Galima, aišku, megzt taip nesąmoningai, kaip čia - be jokių kraštelių ir stulpelių. Bijau nutiuninguot, nes paskui netiks dar . Bet su siuvinėjimu, tai sumokėčiau, jeigu kas už mane tai padarytų . Mano gyvenimo trauka, kur esu pasakius - NIEKADA .
Restar, nelabai supratau, kas nebūtų susisukęs. Pats šalikėlis? Tada megzčiau dvigubu mezgimu, kur abi pusės gerosiomis akimis, o kaspinui numegzčiau juostelę ir ją prisiūčiau.
Restar, siuvinėti ant mezginio ne visai tas pats, kas ant audinio.
Štai
Aš numegsčiau šaliką, o kaspinėliams prisiūčiau icordu numegztą šniurelį.
Restar, aš patarimų neturiu, bet pasisakysiu, kaip fainai, kai dukra prašo kažko megzto
Maniškiai abejingi. Nors sūnus kažkada uždrėbė, kad atsimena tik vieną riešinę su drakonu, kurią jam mezgiau, ir ji buvo žiauriai kieta... Tai sako, iš kur man žinoti ar aš noriu tų tavo mezginių, ar ne. Sąžiningai, tai nelabai jam ir veržiausi megzti, mergaitei atrodė įdomiau, o ta mergaitė, dabar visai kitam pasauly gyvena.
Aha, kažkaip pamėgo užsakymus duot nuo 17 metų . Ir pati sakė, kad nori išmokt nert ir siūt. Tai vasarą gal ras laiko bent nėrimui. Siuvimui reikėtų į kokius kursus pasiųst. Tik kada. Geriau jau pati išmoktų .
Kapseika - o kokiam pasaulyje tavo mergaitė?
Katuk - ant tiek durna dar nesu, kad nežinočiau . Ir įveiksiu, jeigu reikės. Ale dar pasilaužysiu . O tas tavo kiškis tai nėra visai tikrai intarsija, nes ir pagrindas iš atskirų kamuoliukų turėtų būti.
Staigiai atšalo, visa basa, trumpom rankovėm, tik pajutau, kaip per balkoną šaltas vėjas ėmėm pūst - pažemėjo daugiau kaip 10 laipsnių temperatūra, kaip ir pas jus, VilmaK. Bet pas mus per pora dienų viskas nerealiai susprogo. Šiemet jau nebespėsiu pamatyt tų sakurų. Deinos metu nėra kada, vakare jau ir noro nebelieka kur vilktis. Gal pagaliau pamegsiu šiandien šią savaitę.
Restar-aš tau siūlau intarsiją. Mano paveiksliukas per didelis jai buvo
Tai mano akim intarsija būtent dideliems paveiksliukams ir geriausia. Ai, bet kam ginčytis.
Nu rimtai.
Kaip norėsi, taip darysi. Arba išvis nedarysi
aha ,Vilniaus sakurų aš treti metai nespėju pažiūrėti -sužysta sekmadienį-kitą savaitgalį, kai jau galėčiau atvažiuoti- nužydėjusios...
Gerai pakieminėjau- krūmus pakarpiau,geltonlapę guobą be gailesčio apipjaustėm- kokiu greičiu ji auga, šakos per metus gal 3 metrų
dėl kaspinėlio nepatrasiu- nei siuvinėjusi aš ant mezginio, nei intarsija mezgusi...
Sakuros gražios ir dešimtą vakaro. O kvapas... Stovėjau vakar sakurų kvepėjime.
Ryt derinu nueit kietos moteriškės paklausyt.
Su tom sakurom.... įtariu, po darbo jos yra pagrindinės centro kamščių kaltininkės
Šiandien kažkoks renginys centre, tai uždarytas eismas
Aš, jaučiu, apieisiu be sakurų, nors man labai gražu ten tikrai
Mano slyva kaip stebuklas šiemet - vakare dar tik plikos šakos, ryte jau visa žiedais pasipuošus Gražu, tik nėr to masiškumo, kai krūva kėlių tokių pat medžių šalia.
Tikiuos, kad šalnų nebus kaip pernai, kai alyva nušalo pumpurų stadijoj.. Kažkaip labai jau greit susprogo viskas šiemet, dar nebuvau taip mačius. Arba neatsimenu.