Gadget, jep, nuo tų.
Kerpena, Madinga, nes matau nemazai nauju modeliu su tokiu uzsegimu.Mezgama dvigubu mezgimu vis sumezgant su kūno akim.
Kacumota, tikrai smsgi girdėt, kad atgavai grožį . Ir nuo darbo pailsėjai
O liemenę geriau parodyk, aš gal įsivaizduoju, bet nesu tikra ar tai.
Jeigu jau aš su baigimu adata susidraugavau,ir net dviejų palų susiuvimą įvaldžiau, kai primezginėjau nukirpus atnarą dukros megztiniui, tai visoms kitoms turi būt išvis juokas .
Aš iš savo patirties rašiau. Didelį gabalą aš laisviau mezgu, nepriklausomai ar ratu, ar ne. Bet aš apskritai esu laisvamezgė
Iš tikro, tai tiesiog pagalvok, kas blogiau-per didelis ar biškį mažesnis nei planuota. Gali žinoma, ir tuos koeficientus skaičiuotis. Jeigu tikrai visada pataikai dideliam mezginy į mėginuko gauge. Nes aš tai nepataikau ir žinau į kurią pusę.
Kacumota, puikios žinios
Tą madingą kraštą esu mezgus visai nemadingu laiku
Kerpena, va taip Messenger_creation_0716d4ac-f865-4617-b531-3b66271f33df.jpeg 101,39KB 0 Parsiųsta kartų
Kaip greit šiandien darbo diena pralėkė, tik dabar prie kompo prisėdau, reiškia surašyt svarbų laišką. O nuo 10 jau buvom Trakuose, apžiūrėjom kempingą slėnyje, kur planuojame gegužę nemažą renginį, tada Senojoj kibininėj pavalgėm ir, pasiprašę iš padavėjo popieriaus, padirbėjom kūrybingai. Labai įkvepia tie išvažiavimai, ir smegenys geriau sukasi nei tipinėj darbo vietoj prie kompo.
Vakar irgi po 12 išėjus iš namų grįžau po 21 val. Bet irgi visokie įkvėpimai ir atrakcijos suplanuoti tiksliai. Pravėdinau savo Ranunculus operoj - norėsiu dar drabužių tokiom rankovėm ♥. Nei karšta, nei šalta, pats tas tam tikru sezonu.
Kacumotos aiškinimą supratau su pagalba privačiai , o ar tikrai sunku - tai reikėtų išbandyt . Reikia man kažkaip iki Mano siūlų nusigaut, papirkt pridėtinių siūlų gal trim projektam, tik bėda, kad perkasi lengvai, o mezgasi - tai ne taip. Vakar jau nebepamezgiau nei trupučio, tik paskrolinau ir anksčiau nuėjau gult.
Pas petitknit viesa, tik švedu kalba tai....erzina
O sitas receptas ukrainietes.zinau kas turi.
Esme tokia kad surenki akis palei krasta is kiekvienos eiles.nukerpi siula, grįžti i pradzia ir ant to paties virbalo italisku uzdejimu uzdidedi akis .mezgi gera, išvirkščia nukelta.Paskutine sumezgi su viena kūno akim.