Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar nieko ypatingo tik sėdynė mano senuko buvo plati minkšta tai kelnių su paminkštinimu nereikėjo. O naujo jau tokia truputį aštresnė. Kol parsivariau užpakalį paskaudo.o šalmo tai ir neturėjau. Vakar pasivažinėjus supratau kad reikia. O taip tai paprastas dviratis ir tiek. Lengvesnis su daugiau pavarų nei buvo. Ko gero koridoriuj laikysiu, gaila į balkoną vežt naują

Atsakyti

Ai dėl vyriškų ar moteriškų. Tai pagal dydį reikia rinktis ne pagal lytį. Nu man tik patys mažiausi tinka :)

Atsakyti

Moteriški - tie, kur patogiau įlipt, nereikia aukštai kojos kelt :).O daabr jau su plačia sėdyne, ką nėra? Nes baisus dalykas tos siauros sėdynės, jos neskirtos važiuot ir sėdėt, tik pasikėlus mint :D. Man atrodo, kad ir pasikeist galima. Mano dar plati ir tikrai patogi, pirkau dar, kai apsiženijus nebuvau, su drauge varinėjom prie Tapelių ežero, į Naujają Vilnią, į Trakus buvom nuvažiavę :). Kadangi viršutinis sluoksnis pasidarė nebereprezentatyvus, iš aliexpress parsisiunčiau uždangalą jai, tai dar papildomas paminštinimas.

Pas tave patogu į liftą įvažiuoti su dviračiu? mes buvo, kad laikėm balkone, bet tada išvis niekur nebeišvažiuodavau, nes sunku iškrapštyt, nešt, užnešt iki 4to aukšto...

Visgi gėris, kad daug daugiau dviračių takų atsirado šiais laikais, kažkada labai svajojau apie juos. Nors - toli gražu nepakankamai. Mano Wolt'eris grįžo susivaręs grandinę, o gal vidines pavaras, dar neaišku. Panašu, kad nebevažiuos uždarbiaus šiandien, nors planavo  2 kartus. 

Atsakyti

Aš irgi į temą su nagais: vakar visą vakarą galvojau: nusiimt seną laką  ir nelakuot; nusiimt ir tik bazę; nusiimt ir pilną manikiūrą.

Ateinu, sakau- patarkit, nžnau ką daryt , nes 3 sav neišnešioju ir atsilupinėja šonai. Bendrom jėgom nusprendėm, kad reik nagam poilsio. Turiu trumpukus sutvarkytus nagučius :) 

Per tokias orų peripetijas- sloga užpuolus. Bet žadu ir tikiuosi per savaitgalį išsikapanot.

Atsakyti

Mano nagai patys pasiėmė atostogų, sakė, ilgi skrydžiai nepatinka: atšoko.

Atsakyti

Aš kai nusiėmiau nagus turbūt praeitą pavasarį, ar rudenį, dabar jau nepamenu, tai jokio poreikio nebejaučiu lakuotiems po tiek metų be pertraukų.

Aišku, reik skirt laiko pasitvarkyt.

Mano dviratis tai moteriškas, pernai sezoną net turbūt išsitraukus nebuvau  :unsure: 

Rusnė savo išaugo, dabar su brolio važinėja, tai sėdynę naują plačią minkštą pirkom.

MsuM, sveikinimai tau  :4u:  Smagu dėl entuziazmo, tikslo siekimo ir šiaip gyvenimo planavimo  :clap_1:​ 

Atsakyti

Ir aš pernai nebuvau išsitraukus :). Per karantiną su vaikais važinėdavom. O dabar kovo 11 d. pradėjau ir tikiuosi, kad pavažiuosiu dar. Jeigu jaunuolis nesuvarys visai :D. Nes pasiėmė mano dabar. Sumokėjo  30 eur mokesčius, tai dabar labai jau nelaimingas, nori vėl užsidirbt :). Pradėjo pernai kovo 31 dirbti, tai per metus uždirbo virš tūkstančio kažkiek. Dirbdmas tik kada gali ir nori, tikrai nepersistengdamas. Kaip vaikui,  tai labai gerai.

Atsakyti

Restar, šaunuolis tavo jaunuolis :4u: 

Aš irgi pernai dviračio nebuvau išsitraukus, kažkaip nei noro, nei padorių kelių aplink mus. O ir dviratis man mano nepatinka, gailiuosi, kad pirkau dideliais ratais, dabar norėčiau mažesnio. Gerai, kad nors Miglė pavažinėja su juo.

Aš irgi vis dar apsislogavus, nors pusė tokių darbe dabar pas mus. Matyt tie tokie permainingi orai daro savo. Gal per savaitgalį išsveiksiu.

Atsakyti

Skaitau apie jūsų slogas ir nenoriu namo skrist. Italijoj trumpom rankovėm vaikščiojom. Laukiam Malpensos oro uoste. Jau numatyta, kad lėktuvas daugiau nei valandą vėluos. Nėr ką veikti.

Restar, kad nereiktų minti į kalną, gali apie elektrinį dviratį pagalvoti. Yra alia hibridų, kur gali pasirinkti ar minti, ar su varikliu važiuot.

Apie kelionių planavimą. Dabar jau moku, kad nereikia per daug prisiplanuoti. Per dieną vienas - du objektai. Važiavimas, pageidautina, tik šviesiu paros metu. Įvertinti, kad kalnuotoj vietovėj greitis mažesnis. Žodžiu, kuo daugiau keliauji, tuo labiau išmoksti planuot. Tik dar drabužių neišmokstu įsidėti minimaliai. Šį kartą bent jau tik su vienais kedais išsiverčiau.

Atsakyti

Mes tai visada naktį grįžtam :). Madeiroje kalnuose per išdegusį mišką tikrai buvo baisu. ir Bosnijoje, kai važiavom per mirties slėnį... Aš taip jį pavadinau, nes buvo labai nejauku, nors važiavimas ir greitesnis nei kalnuose, bet mašinų beveik nėra, pakelėm vien apleisti namai su išdaužytais langais, kulkų suvarpytom sienom, kapinėm...

Apie elektrinį dviratį nesvajoju... Nėra būtinas pirkinys, negaliu sau šiuo metu leisti. Vaikas svaigo apie jį, darbui praverstų. Bet dabar galvoja apie kokį kitą darbą, tikisi, kad paskutiniai metai Wolte :).

Jurgitak - mezginio ar knygos nepasiėmus, kad nėra ką veikti? Aišku, tavo mezginiai tai grand būna ir iš babinų :). Aš tai įsimetu bent kojinę su karbonzais.

ir Gadget, ir mezgamos kojinės (tokias pačias mezgiau būtent pernai atostoginėje kelionėje) primena Graikiją, tai ir a la graikiško maisto pasidarėm, kurio pagrindinis akcentas - tzadziki :wub: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 balandžio 2024 - 21:18

Sveikatos, Liniuka!

Gal ir oras slogą įvaro. Bet! Turėjau tikrai permainingo oro pagavimų, tas dušas šaltasis (kasdien!) padėjo.

Atradau (ilgi skrydžiai) naujus du podkastus, viename jų smagių įpročių serijoje buvo trys patarimai: ryte keltis sulig planu(=pirmu žadintuvu), pirmučiausia gauti natūralios šviesos ir gerti vandenį, o ne kavą. Kavą vėliau. Bus daug energijos. Taip ir nutiko! Natūraliai! Dažnai reikėjo keltis tarp 4 ir 5 (ryto skrydžiai), ir oras jau dėkingas išlėkimams paprastiesiems, tiesiog prasieiti. Gerai, Šo irgi padeda.

Tai dalinuosi. Man veikia ir patinka.

Geriausias (be kulinarinio) prisiminimas iš kelionės - minkšta šviesa apie šeštą vakaro (labai patinku sau nuotraukose), ir svaigus žydinčių apelsinmedžių aromatas prie fontano Sintagmos aikštėje vidurnaktį  :wub: 

O į maisto gaminimo užsiėmimą tikrai skrisiu!

Mezgu. Mmmm. Puikus jausmas!

Atsakyti

Negaliu dabar megzti. Ištino ranka šiek tiek aukščiau riešo. Labai daug įtampos darbe buvo prieš kelionę, tai gal persitempė. Pirmadienį užsiregistravau pas gydytoją, tikiuosi, koks įtvaras pagelbės ir nieko rimčiau.

Mes anksčiau irgi naktimis vis važinėdavom, bet dabar jau reikia saugumo ir komforto.

Atsakyti