Mano savaitgalis pralėkė, nors negaliu skųstis - ir serialą su sūnum baigėm, ir pamezgiau. Šeštadienis anksti prasidėjo, daug spėjau - abi dukras išvežiojau, greit apsipirkau, grįžau namo ir dar po 10 spėjau visuomeniniu nulėkt į mamų susitikimą savivaldybėje (pirmas mano apsilankymas ten . Tie susitikimai susiję su mano sportu, kadangi projektas, tai dar visko įdomaus prigalvota už nemokamai. Vaišės, prizai, na, ir įdomus lektorius su midfulness praktika - labai pavyko atsipalaiduoti, tiesiog nušvitau. O dar geriau, kad namie vyras vykdė instrukcijas ir privirė katilą čilienės. Šaltibarščiams pas mane tai visko yra, bet noriu juos valgyti, kai arba lauke šilta, arba namie, o dabar nei to, nei ano. Tai va grįžus namo ir mezgiau tik .
O šiandien gaminau įdomesnius pusryčius - omletas su visokiom gėrybėm skanybėm ant tortilijos. Paskui važiavom į sodą, pasėjau žirnius ir morkas, apklojom agroplėvele. Jei ką, turiu ir kuo atsėti. Dar šį tą nuveikėm. Grįždami prasukom pro vyro sesę su torčiuku, gėlėm ir kojinėm su kašmyru. Va šitom: https://www.ravelry..../freezing-fog-2. Grįžus vėl megztelėjau. Nejuda gre it, nes vasarinis siūlas, bet jau apie pusę gal yra Nualos.
Kas nors ateisit į mezgėjų brunch'ą 04.27? Bus Vincis su savo siūlais. Labai fainas renginys įkvėpimui. Aš visus planus prie jo taikau, kai tik galiu.
Ai, gal ketvirtadienį buvau VJG Kurienės paskaitoj. Nereali kaip visada. Pasijutau kaip standup'e kokiam šįsyk, prisijuokiau. Realiai galėtų tokius daryt ir imt pinigus .