O kas paaugliukės odai? Spuogai?
Uždara komedoninė aknė, lyg taip įvardijo. Kažkodėl abiems dukroms blogiausia situacija, bernai normaliai prasinešė. Dičkė turi savo kosmetologę ir nenori ja dalintis . Labai pagerino jai situaciją, išmoko pati prisižiūrėti.
Aciu alga tai aisku mano vis kyla, bet seip tai planas po keletos metu kai viska pasibaigsiu butu iseit jau ant saves dirbti ir vaikucius planuotis, kad nereiktu po to juos palikti ir eit dirbt kazkam o galeciau ramiai is namu darbuotis pradzioj, o kaip bus pamatysim
Netvarkyti nagai ne tas pats kas nelakuoti.
Siūlų nepirkau. Vistiek nemezgu.
Nagai... būna ir geriau. Bet užtat tvarka akis džiugina. O ko daugiau tai moteriai reik. Atsikeli ryte, žvilgt nagus-šypsena ir ramybė dar galėtų ir su veidu taip būt. Ai, einu plaukus išsitrinkt, tai bent tie džiugins
Puiku, kad tik tiek laimei reikia . Man laimė - nieko su nagais nedaryt. Galėtų visai neaugt, kad ir kirpt nereiktų... Kartais nespėju , nes, aišku, yra svarbesnių ar įdomesnių dalykų.
Kažkokia penktadienio nuotaika, kad dar ne jis...
Bandau pirmąsyk kaip Qqutė kojines megzt - pamezgu vieną, paskui kitą, nes raštuotos, nes yra ką veikt, kad nepamirščiau kur ten ką.
Jau pasiilgau didesnių plotų mezgime.
Man kaip tik dideli lygūs plotai atsibodo, mezgu ratu lygiai nuo apačios ir taaaaip nuobodu. Bet jau savaitgalį atskirinėsiu rankoves, truputį rašto atsiras, tai bus ne taip nuobodu.
Pomidorus irgi verkiant pikiuot reikia. Teks važiuot žemių nusipirkt ir savaitgalį užsiimti šituo reikalu. Tik kaži ar ne per anksti aš juos šiemet pasėjau
Kada sėjai, Liniuka? Jeigu laukui, tai anksti. Aš šiltnamiui apie kovo 16-20 sėju paprastai, tai ant peraugimo ribos būna, kai gegužės pradžioje kišu į šiltnamį. Į lauką vėliau sodinasi.
O mezgime reikia įvairovės, kad būtų smagu . Gerai būtų turėt pora skirtingų vienu metu, bet man kažkaip neišeina šiuo metu. Ką pradedu, tą ir noriu pabaigt paprastai.
Naktį jau sapnavau treniruotes .
Nu aš panašiai ir pasėjau... Nežinau kur skubėjau, dabar turėsiu peraugėlių.
Sveikos
Apie pomidorus nieko pasakyt neturiu
Apie keliones šiuo metu irgi. Noriu bet dar ne tiek kad viena varyčiau ar kažką organizuočiau
Nagai.Šiuo metu bandau atsiaugint po gelinio. Kaip ir nieko. Pusė bėdos tik vis tingiu odeles tvarkytis ir apsidildinu kreivai.
Mezgime nieko labai naujo. Kašmyrinis golfukas daba lygiu mezgimu. Kojinės po biškį bet lėtai kruta.
Užtat naują dviratį nusipirkau. Nu nes norėjau. Dabar visko prie to dviračio reik ir lempu ir žibintų ir šalmo ir aprangos bet smagu tik oro dar truputį irgi reik
Pomidorų turiu! Dar nepasėtų. Kaip suprantu, nevėluoju
Naujas dviratis puiku!
Nuėjau katukui rekomendacijai #ampaninių siūlų apžiūrėti, sučiupinėjau, kad turiu ŠAMPANINIO loropiano lino! Suporavau su moheriu (jokios atšalimo įtakos) ir pradėjau megzt.
QQute - smagiai nusiteikus . Suintrigavai, kodėl naujo, smalsu, kokį jau ten išsirinkai, kad net aprangos prie jo derančios reikia . Kur tu laikai savo dviratuką? Norėčiau ir aš dažniau saviškį išsitraukt ir net naujo norėčiau - moteriško (nes kai pirkau, o tas buvo seniai, tai kažkodėl vyravo įsitikinimas, kad vyriški geresni ), bet važinėt dažniau nepradėsiu, matyt, nes nelengva man jį išsikrapštyt iš rūsio, o ir grįžt namo - visada tik į kalną, iš be tkurios pusės važiuojant, tas numuša ūpą apskritai išvažiuot. Bet pagalvojau, gal į treniruotes kils noras važiuot, gal būtų greičiau, nei su mašina. Bus matyt.
oras maloniai šyla.