Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk - laiką uždėjau tik, kad dukrai megztukas tiko, ne anytai.

3 kartus per dieną skirtingo karšto maisto pasišildymui? Ir dar tu sugalvot turi? Mano smegenys pass ties tokia užduotim. Linkiu sveikatos anytai, kad greičiau važiuotų namo  :B . Na, ir kad tu per tą laiką nesugriūtum...

Nepavyko vakar išeiti pasivaikščioti dar šiltai pas scyles. Bus dar sunkiau susiruošt tokiu oru.

Nakvojo tik 2 vaikai namie, šiąnakt vėl toks pats planas. Tai praktiškai kaip nėra nei vaikų, nei vargo :)

Gadget svajonė įdomi, nežinojau, kad tokių viešbučių būna. Bet ...išvykstu tik retai, per atostogas, tad tokiu laiku didžiausias džiaugsmas yra, kad nereikia gamint :). Mielai pasivaikščiočiau kartu ir iš šalies kažkiek akį užmesčiau :). Labiau svajočiau, kad galėčiau valgyt, kur užsimanius, nebandydama skaičiuot, ar mums pagal kišenę... Ir tikrai nesvajoju apie prabangius restoranus, kur atitinkamai ir apsirengt reikia. 

O Graikijos maistas labai patiko  :wub:​ .

MsuM, galiu padėt su idėjom :). Megzk iš kokio mėlyno atspalvio - dėk kokią va bangelę panašią: https://www.ravelry....rary/nalu-mittsarba kaip nors va taip žakardink: https://www.ravelry.com/patterns/library/le-ondine, arba va japonišką bangą įkorporuok kurią nors: https://www.ravelry.com/patterns/library/fjall-2 ar tokią: https://www.ravelry.com/patterns/library/yumiko, ar tokią: https://www.ravelry.com/patterns/library/japanese-wave-mittens :). Aš tai pirštinių prisisaugojus, nes mano panos japoniškais dalykais "serga", tai gal kada numegsiu :). Bet turbūt ir kojinių yra panašių aba lengva raštą pritaikyt.

Arba va - kad per lengva nepasirodytų :)https://www.ravelry....brary/pomatomus .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 balandžio 2024 - 09:35

Restar, kad nereiktų nieko skaičiuot maistui, o ir šiaip niekam, tai varyk į Vietnamą  :lol:  :lol: 

Rojus keliautojams tikrai  :wub: O dar jei karštį lengvai pernešat, tai 100%.

Man karštis buvo iššūkis, žiauriai nusvilau rankas (plaštakas važiuojant motoroleriu pirmą dieną, paskui jau supratau, kodėl jie net prie +45 apsimuturioję nuo galvos iki kojų, su pirštinėmis), spf 50 tai kaip nieko, o ir šiaip labai drėgna, tai tas karščio jausmas ojojoj... 

Na ir asmeninė blogybė, tai mano ausis vis dar užsiblokavus, kaip po vandeniu.. Skrydžius atlaikiau, bet jausmasNieko nepasikeitė nuo pirmo vizito pas gydytoją. Šiandien buvau pas šeimistę, gavau pagaliau siuntimą pas LOR, tik vėl bėda su laikais, artimiausias balandžio antroj pusėj... 

katukui palaikymas ir ištvermės linkėjimas  :4u: Labai suprantu  :console: 

Baltasis megztukas :wub:​  jau 100 metų mano planuose niekaip neįgyvendinamuose  :rolleyes: 

Atsakyti

Katuk, labai fainas man tavo megztukas, dar ant modelio būt smagu pamatyti🤍

Atsakyti

Šiaip per visus rūpestukus, kai dukra matavos megztuką, manęs nebuvo namie. Tai ji tipo pasifotkino :oh:  vonioj, su purvinu veidrodžiu ir visais aplinkiniais atributais. Tai nedemonstruojama viešai :D  gal kada bus labiau tinkamų demonstracijai.

Bet mano modelis visiškai tokio dydžio, kaip ir dukra, tik kad be kai kurių kūno dalių :D​ 

Atsakyti

Katuk, nu šįkart tai jau čia sau pati prisigalvojai rūpesčių su trim valgymais. Uošvis tai su mašina, parduotuvė yra. Max kokios sriubos katilą pailčiau išvirus.

Limit, kaip tas Vietnamas vilioja... Tai gerai, kad nors karšta :D Vis ne taip nervini :D 

O dėl ausies gal tu nelauk, o į privačią nueik, kad neįsisenėtų liga ir netaptų lėtine. Mano mama visą gyvenimą su ausies uždegimu vargo, jei tik be skarelės į lauką tai iškart skausmai.

Atsikėliau šiandien su tokiais užpakalio ir šlaunų raumenų skausmais :blink: Išgėriau ibuprofeno, tai iki pietų gerai buvo, o paskui vėl kad įsiskaudėjo :B Nu bet gibtik sloga man, ne koks gripas :hmm:​ 

Atsakyti

Uošvis vakar kebabų pirko :hihihi:  pas mus kaime gi Žvagulio sūnus kioską atidarė.

Aišku, kad negaminu trijų patiekalų. Bet vistiek nepratus prie žmonių gausos ir dar mėsėdžių, reik apgalvot, kad būtų to ano kito, uošvis nepažįsta mano įrenginių, moka tik arbatinį įjungt   :D galų gale mūsų su MB valgymų nieks neatšaukė. O mano "katilas" seniai nebeverda teisingu režimu maisto klausimais

Dėl ligų-

Limit siūlau susirast kokį nors otoneurologą. 

Kuris beje turbūt ir man gresia, antibai nieko nepakeitė, ausis trakši, kažkas bėga į gerklę ir sukelia kosulį. Turiu siuntimą pas LOR, jei nepagerės...

Liniukai siūlau testuką nusipirkt :D  o šiaip gal kokių ūkio darbų būta savaitgalį? Nes man irgi skauda tas vietas, aš padirbėjau pasilenkus :rolleyes: 

Atsakyti

Limit - dėl ausies  :4u: . Ale tai kaip įdomu būtų apie tą Vietnamą daugiau išgirst. Kiek mačiau foto - tai atrodo nereali kelionė :wub: . Nors tas karštis tai mažai vilioja.... Man paprastai visos ligos/skausmai kelionėse baigiasi :), nors tokių gal ir nesu turėjusi, ausys nėra silpna vieta. 

Atsakyti

Aha Limit, Vietnamas ir man kažką sukirbino...nes pavasarinė Italija per ligas nuplaukė :(  Tik nežinau ar saviškį įkalbėčiau dėl to karščio, jau baisus popa jis tuo atžvilgiu.

Lyg ir minėjai, kad pats vyriškis visą kelionę suplanavo ar ėmėt agentūros turą?

Atsakyti

Priedas  IMG_8822.jpeg   127,96KB   0 Parsiųsta kartų

Į vidų nepapuoliau. Buvo siesta.

Atsakyti

Priedas  IMG_8850.jpeg   162,12KB   0 Parsiųsta kartų

Bet papuoliau čia, kur moteris pati audžia ir mezga mašina. Čiupinau 50 % kašmyro, 50% šilko šalį. Švelnumas, tik kaina kažkaip sukėlė įtarimą ar tikrai sudėtyje kašmyras, nes tik 53 eurai.

Gubbio yra kelios siūlų parduotuvės, bet parduoda tik matkelius.

Atsakyti

Aha Limit, Vietnamas ir man kažką sukirbino...nes pavasarinė Italija per ligas nuplaukė :(  Tik nežinau ar saviškį įkalbėčiau dėl to karščio, jau baisus popa jis tuo atžvilgiu.

Lyg ir minėjai, kad pats vyriškis visą kelionę suplanavo ar ėmėt agentūros turą?

Kadangi aš sužinojau tik Stambule, kur skrendam, tai staigiai prisijungiau į Vietnamo keliautojų grupę ir apsižvalgiau maršrutą apsukt ratuku. Leidomės Hošimine.

Jau prieš kažkiek metų nesprendėm, kad geriau mažiau lėčiau visko pamatyt, bet labiau pajaust vietinį gyvenimą.

Išsinuomavom motorolerį visam buvimo laikui (beje, nuoma 2 savaitės - 60 euriukų) ir išvažiavom tuo ratuku pietinės pusės. Niekad neatstos jokių užsakytų turų. Stojom, kur norėjom, kada norėjom, gyvenom, kur norėjom - pasiūla apsigyvenimo tokia didelė, rinkdavomės jau į vietą atvažiavę gan vėlai vakare. Susidūrėm su tokiu nepatogumu, kad anksti temsta, tai nuo kokios 18h važiuojant apylinkių jau nebesimatydavo, tai iki kokios 20h stengdavomės pasiekt kokį didesnį miestelį (didesnis miestelis jų mastais, tai kaip turbūt trigubas mūsų Vilnius  :lol: ), tada ten paklaidžiot gatvėm.

Apie vietinius žmones tai atskiros istorijos, kiek nuostabių dalykų apturėjom  :wub: O šiaip, kiek esam kur keliavę, tai vietnamiečiai turbūt patys pačiausi  :wub:

Apsukom kiek daugiau nei 1500km. 

Turiu pora dalykų numačius sukelt į FB, kas man padarė didelį įspūdį ir iki šiol nežinojau, kaip tas vyksta :D Gal kam ir nebus naujiena, bet prifotkinau :D  Tai svaitgalį gal prieis rankos.

Atiskėlėm sniege šiandien :rolleyes: Mašinos vėl apsnigę, apšalę. O iš kaimo atsiuntė foto, tai ten visiška žiema, Rokiškio raj. :blink: 

Pamačiau Jurgitosk stakles, galvoju, gal Amstedame pro langą į tokį cechiuką spoksojau :wub: Languose buvo darbai iškabinti  :wub:​ 

Atsakyti

Mane Stokholme aplenktas sniegas irgi pasivijo :)

Atsakyti