Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Baigiau baltą.

Idėjų 0 :D​ 

Atsakyti

Sveikos, iš įkaitusio mezgimo fronto😁

Jetau, koks geras jausmas vėl mėgautis mezginiu😍jau kurį laiką net mąsčiau nupakuoti viską kur sandėliuke, nes tik kankinausi, lyg ir žinau, kad turiu norėti megzti, bet paėmus į rankas tik ir ieškau priežasčių nemegzti.

Šiaip ne taip iškankinau bepirštes, beje iš minkštučio, puručio merino. Ir kažkas susišvietė, kad prieš porą savaičių ieškant sūnaus karnavalui detalių, užėjau tris Dundagos sruogas. Tuoj pat užgimė planas 10 akių pledukas, nes rūbų iš jų nebus vien dėl mano juodo sujautrėjimo. Tai va, jau antrą diena taip smagiai raitau tą pleduką, kurio nei kam reikia, nei ką. Ai bet gi malonumas... 

Atsakyti

Kapseika, kaip smagu girdėt, kad tos spalvos tave įkvėpė. Net neabejoju, kad tikrai daug kam prireiks to pleduko, kai jau jis bus, toks įspūdingas. Jaučiu, ir mane įkvėpsi Dundagas sunaudot.

Visi burgeriai suvalgyti lyg nebuvę :).

Atsakyti

Labas rytas  :4u: kaip miego norisi... labai neramiai nakti miegojau vis pabusdavau, varciausi is vieno sono i kita per visa lova, o patogumas miego atejo tik kai jau reikejo keltis  :hihihi:  :hihihi: 

Darbingas tas mano savaitgalis buvo mezginiu prasme, tikiuosi iki sekmadienio dasimegzt iki rankoviu atskyrimo, kad galetu mama pasimatuot ir ziuret ar tinka ar vis gi prasauta su dydziu  :mastau: 

Atsakyti

Sveikos. Nekalbadieniai  sektoj beveik :).

pasidalinsiu pora fainų įspūdžių:

-ketvirtadienį turėjau renginį WIX biure (tokia fancy IT kompanija). Kol laukiau eilutėj kavos (galėjau rinktis - avižų, makadamijų, žirnių, kokosų ir karvės pienus; jie turi savo baristą ir tas baras tiesiai tik įėjus) stebėjau nerealų vaizdelį kaip ant sofkutės viena mergina bendravo su kita ir viena iš jų išdidžiai mezgė su špagomis :). Pats mezginys nebuvo kažkoks super - tos špagos bele kokios ir mezgė kreivą šleivą šaliką :D, bet siūlas - toks nemažas kamuolys pereinamų spalvų, mergina tokia atsipūtus patogiai ir išdidžiai tai darė  :wub: . Neišdrįsau nufotkint, deja.

- šiandien su kolegėm buvom Litexpo ir, kadangi šalia, tai dviese po to užsukom į Danesą. Papirkau ko reikia ir nereikia (oi, prisižadėjau pasisiūt staltiesę ir porą maišelių - net etiketes fainas nusipirkau, bet realiai dar nei moku, nei noriu tą daryt....), o ten šalia ir Saulės siūlas. Tai reikėjo ir ten užsukt, nes norėjau pora Filcolanos siūlų išbandyt - Arwetta ir Pernilla. Pasiėmiau 3 kamuoliukus - pirštinėms ir kojinių atnaroms, kulnams. Bet įėjus ten buvo nerealus jausmas - 5 darbuotojos (penkios!) zuja kaip bitutės, pakuoja užsakymus. Sakė, kad po savaitgalio prikrito daug - mačiau kalnus didelių pakuočių. Kam pasakojau, kam nepasakojau, bet per mezgėjų brunch'ą sėdėjom prie vieno stalo su savininke, tai ji sprendė dilemą - ar grįžt po 3čio vaiko į banką, ar plėtot savo verslą. Nusprendė plėtot ir tada jau normaliai investavo, kad jis suktųsi. Daugiausiai per Etsy parduoda Amerikai. Net pažiūrėjau Etsy (Sun Yarn Studio), tai o, mamyte, kiek jie užsakymų pardavę ir kokie atsiliepimai  :wub: . Toks geras jausmas nuo mažo siūlų versliuko sėkmės  :wub: . Pati sau darbo vietą susikūrė ir dar įdarbino kiek žmonių! Ir dabar tai jau tikrai įdomi parduotuvė darosi, nes atsiveža, ko neturi niekas kitas. Pagarba. Kartais verta užsukti.

Atsakyti

Nu įdomiai, parduoda ne LT gamybos siūlus JAV  :hmm:  ta prasme, amerikietėms pigiau atsieina per tarpininką.

MsuM, man irgi smalsu, kaip ten su dydžiais gavos :rolleyes: 

Aš sumąsčiau ardyt savo skersą apelsininį ir bandyt iš jo cable sweater. Nu gal raštas suvaldytų skersavimą. Arba imti nebaigtą žalią medvilninį, bo nes per Velykas žada ateiti vasara :D​ 

Atsakyti

Labas

Gražūs Restar pastebėjimai, o MsuM mezga su vėju! Smaguuuuu!

Aš šiandien apsirengiau saulėtai dienai, tarpais bandė lietus pagauti. Bet nuotaika buvo nusiteikusi stebuklams, taip viskas ir vyko.

Ir stebuklai.

Po katuko parašymo sugalvojau, kad trauksiu lorapiano liną megzti. #neturiukąapsirengt po generalinės spintos pertvarkos.

Atsakyti

Katuk, esu iš įvairių chatų supratusi, kad Amerikėj natūralios sudėties siūlų nenusipirksi vietinėse parduotuvėse.

Kaip ir aš pilkos spalvos džinsų savo dydžio. :(

Atsakyti

Tą patį Erika iš SS sakė. Super smagu, kad lietuvės sugeba tai gerai parduoti skandinaviškus siūlus.

Sužavėjo mane šeštadienį "Aš esu muzika", einu pirkt 3-ijų bilietų ( mažoji mano mylėtoja) spaliui į Turandot.

Atsakyti

Katuk, esu iš įvairių chatų supratusi, kad Amerikėj natūralios sudėties siūlų nenusipirksi vietinėse parduotuvėse.

Kaip ir aš pilkos spalvos džinsų savo dydžio. :(

Nu tai ir sakau, kodėl ne tiesiai iš tų pačių skandinavų, o per tarpinį punktą-LT.

Bet nesigilinu, iš esmės džiaugiuosi, jog lietuvaitės bendramintės susuka versliuką sėkmingai

Atsakyti

Prisiminiau, kad ir mes pirkom skandinaviškus siūlus per vokiečius :hihihi: 

JurgitaK, kokio stiliaus ieškai džinsų? Ir kokio dydžio?

Vešiu grąžint vienus laaabai gražios pilkos spalvos :rolleyes:  nes apsiseilėjau dėl spalvos, bet parsivežus supratau, kad visiškai ne mano stiliaus. Spalva tokia pilkai mėlyna, ar melsvai pilka :D  o modelis tie vadinami wide leg

Va šitie

https://www.zara.com...4204&v2=2353214

Tik spalvos neperteikia ekranas.

Yra ir 46 dydžio. Tik jie laaabai ilgi, bet kadangi tik nukirpta apačia, tai galvojau apsikirpsiu kokio reik to ilgio.

Bet nu ne mano. Nors ir visai gražiai guli.

Dar gražius a la mom fit, ar kitaip banankes :D  kolegė Gariūnuose pirko gražios pilkos spalvos. Ne kūdena :rolleyes: 

Arba va-puikios pilkos spalvos straight, su įvairiais dydžiais

https://www.lindex.c...-extra-long-leg

Atsakyti

Zara 46 - nėra 46. Arba tada džinsų dydžiai kitokie, nes įvairios klasikinės kelnės 46 dydžio iš kitų parduotuvių tinka.

Ieškau kažko panašaus su plačiom klešnėm ir paaukštintu liemeniu.

Atsakyti