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, ką padarei.... silpnam žmogui nereikėjo sakyt šitos naujienos... Dabar per vebinarą ganysiuosi po siūlus ir, aišku, kad griešysiu kur nors, dar nespėjau visko apeit...

Atsakyti

Nu kad nelabai daug gėrių ten likę

Atsakyti

Va, va, nelabai....Bet kas ieško, tas randa  :B . Visi pirkti konkretiems projektams, patikėkit  :B . Jeigu taip ir įvyks - tai labai apsimokėjo, jeigu taip ir gulės...tai bus gaila.  Nebuvo likę nieko iš to, ko tikrai labai reikia - nei žalsvo plono siūlo, nei merino/medvilnės vasaros kardiganui nei pilko pridėtinio vyro planuojamam megztukui. tai pirkinių dar nusimato kitą mėnesį  :B .

Atsakyti