Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gerai, kai kilometrai nejučiomis susivaikšto. Mano per visą dieną 7, su puikia nuotaika ir įkvėpimu. Protmūšių dieną baigėme vakarine sakurų fotosesija  :wub: 

Jau tikriausiai grįžusi nemegsiu.

Atsakyti

Niuma, gali būt panašus virusas, linkiu jums kitiems nesusirgt. Kaip supratau, zaraznas reikalas. Geriau būtų ne jis. 

Liūdni man buvo tie cepelinai namie, tik pavalgymas, visai ne tas vaibas kaip užstalė pas anytą... Bet sirgt visai nesinorėjo.

Supratau, kur Gadget buvo, nes mačiau praplėvesuojančią Senamiestyje. O aš valandžiukę kitą su draugais kryžkelėj pratupėjau, kelias pažįstamas užmačiau :). Prieš 10 trumpom rankovėm grįžau, gryna vasara 

Atsakyti

Pirma treniruotė - šlapia, bet laiminga. Kūnas vėl turi prisiminti "teisingą" elgesį :). Taip gera vėl jį pastatyti į  gerą kelią.

Atsakyti

Aš viena užpildysiu eterį :). Bet šįkart mezgimo tema. Štai - užsakymas man:

Priedas  c7ca71b5-455a-4f91-b10b-9217c4d73fdf.jpg   91,26KB   0 Parsiųsta kartų

Nu ir ką man su juo daryt? Nebūtų to kaspino - megzčiau gal 1g1i. Arba dvigubu mezgimu, kad iš abiejų pusių vienodas būtų. Purtausi, nes man absoliuti nesąmonė, bet nutaiso gražias akeles - "nunerk man" :). Sakau, kad čia megztas. "O, tai tau bus dar lengviau". Sakau - nežinau, kaip tą kaspiną padaryt. "tau tau bus tik įdomiau" . Žodžiu, mina man ant sąžinės, „motyvuoja“. Tas šalikas bus tik šniūras - stiliaus detalė. Kai tyčia turiu Angora 2 rausvos (pirktas, kai ta mergaitė dar maža buvo, jai megztukas su pilku dryžuot sumanytas - niekada taip ir nenumegztas...), ryškesnės irgi rasiu. Bet kaip gražiai daugiau mažiau padaryt, kad nebūtų susiraitęs visas ir daugiau mažiau iš abiejų pusių padorus? Greičiausiai čia išvis siuvinėtas tas kaspinas... Tai variantas? (nesu bandžius).

Please, techniškos merginos - pasisakykit - kaip jūs sprestumėt šitą rebusą  :4u:  :4u:  :4u: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 balandžio 2024 - 15:53

Aš tai siuvinėčiau. Abi pusės būtų gražios.

Faina, Restar, dėl tavo sportų :wub: 

Atsakyti

Restar, aš patarimų neturiu, bet pasisakysiu, kaip fainai, kai dukra prašo kažko megzto :wub:

Maniškiai abejingi. Nors sūnus kažkada uždrėbė, kad atsimena tik vieną riešinę su drakonu, kurią jam mezgiau, ir ji buvo žiauriai kieta... Tai sako, iš kur man žinoti ar aš noriu tų tavo mezginių, ar ne. Sąžiningai, tai nelabai jam ir veržiausi megzti, mergaitei atrodė įdomiau, o ta mergaitė, dabar visai kitam pasauly gyvena. 

Atsakyti

Bet, o kaip megzt, jeigu siuvinėt?

Atsakyti

Sveikos. Restar, Siuvinėčiau. O dėl nesirietimo, gal kraštelis g.b., ripsu ar apnėrimai visokie.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 10 balandžio 2024 - 16:49

Restar- siuvinėt. Kraštelis- arba  perliukas, arba netikras stulprlis, kur vienoj eilėj 1 g, 1 išv, o kita eilė vien geros. 

Lakstymo diena. 

Naktį procedūrinau ir su juodos arbatos kompresais, nes neatmerkė vienos akies. Ryte apie 10 val Emilį prisikėliau- sakau, noriu tave pamaitint ir važiuosiu į darbą kompo pasiimt. Jis: tai tu važiuok, aš pats savim pasirūpinsiu... :) Darbai. Parduotuvė. Namai. Dantistė. Prisėdau. 

Atsakyti

Na, o aš megzčiau iš kelių kamuoliukų :P  tipo intarsija gal :hmm: tada krašte gražiai suskeičia siūlai kiekvienoj eilėj, ir tiesiog bus išvirkščios akys kitoj pusėj.

aišku, teks pagalvot,kaip gražiai paslėpt galiukus.

Tuoj surasiu, aš berods ziukį ant kombinezono  vaikui mezgiau, prieš kokius du metus :hmm:​ 

Atsakyti

sveikos

skaitau apie trumpas rankovesir juokas ima,sakysit vėl, kokioje šiaurėje aš gyvenu,- aš su striukele šiandien, ir grįžtant iš darbo ją užsitraukiau, vėjas visai nešiltas-  12 laipsnių dabar pas mus, dieną buvo 14-15, bet be saulės ir vėjuota...

bet man labiau patinka toks neskubantis pavasaris, o  ne vakarykštė +24...Dar nežydi sodai pas mus, ir tik vieną berželį pakelėje mačiau su lapeliais, ir to gaila pasidarė, nes greičiausiai dar visko bus..

Nemezgu, net siūlai nebedomina...grįžus iš darbo su šunyte pavaikštau, valgyt pasidarom,ir tiek to vakaro jau...Prieš miegą paskaitau...Gal reikia eit pakyloti siūlus, gal bent kas sukirbės...Sau tai tikrai nieko nenoriu, sesei gal reiktų...

Atsakyti

Priedas  received_936402588229392.jpeg   330,4KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_350701690770648.jpeg   388,13KB   0 Parsiųsta kartų

Pas mane gana didelis paveiksliukas, tai mėlyną pagrindinį siūlą pertempinėjau, bet realiai tokiam mažam paveiksliuke galima paimt tiesiog kelis kamuoliukus.

Gal ir siuvinėčiau. Pagal pagrindinį siūlą, akis į akį. Žinau,kad nemėgstat tos tautos, bet viena rusaitė, Turkijoj gyvenanti, dabar taip daro, knitfactory intstoj. 

Tai siuvinėjant tiesiog storesnis būtų tas kaspinas. Ir toks lyg dvispalvis

Atsakyti