Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pirmas kamuoliukas susimezgė labai greitai ir smagiai. Ties antru sustojau. Kol būnu darbe- irgi 'mezgu'. Grįžtu- net nepasiimu šią savaitę. Valgyt irgi - greituoju būdu kažkokius pusgaminius prakepu (ale šašlykus, ar vištieną keptuvėj). Arba vaikai patys pasidaro makaronų su padažais su mano instrukcijom. Bet jau susikaupiau, kad šnd kažką valgyt padarysiu vaikams ir eisiu su drauge grynam ore prasivaikščiot.
Atsakyti

Aš irgi į tą pačią kompaniją  :lol:  :lol:

Galvojau, kad mane tai darbo aplinka slegia dar labiau po atostogų, bet gal čia kažkokia visuotinė banga :D

Bet šiaip, kai iš darbo išeinu, tai visai ok jaučiuos :D

Pradėjau geležį gert, vit B ir folio rūgštį. Bet va, jau antrą dieną pamirštu ryte  :oh:​  :D

Reik turbūt dar gert kažko atminčiai  :lol:  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 17 balandžio 2024 - 10:46

Limit, prajuokinai ;) Kaip prisiminsi išgert tuos atminčiai?

Labos!

Aš antra savaitė į the sandėliuką nenueinu siūlų pasiimti. Du projektai ant virbalų, patys nesimezga. Kodėl? 

Atsakyti

Aha Niuma, teisingai paantrinai apie tas dienas... Tai negana to, kad tokios be ūpo, tai dar nesąmonių prisidariau :D biški gėda prieš MB, gi prieš kokias porą savaičių pareiškiau, kad kažkoks lūžis įvyko, nebemezgu ir nenoriu ir bla, bla... O šiandie prisipirkau virš kilogramo siūlų, sėdžiu va šiltnamyje su kava ir nesuprantu, kaip čia taip gavos :hmm:​ 

Atsakyti

Aš neapsisprendžiu, ar į Gadget sandėliuką važiuot siūlų gyvai pačiupinėt (toooooooooooli ir nežinau, kada dirba, reikėtų, matyt, klausti), ar į Mados garažą. Nėra kažko, kas iš karto atrodytų idealu, reikėtų vežti savo moherą ir pridėti, lyginti... jau ir virbalai vakar atkeliavo tam tikslui, kol kas Lantern Moon atrodo daug žadančiai. Bet vakar net į galvą nešovė nors bile kokį mėginuką prasimegzt, kad virbalus išbandyčiau. Išpakavau, susimontavau ir pasidėjau. Dabar net pačiai keista - pagatava būčiau išbandyt tuoj pat :). Šiandien jau dairausi, kokio dydžio dar norėčiau juos nusipirkt :). O dar į Danesą reikia smulkmenų, dar žirklės negaląstos - ir niekas nejuda... Darbo metu nėra kada, o po darbo tai kamščiai, tai, nors Danesa iki vėlai dirba, bet paskui kieme vietos nerasiu pasistatys, visos bėdos. O savaitgalio - gaila :D.

Man su geležim tai savotiškai dabar - ryte negaliu gert, nes negalima šalia tiroksino, vakare geradavau, bet dabar geriu magnį, o geležies su magniu geriau negert kartu. Dieną negerai gert, nes reikėtų būt bent pora val nevalgius (jeigu ko nors nepainioju) Tai ir nebežinau, kada gert.  Geriausiai prisimenu, kai vakare geriu, nes ritualas susidaręs, kai po visų paskutinių procedūrų vonios kambary dar prasuku pro spintelę su vitaminais. jeigu būnu išsiderinus, tai būna, kad prisimenu tik lovoj ir nebesikeliu jau...

Atsakyti

Man atrodo, kaip tik geležis ant tuščio skrandžio negerai... nors šiaip ne visos formos

Netinka su visokia ten kava, pienu..

Atsakyti

Aš tai geriu geležį ryte ant tuščio skarandžio. Folio rūgštis tai parašyta, kad su pagrindiniu dienos valgiu.

Atsakyti

aha, priešpilnis užsitęsęs...

sprendžiu Ir pagal savo savijautą, ir pagal žmonių elgesį...

Man tai gal poilsio trūkumas susikaupė, tuo grindžiu apatiją ir džiugesio nebuvimą...

Bet kad daug sutinkamų žmonių arba tapačiai jaučiasi, arba keistokai elgiasi..

Geležį galima gerti su folio rūgštimi, geležis dar geriau tada įsisavinama, o abi medžiagos veikia kraujodarą....

Atsakyti

Vilmak, o kaip su geležim ant tuščio ar ne skrandžio? Kad toliau nuo tiroksino ir magnio, tai žinau. Nes kada man tą geležį gert... Gerai, kai geležies papilde visko yra įdėta geresniam pasisavinimui.

Kaimynka (kuri norėjo kažkada į pirtį atvažiuot) rėžė šiandien, kad dukteriai (20 m) geležies įsisavinimas pagerėjo tik tada, kai nustojo valgyt bet ką kepto - ir ant aliejaus, ir šiaip, miltinius. O šiaip nuolat anemija buvo, nepadėjo nei endobiogenikai...

Šiandien per sportą pagalvojau - ir ko mes laukėm tos savo trenerės grįžtančios: nu tikra besišypsanti sadistė kartais atrodo :lol: . Sunku, nes daug apsileista buvo, bet vis tiek visą laiką, o ypač pasibaigus, būna be galo geras jausmas, nes jaučiu, kad vyksta teisingi dalykai ir nenuobodu :). Palyginus su mano vaikščiojimu į funkcines mankštas pas kineziterapeutę - visada buvo jausmas, kad per sunku ir jokio džiaugsmo iš to... Žodžiu, dienos, kai sportuoju - laukiamiausios :). (sorry, kad pypauju iš laimės nuolat, tikrai ne paskutinį kartą :D, gal ką įkvėpsiu susirasti savo mylimą sportą).

Atsakyti

Šiandien gaminau, labai skani mišrainė

https://www.instagra...DczdjllaXlxMA==

Atsakyti

Šiandien likučius valgėm....

Atsakyti

Po darbų pamiegojau :) 

Vakarienei (pietums) - kotletai, bulvių košė, salotos.

Daug skambučių, kol gaminau (keisti sutapimai).

Vakarojimas du drauge. Senai matėmės. Prieš tsi pasivaikščiojimas neįvyko, brt po to palydėjau ratais kvadratais po vietinį parką :) 

Atsakyti