Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, noriu dar tavo pasakojimų :). O tai rimtai, vyras tik nupirko bilietus ir nesuplanavo kelionės? Pakeliui iš Stambulo susidėliojai? Nes mane labai vargina tas kelionių planavimas, kaip čia optimaliai tą padaryt - iš kažką faino pamatyt, bet ir pasilikt spontaniškumo, laisvumo, nemėgstu lėkt nuo objekto prie objekto, bet jeigu nėra plano išvis, tai irgi galiu lipt sienom. O daug laiko skirti tam labai tingiu, nes, ne paslaptis, artėjant atostogoms būnu tokia išsekus, kad nelabai išvis ko noriu... Aišku, kelionės su vaikais ir be vaikų irgi skiriasi. Mes anksčiau atsikėlę galim varyt, kad ir kur į galvą šautų, bet anų be konkretaus plano/tikslo - neišjudinsi, tada begalė laiko susigaišta trainiojantis ar telefonuose sėdint. O kai tik pasakom - keliatės, važiuoam ten ir ten - kažkaip greičiau sukasi :).

Mano ištiko ką tik nuostabi žinia - grįžo mylima treneriukė iš N.Zelandijos ir atsinaujins minibatutų treniruotės  :wub: . Aišku, aptingau, apsileidau, bet tikiuosi vėl pajusti tą malonumą ir kūnui, ir smegenims, ir sielai  :wub: .  Trenerė labai smagi, nenuolaidžiaujanti ir labai kūrybinga, treniruotės praktiškai nesikartoja. Tikiuosi, kad ir laikai tiks, vieta vėl kita, bet dar pusė bėdos, nors pėsčia ir negalėsiu nueiti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 balandžio 2024 - 11:38

Restar- man atrodo ten Limit VYRAS gimtadienio  proga gavo dovanų tą kelionę, t.y abu nežinojo, kur varo :D  bent jau aš taip buvau supratusi.

Kažko manęs tai tas Vietnamas nevilioja :D  aš turbūt toks labiau europinis žmogus :rolleyes: 

Bet va siurprizai tai man patinka :rolleyes:​ 

Atsakyti

Vyras žinojo viską iš anksto, bet nieko neplanavo :D Matės, kad sunkiai tvardos  :lol: ,nes jis linkęs žinot minučių tikslumu ateities planus, kas mane nervina tiesiog labai :D Aš pvz. linkus lanksčiai elgtis. Jei suplanuotas ryt koks nors dalykas, tai visai galiu aš jo ryt ir nebenorėt :D O ir maža, kas ten kur pasitaikys, gal nuotaika pasikeis ar jausena  :ax: 

Atsakyti

Tai pats pirko, ar gavo tą kelionę dovanų? Nes aš tai supratau, kad pats sau pasidovanojo :). O koks motyvas tokiam planuotojui  tada buvo neplanuoti? kad tu neatsektum?

Katukas mėgsta siurprizus? netikėta kažko :). Negi vėl tave LIniuka kur nors pasikvietė paskraidyt? :D.

Atsakyti

Na, siurprizus aš mėgstu, kai viskas už mane sugalvota :D 

Iš tikro tai mane amžius ir vyras sugadino :D  aš jaunystėj visiška plevėsa buvau :lol: spontaniška ir avantiūristė. Bet be fantazijos. Ir iniciatyvos.

su Liniuka niekur neplanuoju, bet su kita Lina galbūt. Vasaros gale.

O dėl Limit, tai visiškai dzin, kas ten kaip. Pas mane vistiek taip nebus ir net nesiekiu, kad taip būtų. Pacekavint smagu žinoma :D 

Anyta išvažiavo :bigsmile:​ 

Atsakyti

Katuk, proga taurei šampano, ar bent šampaniniams siūlams?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 04 balandžio 2024 - 14:42

Plę, turbūt teks siūlais tenkintis, bo nes antibų dar nebaigiau vartot :D​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u: egzamina islaikiau, ryte gavau rezultatus, pabaigiau 92% kaip ir norejau su Distinction (nezinau lietuvisko vertimo  :hmm: ). 

Likusia savaite svesiu, pirmadieni tustinsiu pinigine seknaciam lygiui  :D  :rolleyes: 

Kaip tik ir siulu papildyma gavau i darba siandien, gavosi kaip dovana  :D galesiu toliau judint moby  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Siurprizų ir spontaniškumo įrodymai :D 

Prieš 10 min pasinaudojau paskutinės minutės pasiūlymu ir užsirašiau ilgalaikiam lakavimui su manikiūriu, kuris įvyks po valandos :D 

tiesiog. Susidėjo krūva visko- užkniso vargani nagai, juos tvarkyti  (pačiai tvarkyt tikrai užtrunka ne mažiau nei salone), reikia prastumti laiką laukiant vyro, išvengsiu kamščių :D​ 

Atsakyti

Jo, tas kelionių planavimas tai yra ką veikti. Portugaliją visą mėnesį planuoju ir dar nebaigiau.

Pasidariau šiandien vit D - to dar nebuvo - normos ribose :blink:  :D 

Atsakyti

Aš tai cekava Zosė, bet kažkaip ir tapatinuosi su bent kiek panašiais į save žmonėm, įsikvepiu nuo jų, agalvoju - jeigu jie gali, tai ko ne mes? Turiu vilčių, kad po kelių metų dar būsim gyvi ir galėsim dviese pakeliaut.

MsuM - sveikinimai! Mes, aišku, nieko kito ir nesitikėjom :). Tai kas dabar būsi? Ar nuo tų išlaikytų egzaminų keisis alga, ar galėsi kokio atsakingesnio darbo ieškotis?

Nuvežiau mažę pirmą kartą pas kosmetelogę. Tiko, patiko, man taip pat - draugiškesnė kaina, ir požiūris. neprikišo priemonių už šimtus, sakė, kad tokiems paaugliukas pilnai pakanka prausiklio, geriau mažiau kištis į odos reikalus. Tai pavaikščiosim kartą per mėnesį rūgštiniams valymams, nes situacija oi, blogėja, nesinori apsileisti, nes paskui sukainuos dar daugiau.

Pasiėmė iš bibliotekos dar kelias knygas, tikiuosi, per savaitgalį užteks. Per 2dienas perskaitė 3 hario Poterio knygas angliškai  :B  ir dar kelias lietuviškai...

Dar pigiai apsišopino vaikas - 5 tinkami rūbai už 5 eurus :).

Ryt reikia susikaupt ir pikuot pomidorus, kol neperaugo mažose talpose  :wacko: . Nagų nenusimato turėt ir dzin man  :B . Va, viena pažįstama grįžo iš Japinojos, sakė - niekieno nagai nelakuoti (gal absoliutina, aišku, bet toks įspūdis liko), tai sakiau, kad puikiai tuo pritapčiau :). Gal kitkuo ne :).

Atsakyti

Siūlai šioje grupėje juk anaiptol ne antras pasirinkimas :) Ane, katuk?

MsM, šaunuolė,kad tobulėji!

Restar, pritaptum. Kas, kad šiek tiek aukštėlesnė :)

Atsakyti