Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O, paauglystė...

Buvo šiek tiek ir su maniškėm, bet kažkaip išgyvenom. Bet nu, sakyčiau, visi mes bele kokiam amžiui turim tų tarakonų galvoj, kurie kelia sumaištį. Ir dėl rūbų ir dėl mokslų ir dėl bendravimo.

Vakar gan anksti grįžau, neturėjau jokių didelių planų veiksmui, šiandien darbas iš namų, galvojau pamegsiu bent atsakančiai.... tai ką- užmigta po dviejų eilių ir pramiegota visą vakarą. Ir naktį. :oh:  seniai taip bebuvę. Bet įtariu vienus vaistus prisidėjus.

Trumpa istorija, vis dar po to virusinio sinusito vasarį, kosčiu ir kažkas nosyje dedas. Tai prieš pora savaičių šeimos gydytoja išrašė antibiotikų, nuo kurių praktiškai nieks nepasikeitė. Šią savaitę pasidariau rentgeną ir nuvariau pas LOR. Išvada-frontito požymiai, kas reiškia, jog sinusitas vis dar gyvas. Gavau dar porciją vaistukų-ne antibų, bet irgi stiprokų. Tai vat LOR sakė, jog Cirrus vienus veikia migdančiai, o kitiems sukelia energijos pliūpsnius :D  aš matyt tarp tų miegančiųjų. numžiūrėsim, kuo čia baigsis-sinusitai kažkaip pas mane ne itin dažni, bet tokie nestandartiniai....

Atsakyti

Mezgu sukandus dantis. Paprastai, tik 3 akutės ripso kraštuose. Bet tik dėl to, kad vieną mezginį - kojines- jau reikia užbaigt adata, tai prieš tai reikia video kokį susirast, o žiūrėti serialą ir video vienu metu - sudėtinga :). O ką kito - irgi reikia pradėt, kas vėlai jau man per sunku. Tai šitas po ranka pradėtas buvo, kad rankos būtų užimtos ir greičiau atsikratyčiau. Nes nei pats mezginys gražus, nei siūlas malonus. Ta Angora2 gi dar visai neblogos sudėties, bet jausmas kaip kokio tiftiko/ akrilo ir co.

Vakar šventėm dičkio 23 7-iese. Tiramisu buvo suvartotas su furoru :) 

Katuk - ypatinga tu moteris :4u:​ . Tfu, tfu, nenoriu jokių išskirtinumų. Cirrus mano "mažiui" prieš pora metų buvo išrašytas kaip antialerginis kažkoks. Nes vos panardo ežere - neprakvėpuoja. Lyg nemigdė, o gal vakare gerdavo. Aš tai irgi super išsimiegojau, tik užtinus visa...

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mus didžiausias skirtumas su apsipirkimais  tai tarp bernų. Didysis, pamenu, rinkdavosi pvz batus marias laiko  :oh: aš jau ten užmigt parduotuvėj galėdavau spėt :D jaunesnysis  - įeina, pamato, ima, psio, dvi minutės  :lol: Dar ir pasimatuot suspėja.

Aš pati tokia be stiliaus,  tai vaikai neturėjo iš ko paveldėt stiliaus jausmo, tai tokie apie nieką visi :D Svarbu, kad būtų patogu :rolleyes:  :D 

O su mokslais visokių patirčių turim. Pvz vidurinis vaikas tik dabar pradėjo siekt rezultato. Matyt, studijos patinka ir stipendija be kita ko :D Esu tikrai labai nustebinta, net neįtikėtina kol kas. Per visus 12 metų mokykloj nemačiau mokantis, net nemačiau, kad jaudintųsi dėl kažko. O va dabar kažkas pasikeitė. Reik tikėtis, į gera :D

Ai, o kaSiūlų naujienlaiškį ir aš gavau. Net širdis suvirpėjo griebt ką nors iš Rowano su tom nuolaidom  :wub: 

Atsakyti
Mano draugė Vaikų linijoj savanoriauja. Labai daug paskaitų, kursų, mokymų jiems būna. Vakar kaip tik irgi iš vienų grįžo, nemažai tel kalbėjom. Žodž, dabar paauglystės terminas išilgintas iki 25 metų, o ir šiaip- gyvenime jis yra pasikartojantis reiškinys.
(jei ką, aš pagal savo elgesį kartais sakau, jog pati iš paauglystės dar neišaugus, o kažkas man tris vaikus davė).
Naujiena- pradėjau megztuką vyrui. Iš baby merino plius pridėtinio babininio kažko plonyčio, gal pusvilnės. Megzt smagu smile.gif Paprastas modelis iš dropsų psl. Pusgolfis. Jei nepatiks- kaklą nuardysiu ir padarysiu atviresnį visą.
Emiliui akys dar patraiškanoja, bet bent jau tas didelis užtinimas dingęs, nes pirmas dienas buvo gaila vaiko.
Atsakyti

Limit, o nepameni, tas Rowan tvidas švelnus ar ne? Labai spalvos gražios :wub:​ 

Atsakyti

Ir man rodos, vyrams dar ilgiau ta paauglystė teoriškai :D  iki 29 gal :hmm: 

Bet ir kiti amžiaus tarpsniai yr pasistūmę. Anksčiau nuo 55 buvom jau pagyvenę, o dabar nuo 65 tik :D​ 

Atsakyti

Limit, o nepameni, tas Rowan tvidas švelnus ar ne? Labai spalvos gražios :wub:​ 

katuk, sakyčiau biškį turi dantuką, nėr kaip koks grynas merinas. Esu mezgus poroj su šilkmoheriu, tai nu labai jau buvo mielas  :wub: 

Kol dirbau, labai populiarus buvo klienčių tarpe, ypač, kurios žakardindavo.

Atsakyti

Apie paauglystę.. Tai man net ne kartais, o dažnai atrodo, kad mano Rusnė labiau suaugus, nei aš, jei kalbėtume apie konfliktų sprendimus. Jei jau mato, kad kyla žiežirbos tarp manę ir vyro, tai tuoj tarpininkavimo vaidmens imasi  :lol: Kartais net ir žiežirbų nereik, tik pajautimo, kad kažkas tuoj gali būt, tai  tvarko reikalą užbėgdama už akių :D Su broliais irgi. 

Turbūt ne be reikalo ji ten kažkokiom pareigom su gudriu pavadinimu, net neatsimenu  :oh:  :D, buvo išrinkta mokykloj ir siųsta į apmokymus. Jei klasėj jau bręsta konflikas, kaip jam užbėgt už akių, palaikyt klasėj taiką, vienžo kažkas tokio.

Atsakyti

Mediatorė kokia nors? Nuostabu, kai žmogus turi tokių aiškių gebėjimų  :wub: . Mano, beje, charakterio tipas net vadinasi "Tarpininkas", man irgi svarbu, kad visi sutartų, kad rastume geriausią sprendimą, būtų suderinti interesai ir pan. Tai tarp dviejų kolegių dabar nuolat tą darau :) - išverčiu ir vienai, ir kitai, ką kita galvoja :). Tik mokymų nepraėjus, tai savo galva bandau :).

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu sukaktuvininką  ir mamą 🌹🌹🌹

Atsakyti

- nebebuvo prieš ką šakotis... 

Taip taikliai apibūdina mano dabartinę savijautą, tik kad ne praeities faktas, o suvokimas, nuojauta, kad tuoj tuoj nebebus kaip buvę... Būna, regis tuoj tuoj nubumbėsiu dičkį, už kokią nesąmonę ir nutylu, gi smulkmena, arba užsiprašo ko nors valgyti, kas nebuvo plane, atrodo, oi ne, nedarysiu... Bet nueinu ir padarau, nes vis kirba tas jausmas, kad tuoj tuoj paliks paukštukas lizdą, bet norėdama nebegalėsiu palepinti ir taip sunkiai su tuom tvarkausi... Tas vaiko suaugimas, nerealiomis transformacijomis manyje reiškiasi.

Bet ne man vienai šitaip. Šį ryt dičkio draugas pas mus pusryčiavo, prakalbome apie studijas, sako oi taip džiaugiuos išvažiuoti iš namų, tik va kai tai namie garsiai pasakiau, sulaukiau visai nekokios reakcijos... Tai taip nuo dūšios susijuokiau, et panašios tos mamos.

Tiesa, Restar, su tuo praėjusiu pirmagimio šventimu🎂

Atsakyti

Man tai atrodo, kad aš moku paleisti. O kaip bus kai bus tai matysime.

Vakar neatsilaikiau prieš Rowan šilkmoherį pelenų rožės spalvos. Vakar per pietus užsisakiau, šiandien ryte jau paštomate buvo :blink: 

Darbuojamės lauke. Nėra jau toks prastas tas oras.

Atsakyti