Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ech, ką tik grįžau po masažiuko... aišku, mintis imti per piet ne pati geriausia,nes mielai numigčiau :D  bet iš esmės gerai...

MsuM, o kaip tie cm, nematavai, kas gaunas

Vakar norėjau apsipirkt Ravelry, ir blyn, pasirodo Paypalas vyro telefonu registruotas :lol:  nu tai likau be recepto..

Atsakyti

Ką, Katuk, pirkti norėjai jau?

MsuM, tiesa, kiek jau mačiau tavo megztuko man gražu, bet kad net apie žakardą prabilai, tai išvis smalsu paliko.

Palinksminsiu dar :). Pirma nusipirkau medžiagos, o tada jau su vyru galvojam, kaip reikės tą ovalią formą išsikirpt iš jos. Na, aš buvau naivi, kad uždėsiu seną man patinkančią staltiesę, apsibrėšiu ir bus galima kirpt. Bet prieš tai ją reikėtų labai sąžiningai išlygint, o tas mane vargina  :B, dar kažkaip pritvirtint . Vyras sugalvojo: ištiesim medžiagą ant grindų ir uždėsim ant jos stalą aukštyn kojom :). Atsimatuosim, kiek reikia kraštų nusileidimų, pasižymėsim ir apsikirpsim. Aš tai juokiuosi, kad greičiausiai jam ir kirpti reikės ir pasiūti. Nes aš galvoj minčių turiu ir crazy idėjų turiu, bet nelabai turiu kantrybės jom įgyvendinti :). Dar ir kvarbatkių tai staltiesei turiu  :oh: , skambinau vyrui, kad išspręstų matematikos uždavinį, kiek tos juostelės reikės, bet sąlygą biškį neteisingą pasakiau, tai galiu būt ir pasimažinus  :B .  

Mielai dieną pasiūčiau, bet nėra kada... O vakare nei jėgų, nei noro, nei švieso nelieka. Gal nuvogsiu kurią popietę  :rolleyes: , juk būna, kad ir naktim padirbu.

Atsakyti

Matematikai :hihihi:  su tuo stalu. Kaip sucentruosit?

Pirkt norėjau visiškai elementarų Waffle blouse. https://www.ravelry....y/waffle-blouse

Galvoju, kad tas raštas gal neleistų siūlui skersuot. O nusižengiau savo taisyklei, bo nes neturiu energijos resursų skaičiavimams... raštą tai mokėčiau, bet ten visi išformavimai, tai nenoriu tiesiog sukt galvos.

Atsakyti

Beje, FB mūsų kambarėly failų sąrašas dingo po to pastrigimo. Bent jau man rodo, kad tuščia

Atsakyti

Ką, Katuk, pirkti norėjai jau?

MsuM, tiesa, kiek jau mačiau tavo megztuko man gražu, bet kad net apie žakardą prabilai, tai išvis smalsu paliko.

aha galvoj zakardas ant virbalu tai lace  :D  :D  ne taip issireiskiau, aprasymas lace rekomenduoja megzti su 3nr, o as su 3.5 mezgu  :rolleyes: 

Va as del kirpimu ir matavimu nemegstu siuti, nu nervuoja mane visas sitas procesas iki kol prieini siut prie siuvimo masinos iki negaliu  :hmm:​ 

Atsakyti

Katukai, man viską rodo.

Gal atsinaujink tel? Bet, ką pastebėjau- labai dažnai msn grybauja. 

Atsakyti

Pažiūrėjau, man irgi rodo failus  - tiek kompe, tiek telefone.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 kovo 2024 - 08:37

Telefonas perkrautas kelis kartus. Prisijungiau naršyklėj telefone-nerodo. Pasijungiau darbiniam kompe-rodo. 

Tai kažkur telefo nustatymuose matyt problema...

Atsakyti

Bet pvz iš telefono man neleidžia įkelt failų. Dėl to Kacumotos pagalbos reikėjo :) 

Atsakyti

:) Reabilituojuos antra diena. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 27 kovo 2024 - 09:00

Labas rytas  :4u: per telefona man ir gi rodo  :) 

Kaip sunkiai keliausi as, visai ne ryto zmogus, mintyse tik skaiciuoju kiek dar liko atsikelti kartu  :D Vakar po darbo prikepiau karbonadu su bulviu kose, tai siandien tik pasildysiu ir galesiu megzt ramiai  :bigsmile:​ 

Atsakyti

O aš pabudau prieš 6. Kėliausi, leidau vyrui pamiegot, padariau pusryčius. 

Vakar maloniai Senosios muzikos festvalio koncerte Valdovų rūmuose pabuvom, tada grįžus Kurpienės paskaitą apie miegą paklausiau. Baigiau pirštinių nykščius. Pagaliau baigėsi ruda nuobodybė, dabar jeigu ir megsiu jas, tai kokių norėsiu spalvų :).

Pradėjau eilinį Sophie shawl - senų siūlų panaudoijimo planas vykdomas, gal bus dovanėlė kam, o šiaip ir man gražus :), nors ir ne mano spalvos maargučių Malabrigo lace - vyro dovana prieš kelis metus. Viena gija jau ir sunešiota, o antra - laukė eilėje.

Prisiminiau, kad draugystės pyragą ketinau šventėm gal kept arba Tiramisu daryt nešis pas anytą. Ai, ir dar zuikį kept, ir dar mėsos šašlykams nusipirkt, jeigu taip šilta bus - teks į sodą ir man pagaliau važiuot.

Atsakyti