Aha, tas vat surinkimas toks nestandartinis, o visa kita taip pat bet ten toks rumbelis gražus tiesus, tai matyt dėl to pririnkimo ir gaunas.
kadangi mezgu lėčiau nei lėtai, tai kai prireiks būsiu pamiršus
Aš iš firmos vakarėlio grįžau pusę trijų, tai vis dar tinginiavimo stadijoj. Vakar įmonės metinė konferencija plius tūsas Nuogam- bare.
Dar su Emiliu galvojom gal važiuot iki Trakų kibinų.. arba iki Panemunės ar Raudonės pilies pasivaikščiot. Po pasitarimo vėl numigau 🤣🤣 Broliai nepasirašo niekur, bet turiu įtarimą, kad nors mudu išlįsim kažkur.
Ketvirtadienį lazeriu pašalino 3 darinius. Šiek tiek niežti žaizdas dabar. Poliklinikoj galvojau bus pigiau, bet du dideli, tai iš viso 75 sumokėjau.
Liniuka, o kokiu tikslu į miestą važiavai? Tuo pačiu - bent jau suknelių? Mano organizmas jau kelios dienos vasaros laikui pasiruošęs. Vakar smigau su serija ir mezginiu apie 23 val, tai greit susisukau į lovą, o ryte 6 jau žvali. Tai ryte be vargo radau vietą prie Lidl, tik ... palikau telefą namie, tai ko prisirinkau su akcija, ne viską pigiau pirkau... Pasiprašiau eilėj, kad moteriškė savo Lidl plius nuskenuotų, bet ne visus kuponus susižymėjus ji. Kur mano neprapuola... Pinigų tai išsileidau, bet nėra jausmo, kad turėsiu iš ko gamint. Tik burgeriams gal 3,5 kg mėsos... Bet nebesugalvoju, ką tokio pasigamint, kad užtektų porai sykių nors. .. Nieks nieko namie nenorim daryt, o ypač valgyt...
Nesveriu, turiu formelę, su kuria formuoju. Iš karto paruošiu tiek mėsos, kad būtų porai kartų pavalgyt. Gana kukliai . Truputį pasilikau dar kažkam, gal mėsos kukuliams, tai iš 3 kg nieko nedaug. Galvojau dar bus sūnui įduot, bet nelabai ...
Jeigu vyras parveš siuvimo mašiną iš anytos, tai turėsiu prisiverst pasiūt pora maišelių ir norėčiau kokios medžiagos naujai staltiesei. Tai irgi reikėtų iki Danesos nulėkt.
Sveikos mes apsipirkom maisto, isbandem kamado kiausini, pasikepem saslo, dabar kavos pasidariau mezgu mamai megztuka
Nu ką, prieš 7 jau lipau iš lovos, nes nebeįmanoma gulėt... Bet ne taip ir džiugu, nes pabudus smarkiai plaka širdis. Dabar 70, o ryte 99 buvo...
Energingai prasinešiau pro namus ten, kur galėjau ( nes visi parpė) ir norėjau, o jau susikėlus išvariau dar Iki akcijom pasinaudot - susižiūrėjau, ko reikia atsargom, ko šiaip trūko.
Virsiu sriubą, tada su panom varysim į paskaitą apie Japoniją ir arbatos gėrimo ceremoniją.