Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš šiandien susivokiau, kad man po reabilitacijos - kaklo / galvos/ pečių masažų ir trigerinių taškų išspaudymo, pagaliau dingo tas liežuvio deginimas 🥰 'Viskas mūsų galvose'... kaip sakoma. 

Atsakyti

Niuma - kaip liuks!

Mane gal irgi šaltas dušas nuo slogų ir kitų ligų saugo? Nes visą žiemą įprotis. Nepamenu, kada po ilgo laiko vėl pradėjau. Kaifas, ypač galvą atsišaldyt :). O šiltą vandenį irgi geriu ryte :). Tik be jokių podkastų. Vienintelis, kurį paklausau - "Geros blogos" - mezgėjų. 

Pypt, man treniruotes planuoja šeštadienį ryte ir mezgėjų brunchai vieną šeštadienį per mėnesį bus. Jau laukiu balandžio 27 :). Bus matyt, ar pavyks ir sportą suderinti. Vyras jau informuotas, kad visur noriu. 

Pomidorai daugumoj persodinti , tik keli vėliau išdygo, tai ne laikas jiems dar. Kur aš juos visus sukišiu.... Vėl lauko pomidorų nereikės sėt, užteks šitų pačių... Ryt reiks kokių bazilikų, astrų, verbenų pasisėt. 

Atsakyti

Pietums makaronai su vištiena, pačios su M gaminom makaronus. Vakar kepėm kibinus.

Matyt tas oras veikia.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: (nu man dar rytas  :D )

nagai nagai, man reiks persilakuot - as tai pati tvarkausi, nes neistaikyciau per savo tinguma vis eit pas kazka kad tvarkytu, sukuosi pati  :D 

pietu planas burgeriai naminiai, dar norisi suni issivest palakstyt, o dulkes gali toliau laukt, nepabegs, vakare zadu megzt  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas ir man :D Gerai namuose, bet tas oras … pyp. Kol atostogavau pasibaigė mašinos tech apžiūra. Šiandien gavau žinutę, kad sustabdytas dalyvavimas eisme. Nesuprantu, kodėl negali prieš kokį mėnesį pranešti, kad artėja galiojimo pabaiga.

Tiesa, dar apie keliones. Vakar papuoliau į tą periodą, kai neveikė swedbank kortelės. Reikėjo susimokėt už išvažiavimą iš mokamo kelio. Gerai, kad turėjau kito banko kortelę, kitaip nežinau ką būčiau darius. Aš grynų nemėgstu turėti, bet, turbūt, ateityje reikės pasirūpinti, kad būtų ramiau.

Atsakyti

Bulviniai blynai su varškės padažu labai pasiilgti buvo :wub: .

Cepelinai pas anytą vėl atsišaukia :(. Pačių cepelinų puodą lyg ir gausim, bet teks namie valgyt. Jau norėjau su vyro gimine pasėdėt, tiramisu nusivežt. O sau gal ir nedarysiu, bus matyt. Mat tas jų neaiškus negalavimas su akių pūliavimu dar trečiadienį užkrėtė ir vyro pusbrolį. Pas daktarus nebuvo, tai neaišku, kas ten tiksliai, bet ryte akis prasikrapštyt pirštais nėra jokio noro. Ypač, kad vaikai mokyklas praleistų.

Atsakyti

Kažkoks šalčio ir miego savaitgalis. paprastai pas tėvus važiuoju penktadienį anksti ryte, na kad 8 val jau galėčiau nuotoliu dirbt pradėt, tai gaunasi ankstus kėlimasis. Bet šįkart atvažiavau ketvirtadienio vakare, tai jau penktadienio ryte pamiegojau ilgiau. Bet šįryt vos vos atsikėliau. O dabar neseniai, mama užmigo, o aš laukiau, kol pasikūrens pečius ir vanduo sušils mamai prausti, tai vėl taip užmigau neplanuotai, kaip į kokį maišą įkritau.

O jau šalta tėvų namuos. O dar su tėvu kažkokia vėl trintis šįkart.

Net nemezgiau nieko  šįkart. Nors ir mezginio nelabai turiu, tik vienas pirštines pradėtas, dėl įdomumo. Tai kažkur ten užstrigau ir nesinori imt. 

Ir šiaip kažkoks metas, kai kur nepasisuksi, ten blogai, ten kažkas nors užstrigę, nemalonu, sužlugę, sunku. Taip ir norisi išnykti.

Atsakyti

Kerpena, laikykis 🌹 Tuoj tuoj vėl 22 žada. Gal saulė nuotaiką pakels?

Kaune šiandien pakankamai geras oras buvo. Ryte apsipirkau, pietūs iš paruoštos sprandinės kepsnių orkaitėj. Jau kuris laikas greitam variantui nusiperku iš Norfos ir skaniai iškepa. Dar free bulvių. Kalną salotų pripjausčiau.

O tortą vežėmės į mišką suvalgyt.  Pakeliui Cirkle sau kavos, o vaikams karšto šokolado paėmėm. Jei savo taroj- per pusę kaina 👍

Vyras tuoj išskris. Turbūt į lėktuvą lipa. 

Atsakyti

Orai vėl lepina. Su drauge apsukom 8 km piškom aplink senamiestį ir salą. Žydi, sprogsta, skleidžiasi. Gražu 🥰

Atsakyti

Siuvau... Ilgai truko prisiverst, tada su mašina susidraugaut... Ale 2 kreivi šleivi krepšiai su pamušalu ir kišenėmis iš vidaus ir išorės - pasiūti. Juodai nugarą suėmė... Galėčiau beveik dabar štampuoti tokius, kai jau eiliškumas atkaltas. Tik reikėtų pagaląstų žirklių, kažkiek koreguoti matmenis ir rankenų ilgį, kad tiktų ir normaliems žmonėms. Na, ir techninio asistento šalia :). Nors be šito jau gal ir apsieičiau, jau kone viską pati išmokau su mašina susitvarkyti. Kai retai siuvu - užsimiršta. Vienas turėjo būti dovanų kaimynei, bet galvoju, gal reikia dar kokios medžiagos nusipirkt, gal trečias geriausiai gautųsi :). Man į turgų eiti, tai abu puikūs :). Nemezgiau, nieko nežiūrėjau, net neišėjau per tą siuvimą ( ir kaupimąsi jam :) ).

Atsakyti

Restar, parodyk.

Atsakyti

Sugebėjau į darbą atvažiuot be kompo 🤭 Įprastai penktadieniais dirbu ofise, bet buvau apsislogavus, tai nuotoliniu naudojaus. O namie aš jį taip ne labai 'ant akių' laikau.

Atsakyti