Labas.
Žiema ir lauke, ir kambary. Šįryt atsikėlusi kambary rodė 10 laipsnių. Savaitgalį buvau pas tėvus. Tai tėvų namai visada šalti ir anksčiau būdavo namo grįžus taip gera. O vakar grįžau ir žiūriu, kad pas tėvus šilčiau buvo, nes ten nors kartais pasikūrena.
Šiandien pirmą kartą turėjau darbinį nuotolinį susitikimą su kita įstaiga, kur savo įstaigą atstovavau viena pati. T.y. kažkokiuose susitikimuose ir anksčiau teko dalyvaut, bet tik kaip pagalbiniam dalyviui. Žiauriai bijojau, bet sakyčiau visai viskas gerai buvo, smegenys neužsiblokavo, nepamiršau ką kalbėti, ko paklausti, netgi kalbant mintys vystėsi. Sakyčiau netgi drąsiau jaučiuosi, nei kai su kitais būdavo. Aišku susitikimas buvo geranoriškas ir produktyvus, turbūt jei koks su įtampa ar nemaloniais aiškinimaisi, būčiau pasimetus. Jau trečia savaitė esu pavaduojanti pavaduojančią skyriaus vedėją. Kad ir kaip gyniausi šito reikalo, vis tiek mane privertė. Tai darbų turiu galybę. Šiuo metu ir savų darbų gausu, o čia dar kol įsigilini į kokią nors nesąmonę, tai žiūrėk pusė dienos praeina.