Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas.

Žiema ir lauke, ir kambary. Šįryt atsikėlusi  kambary rodė 10 laipsnių. Savaitgalį buvau pas tėvus. Tai tėvų namai visada šalti ir anksčiau būdavo namo grįžus taip gera. O vakar grįžau ir žiūriu, kad pas tėvus šilčiau buvo, nes ten nors kartais pasikūrena. :)

Šiandien pirmą kartą turėjau darbinį nuotolinį susitikimą  su kita įstaiga, kur savo įstaigą atstovavau viena pati. T.y. kažkokiuose susitikimuose ir anksčiau teko dalyvaut, bet tik kaip pagalbiniam dalyviui. Žiauriai bijojau, bet sakyčiau visai viskas gerai buvo,  smegenys neužsiblokavo, nepamiršau ką kalbėti, ko paklausti, netgi kalbant mintys vystėsi. Sakyčiau netgi drąsiau jaučiuosi, nei kai su kitais būdavo. Aišku susitikimas buvo geranoriškas ir produktyvus, turbūt jei koks su įtampa ar nemaloniais aiškinimaisi, būčiau pasimetus. Jau trečia savaitė esu pavaduojanti pavaduojančią skyriaus vedėją. Kad ir kaip gyniausi šito reikalo, vis tiek mane privertė. Tai darbų turiu galybę. Šiuo metu ir savų darbų gausu, o čia dar kol įsigilini į kokią  nors nesąmonę, tai žiūrėk pusė dienos praeina. 

Atsakyti
Restar, tobriną - antibus lašinau gal 6 dienas, bet pasirodė, gal per mažai. Siaubingai atrodė dvi dienas- ir užtinę akys, ir pūliavo, naktį neprasimerkdavo. Arba tiesiog jo alergija su kokiais liekamais reikalais susidubliavo. Jis jau praeitą savaitę ėjo į mokyklą, viskas buvo gerai.
Įtariu, kad man kažkas nuo jo kabinosi, nes lyg jautresnė kairė akis buvo, paašarojo, o ausis- irgi kairė. Eisiu pati pas gyd, tegul kažką pakomentuoja. Gal kokio aktifedo skirs, sutraukiančių. Aną savaitę dvigubus garsus girdėjau. Vakar lyg su klausa gerai, bet jautrumas atsirado.
Limit, tai va, ir aš galvoju, kad viskas praeina. Bet tuo momentu - garas iš ausų. O dar mažiaus charakteris toks, kad jam žodį -- jis tris atgal. Nėra savaime suprantamo dalyko, kad reikėtų daugiau paklausyt ir mažiau kalbėt. Kiekvienam pasakymui pas jį klausimai... biggrin.gif Nervai nebelaiko ir man pačiai. Tai mokytoją kartais suprantu.
Kerpena, džiugu už tave smile.gif Smagu tvirtai jaustis pokalbiuose.
Atsakyti

Labas. Sveikatos visoms kam reikia  :4u: 

Ir nuotaikos irgi balionų  :4u: 

Apie brunchą vis pagalvoju bet šeštadienį ėjimo varžybos. Esu užsiregistravus su vaiku tai turbūt ten eisim. Orą gerą jau gal žada.

Vakar pabaigiau megztuko apačią ir dabar blaškaus ties rankovėm. Siūlas gležnokas dar šviesus. Jei megsiu magic loopu gali matytisbgal. Reiktų su siūle daryt. Taip nenoriu

Atsakyti

Aš kai užsisėdžiu, tai atrodo, kad irgi nieko nenoriu, gerair namie, bet man čia ženklas, kad ne visai gerai... Taip tuo metu gal ir neatrodo, bet kai priverčiu save kur išlįsti - niekada nepasigailiu. Pamenu, kaip sunkiai ir į sektos meetus pradžioje krapščiausi - buvo nedrąsu, nepažinojau... Lūžis buvo man pirmas kugelis pas Niumą, po jo nusprendžiau, kad niekada nesilaužysiu, nes tikrai daug geriau atvaryt, negu po to gailėtis :). Bet kiekviena ave geriau pažįsta.

Limit - ale tavo ausis kokia užsispyrus, gal tas trečias gydytojas sugebės kuo padėt, ko ir linkiu  :4u: . Tfu, tfu, tfu, nenoriu niekuo sirgt.

O su tais mokslais... Ne visiems viskas įdomu ar gali sektis. Nereiškia, kad vaikas blogas, ar durnas. O tokios stipresnės asmenybės tikrai daugiau gyvenime pasiekia. Tik kažkaip tą mokyklą reikia baigt... 

Kerpena - maloniai susiskaitė tavo patirtis, gal jau labiau savim pasitikėsi kitą kartą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 balandžio 2024 - 11:25

Už Kerpeną labai džiaugiuos  :wub:  :4u: 

Dėl šalčio namie tai užjaučiu :4u:  Kaip tik sesė pasidžiaugė, kad Klaipėdoj nesugalvojo šildymo atjungt. Ir taip 3/4 šeimos serga..

Labai reiktų dabar man kokios nors geros darbinės patirties :) Praitą naktį sapnavau jau net, kad prašymą rašau išeit iš darbo :D Ir tokia baimė sapne :D  :oh: 

Atsakyti

Ai, jau perskaičiau kaip tik, kad atnaujina šildymą.

Atsakyti

Prieš tai dar kalbėjo, kad Vilnius vienintelis nejungs. Tai pakeitė nuomonę. Kol pradės šildyti, gal lauke vėl atšils. Aš tiesiog su pora kojinių, pora megztukų sėdžiu, nedejuoju :).

Atsakyti

Dėl pūliuojančių akių  - prisiminiau, kaip su kažkuriuo vaiku buvo, dar visai mažu. Pradėjo pūliuoti akys, o kažkur ruošėmės važiuoti. Tai nusipirkau lašiukų su antibiotikais, galvojau greičiau praeis. Ir nieko, vis nepraeina. Tada pradėjau plauti ramunėlių arbata ir tuoj praėjo. Galvoju, kad gal koks virusinis dalykas buvo, kurio antibiotikai neveikė, nežinau iš tiesų.

Atsakyti

Dar blogai, kad jis beržam alergiškas. Tai praeitą kartą tikrai baisiai atrodė, net veidukas lyg patinęs, ne tik akys. Dabar lengviau. Dėjau juodos arbatos kompresus, manau, kad labai padėjo patinimo mažinimui ir gyjimui. Pirmom naktim net neatsimerkdavo.

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u:

As be jegu visiskai, kraujo tyrimas antras parode dar labiau pakilusius limfocidus, ketvirtadieni eisiu pas daktara, nezinau ka jie ziures toliau, nes kazkokiu simptomu nelabai ir turiu apart to, kad jegu visai neturiu  :hmm: aisku i galva pasiskaicius google lenda nelabai geros mintys, bet galvoju jei butu labai prastai gal kiti rodikliai nebutu normose  :unsure: 

mamos megztinis jau ties finisho riba, gal pavyks siandiena pabaigti pilnai jau, liks isskalbti ir lauks kol vaziuosiu pas mama, reiks pirkt siulu akcijos taip ir nesulaukus  :D 

Atsakyti

Oj, MsuM, laikykis! Geriausi linkėjimai tau :4u:  Gal organizmas su kokia infekcija buvusia tebekovoja.

Gal ir man reiktų kraują pasidaryt. Gal ne virusą, o kokią bakteriją parodytų dėl tos ausies.

Pas mus vyro tėvų kaime kaip prisnigo  :blink:  :blink: Medžiai išlūžo, kelias užverstas. O bendradarbė važiuodama iš Šiaulių nuo kelio ties Panevėžiu nuskrido, pačiai viskas gerai, tik mašinai traliuko prireikė iš pusnies ištraukt. Ratui kažkas nutiko.

Beje, vakar baigiau pagaliau vieną kojinę, kur pirty pradėjau :D Ir jau antros auliukas yra, tai gal nebeužtruks taip ilgai pabaigt :D

Atsakyti

As darbe va pabaigiau siandien savo balandzio kojines  :bis​ 

Atsakyti