Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su tom svajonėm taip ir yr, smagu, kol turi :rolleyes: 

Mano planai irgi keičiasi kas pusdienį :D liūdesys tik ima dėl to, jog kai kurie itin svarbūs liks neįvykę. Bet gal tiesiog svarbos nesuvokiu. Laiko maža paroj.

Ir taip norėčiau to jaunystės nerūpestingumo jausmo... kai kaip bus taip ir gerai, nebus irgi gerai.

Tai va, lašiša užsūdyta, tunas užmarinuotas, garnyras suplanuotas. Reiks dar užmaišyt sūrio pyragiuką ir kiaušus padažyt. Ir melstis, jog kažkokiu būdu viskas bus sukišta į šaldytuvą....

Kam eilė neateina? Ogi lauko darbam...

Atsakyti

Pasirodo, ir laidotuvės dar bus 😒 . Dėdė krikšto tėtė. Amžius. 

Dabar visai nežinau kur ir kada būsiu. 

Atsakyti

Mūsų planai irgi keitėsi - virusas su akių užpūliavimu pas anytą, sinusitas martelei - tai nei mes kur važiuosim ryt, nei pas mus. Nėra geriau :). Ai, dar kaimiškų kiaušinių buvo pažadėta, kad šiandien atveš, tai vakar buvau trijose pardėse ir turguj, viską susipirkau, o kiaušinių, aišku ne, laukiau. Tai va - atveš pirmadienį  :lol: , labai bus aktualu. Vyras nuvarė iki Mxm, nupirko 50 bile kokių.

Bet man tas jausmas, kurio pasiilgus Katukas - kaip bus, taip ir gerai. Ai, dar apelsininis keksas prilipo, išimdamas vyras sudraskė. Aplidžiau glajum, vis tiek suvalgysim.

Staltiesės siūlės tai nelabai tiesios, bet kvarbatkių užteko, esu savim labai patenkinta. Iki pilnos laimės betrūksta kelių valandų pamegzt. Nors neišeis ilgai naktinėt, nes kėliausi tai prieš 7 - nesimiegojo.

Atsakyti

Koks pavasaris šiandien lauke :wub: Nors ir trūksta žalumos, bet toks gėris lauke pasikrapštyt buvo. Na kiek ten to gėrio raugerškius karpant gali būt :B 

Namai sutvarkyti, Nidos morkų tortas suteptas, kiaušiniai numarginti. Rytoj pas anytą. Irgi mielai niekur nevažiuočiau.

Reikia eiti dar siūlų pasivynioti, gal bevažinėjant pamegsiu.

Atsakyti

Aš šįmet konstatavau, kad Velykinius  pusryčius valgysim namie. Atsisakiau rytinių lakstymų griežtai. O po pietų nuvažiuosim desertų pas sesę. 

Atsakyti

Aš šįmet nusižengiau savo tradicijai ir sutepliojau šitą

https://www.instagra...jQ5dTY3bnFrNw==

Kol kas atrodo neblogai, tikiuosi sustengs ir bus normalaus skonio.

Kiaušiniai mirksta kopūstuose ir svogūnų lukštuose, kažko nenori spalvintis

Atsakyti

Tai ar nusispalvino kiaušiniai, Katuk?

Maniškiai šiemet labai gražūs, ryškūs gavosi, tik nenufotkinu gražiai.

Priedas  Screenshot_20240331_112529_com.android.gallery3d_edit_34094481242192.jpg   465,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Su šv. Velykom visas ir šeimas jūsų🐣 Saulės šilumos ir džiaugsmo širdims❤️

Priedas  IMG_1253.jpeg   1,76MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Su šv. Velykom :4u:

9d58c6160a8a7bb5eea39bb8844f7523442.jpeg

P.S. Šiaip tai irgi jungiuosi prie tų, kurioms šventiniai planai netikėtai sugriuvo...

Atsakyti

Kiek spalvų, kiek grožybių. Labai nerealiai smagios šios Velykos - ypač dėl oro. Pirmąsyk šiemet aš ir vaikai nuvažiavom į sodą, vyras tai ir žiemą siautėjo -obelis taip nugenėjo, kad vaikai pasipiktino :). Pasikepėm šašlykų, pavaikščiojau basa  :wub: . ir nors ketinau tik maloniai pabūt  - rankos nejučia sulindo į žemės  :D , ir atėjo ta palaima  :wub: , nebenorėjau išvažiuot, jau mačiau mintyse žydinčias gėlės, persikėliau į vasarą.

Bandysiu pamegzt, toliau tęsiu su smulkmėm. pardaviau pora pirštinių (mano kolegės draugei), jau užsakymą gavau vyriškoms :D. Kolegė sakė, kad jos sūnus Londone galės draugams pardavinėt :). Numezgiau pora mažyčių Sophie šalikiukų, pradėjau dovanines kojines vyro sesei iš Regia su kašmyru.

Priedas  1ecae260-7ef4-4e41-8d7c-750e5f0d6b69.jpg   188,33KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  20be56db-aa8a-4989-9e73-e4533e5cad68.jpg   359,83KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  466d2685-f260-430f-8752-b0422f2e6321.jpg   310KB   0 Parsiųsta kartų

O va mano staltiesė:

Priedas  042b56d0-ffe0-44b5-b565-2e9ebafa1623.jpg   295,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas, su šventėmis!

Sapnavau, kad šiandien prisnigo :D

Velykų proga pastatytos 4 lysvės :D ir nuravėta pusė šiltnamio

Kiaušinukai nusidažė visai neblogai :rolleyes:Priedas  received_338732499179475.jpeg   335,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Atsivažinėta, prisibendrauta, oras kaip užsakytas buvimui lauke. Ripso prispausta sėdžiu kojas susikėlus. Ryt procedūras nors šiek tiek pasivėlinau. Petis žaliuoja nuo trigerinių taškų spaudymo. Visa laimė, kad nors savaitgalį pertrauka gavos, nes daugoka veiksmo rankai ir nugarai.

Atsakyti