Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano Velykos baigėsi pusdieniu priėmime...

Ne man, anytai. Kažkas su koja, išvažiavom su Beikerio cistos diagnoze. Kadangi judėjimas apribotas iki nulio, pasiliko abu pas mus. Bus matyt, kuo čia baigsis. Aš asmeniškai nepasiruošus nei fiziškai nei morališkai tokiem išbandymam...

Atsakyti

Oi, Katuk  :4u: . Linkiu, kad pasibaigtų kuo geriau ir kuo greičiau... Kažkoks gydymas gi turi būt?

Mes vakar pas brolį kaime pabuvom truputį, vėl šašlykų pavalgėm, katinus paniurkėm, oru pasidžiaugėm. O tada su draugeliu serialą žiūrėjom :). Mano dvimetrinis prilindo prie manęs ir dabar nebeleidžia vienai žiūrėti "Grand Hotel" :)", pradėjau trečią sezoną. Numezgiau dar vieną šalikiuką iš gerų likučių, pora subaigiau iki nulio, teko kombinuot, ką pridėt. Pradėjau mašinoj, kad rankos tuščios nebūtų tik, nes kojinei reikėtų kulną pradėt, o ten dar gerai pasiskaityt reikia, nebuvau spėjus iki išvažiavimo. O kad pradėjau, tai jau ir baigt reikėjo :).

Bandau susikaupt dirbt, daug paraiškų reikia susivest, ryt posėdis su komisija...

Atsakyti
Sveikos.
Katukai, nesmagi patirtis. Linkiu, kad kuo greičiau sveikimas prasidėtų.

Į kojų temą- kolegai praeitą savaitę kelyje cista trūko. Irgi visokie priėmimai, ligoninės, vaistai buvo. Dar skauda, bet vaikšto šiek tiek šlubuodamas.
Atsakyti

Niuma, įtariu anytai tas pats. Bet reiks nužiugint ją, kad galės vaikščiot...

Atsakyti

Katuk, o tai net į mašiną neįlipa, kad namo parvažiuot?

Mane tai toookia bjauri sloga pagavo. Galva kaip uzbonas. Dirbu šiandien iš namų ir taip į darbą noriu.

Atsakyti

Neįlipa. Ta skaudama koja išvis negali remtis. Šiaip biškį šokuoja ant vienos kojos. Bet jai namuose į antrą aukštą reik užlipt...

Nupirko dukra ramentus, tikiuosi susitvarkys....

O šiaip plę, ta anyta, kaip mažas vaikas ir dar užsispyrus. Jai sakoma laikyt koją ramybėj, o jinai vistiek ant jos stoja. Ir į mašiną jau iš priėmimo važiuot, pitma kojas kelia į mašiną, o ne užpakalį.

Atsakyti

Jaučiuosi kaip zombis šiandien blyn

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 02 balandžio 2024 - 14:43

Katuk, užuojauta. Kaip šiandienos reikalai?

Turiu naują svajonę! Atvažiuot į Graikiją, Atėnus ir foodie-hotel su kompanija užsiimt valgio mokslais. Kaip supratau, ilgas malonumas - eini į turgų, renkiesi su pagalba produktus, prof.virtuvėje gamini, verdi/kepi ir valgai, ką pasigaminai. Ups atvejams - galima naudotis restoranu ;) Šefas pakomentuoja, pasidalina laifhakais. Vooot svajonių reikalas!

Atsakyti

Gadget, kokia svajotina svajonė  :wub:

Velykos gavosi tykios, ramios namuose, MB su antibiotikais, aš peršalus...Tai megztelėjau nuo dūšios. 

Atsakyti

Labas,

Anyta vis dar pas mane. Nupirkti ramentai, bando mokytis su jais susitvarkyt. 

Man streso krūva sugalvot ir pagamint tris valgymus per dieną :oh:  kad galėtų uošvis pašildyt. Ko ne Gadget svajonė :lol:  tik kad ne Graikijoj

Vakar dar buvau suplanuotam masaže, tai masažistas sakė dar nebuvau taip įsitempus, atmaigė atsakančiai. 

Bandau rast visokių teigiamų dalykų, kvėpuot ir svajot, kad viskas praeina....

Beje, dar vienas malonus dalykas- baltasis kūrinys dukrai tiko ir patiko, tik reik prieit siūlus sukišt, buvau palikus jei reiktų taisyt.

Atsakyti

Baltasis tamsoje

Priedas  received_968502374304634.jpeg   165,28KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas  :4u: Velykos ejo ir praejo lyg nebutu buve  :rolleyes: Savaitgalis ilgas smagus buvo, daug su suniu pasivaiksciot isejo  :wub: o ir lietaus tik viena diena abu kaip is kibiro gavom nors kai isejom giedras dangus buvo  :D bet kiek laimes jam lakstyt po purvus uztat buvo! Vienintelis ne pagal plana ivykis tai, kad podcasto nenufilmavau, aptingus po misrainiu buvau  :B 

Mamos megztukas atskirtom rankovem jau, norisi iki mamos dienos pribaigti ir padovanoti, tai reiks jau pradeti irkluot, o as vakarais lelyte neriu  :hmm:  :D 

Katuk megztukas labai mielas,tokie smagiausiai nesiojasi  :wub: 

Balandzio kojines juros tema  :unsure: ideju nulis, bliuske darbine jau i pabaiga visai, reiks kazkokias kojines sugalvot atsityst i darba megzt  :D 

Atsakyti