Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laiką tik dėl tų mažų raidžių uždėjau... O gydoma ta diagnozė? Ar tu ir pati jauti, kad neprigirdi?

O visa kita - liūdna...

Atsakyti

Geras... Limit. O tai kodėl tai įvyko? Ir ką su tuo daryti?

Dėl senukų - liūdna. Bet mes nežinom visos istorijos. Gal jau seniai jie susitaikę su tuo

Apie save- pilnatis :B​ 

Atsakyti

Supratau, kad pilnatis manęs neveikia. :) Priešpilnis veikia. :D

Atsakyti

Aha, aplinkinius tai priešpilnis veikia. :D  Ir mane matyt tas poveikis išvargina, bet per lėtumą sureaguoju tik jau pilnaties metu..

O šiaip tai darbai užkniso, tokie posunkiai ir nemažai ir priešpilnio metu ir vis dar dabar, apsirengt nėr ką, plaukai tragiškai atrodo, kūnas netenkina, planai nesusidėlioja, viskas buksuoja.. net oras ir tas atrodo pagal mane... tai va tokios tos nuotaikos.

Ai, dar kažkodėl visi aplink per daug kalba :D  taip norisi paskubint ir patrumpint :D​ 

Atsakyti

Man tai šiandien visi lochai atrodo :B Matyt irgi pilntis :D​ 

Atsakyti

Laiką tik dėl tų mažų raidžių uždėjau... O gydoma ta diagnozė? Ar tu ir pati jauti, kad neprigirdi?

O visa kita - liūdna...

Išrašė vaistų, po poros mėn. tikrins, ar kas nors veikia. Jokių prognozių nepateikė.

Aš esu pastebėjus po to covido prikurtimo, kad pvz, kai vyras sako, kad vasarą žiogai garsiai čirpia, kai gulim kambary, tai aš negirdžiu jų. O šiaip tai kartais tikrai kažko neišgirstu, bet nepastebėjau, kad daugau nei anksčiau. 

Sakė, kad negirdžiu kažkokių dažnių.

Atsakyti

Oi Limit, taip suspaudė širdį ta dieduko istorija... Gi ta pati informacija, tik jautriau pateikta, gali tapt per pus lengvesnė. O diedukai, iš vis mano silpnoji vieta, visur vis dar girdžiu, matau tėvuką :( Žodžiu, nukoviau ebay kalną siūlų, atvažiavo ir batc - akligatvis, atrodo net tie modeliai, kur buvau galvojus skarai atkrito :oh: Tokiais atvejais taip pavydžiu Restar jos tūkstančio norų😁 Ir taip vartau ir kitaip, tai galvoju gal iš tų, viršutinių margiukų, šitą bandyt https://www.ravelry....ibrary/campside

Priedas  received_8257980867548854.jpeg   187,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oi Limit, taip suspaudė širdį ta dieduko istorija... Gi ta pati informacija, tik jautriau pateikta, gali tapt per pus lengvesnė. O diedukai, iš vis mano silpnoji vieta, visur vis dar girdžiu, matau tėvuką :( Žodžiu, nukoviau ebay kalną siūlų, atvažiavo ir batc - akligatvis, atrodo net tie modeliai, kur buvau galvojus skarai atkrito :oh: Tokiais atvejais taip pavydžiu Restar jos tūkstančio norų😁 Ir taip vartau ir kitaip, tai galvoju gal iš tų, viršutinių margiukų, šitą bandyt https://www.ravelry....ibrary/campside

Priedas  received_8257980867548854.jpeg   187,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ups, sudubliavio ir nemoku ištrinti

Atsakyti

O, kažką žali atspalviai valdo :wub: 

Nežinau, kas ten netinka, bet labai gražūs tie siūliukai

Atsakyti

Aš kažkokia irgi... urvely.

Maišau dieną su naktim.

Aplinkiniai erzina. 

LOR vakar nustatė beveik gerą klausą (aš pati sakiau, kad girdžiu, tik kaip kibire..). Nu ką, gydau slogą alerginiu puškalu ir bandau įsivaizduot, kad pasveiks ausis. 

Emilį į mokyklą išleidau, nes akys vėl tvarkoj, tik lašint toliau vaistus reikia. 

Atsakyti

Man tai šiandien viskas gerai. Gavau nuo ryto pakūrybint. Ypač geros mintys (genialios frazės) liejosi plaukus besidžiovinant:  sustoju, užsirašau :). Prikūriau, prirašiau, prisibendravau, dabar grįžus antrą pamainą dirbu, bet veža, nes įdomu, nes nauja, nes sugebam įtraukti nerealius žmones. Tai nei mėnulio mačiau, nei jaučiau :). Ale prisiminiau, kad dar vieną istoriją reikia parašyt, ir dar apie save, tai jau kaip ir nebenoriu....

Atsakyti