Labas rytas,
Atidaviau auką Pietų Kinijos jūrai, nuplovė banga mano akinius🙈😅
Rusnės mokykla protestuoja. Dėl 11tokų egzų
Labas rytas,
Atidaviau auką Pietų Kinijos jūrai, nuplovė banga mano akinius🙈😅
Rusnės mokykla protestuoja. Dėl 11tokų egzų
Restar, o aliejų jau ragavai? Kaip? Ar toks pats geras?
Tu pirkai pati gal iš anos partijos? Aš nežinau, kaip tą gerumą pamatuot . Tikiu, kad geras, va, nuėjau dėl tavęs susipurškiau ant liežuvio ( vakar į purškiklį jau prisipylėm), patiko - jaučiasi kartumo, bet malonaus. Pasiėmiau sau 3 pakuotės po 3 l ir bijau, kad per mažai.
Limit, suprantu, kad reikšmingas nuostolis ( neįsivaizduoju, kaip be akinių - ką darysi?), bet taip gražiai parašai, kad skamba romantiškai ir truputį juokingai.
Dėl tų egzaminų, man baisiaisia, kad kitais metais bus nauji eksperimentai, jau su mūsų vaikais... Apgailėtina... Kai egzaminų tikslas - ne patikrinti, ką moka vaikai, o sukirsti. Mano vyras tai vis sako, kad matematikai gali būti sukurta viešai prieinama kelių šimtų uždavinių bazė, iš kurių bus egzaminas. Ir gali visus juos spręsti perspręsti, besiruošdamas egzaminui. Tikrai daug išmoksi tai darydamas. O per egzaminą nežinai, ką tiksliai gausi, bet nieko netikėto, ką mokėsi, tą ir turėsi. Gal visai yra racijos, jeigu tikslas išmokyti, o ne pagauti.
Aha, kur norit? Mes į LOndon Grill arba kokį ten japonišką CUP'e esam ėję, tai man bet kur tinka.
LIniuka, nuspręsk, kur labiausiai nori ir parašyk dar Ingridushkai, ji sakė, gal prisijungs, jeigu galės.
Aš tik dabar va pietus pasidariau, tai biškį ir užkrimsiu...
Manami turi didesnių, tik ten apšvietimas prastokas, ir aną kartą pataikėm ant kondicionieriaus.
Man tinka, maisto ten yr man skanaus
Blyn, Ingridushka man skambino, o aš susitikime buvau, paskui bandžiau atgal, bet nesusijungė jau man nu žodžiu, paskui užsidirbau ir tik daba jus paskaičius prisiminiau, kokia gėda
Labas rytas visoms Vakar visiskai be energijos buvau... padariau vakariene pavalgem ir pragulejau ant sofos visa vakara, lovoj jau pries 9 buvau
skambino del kraujo tyrimo, nori pakartoti po keturiu savaiciu, pakiles nezymiai kazkoks lymphocyte cell rodiklis tai ziuresiu kas bus po kito tyrimo, jei vel pakiles bus turbut dar darys tyrimu
Niekaip nepradedu mamos megztuko, kazkas ten sumalta su skaiciavimais, nes netikiu, kad 120cm krutinei su positive ease turiu megzti 3XL dydi tai laukiu atsakymo is autores gal buvo koks update isleistas po knygos