Tai aš nuo 17 iki 17.30, aišku, kad kamštukuose pasėdėsiu , ypač nuo savo kalno.
Restar, nesivilk ant juodos, vadinasi ieškok nekontrastinės maikės.
Gavau 5 d internsyvią reabilitaciją. Po jos sakė vėl ateiti, skirs kakokią ambulatorinę- 10 dienų. Dar tokioj nebuvus. Faina, kad pasikreipiau kitur, nei visada. Aišku į klausimą ar darau mankštas, pačios suprantat, ką atsakiau... bet ji ir nenustebo. Šiaip, labai faina gyd
Nu faktas, kad ant juodos niekaip. O tu dėl savo reabilitacijos kur kitur pasikreipei? Aš tai net nenoriu pradėt jokių kelių po įstaigas vėl, kol kas viskas normaliai ir nenoriu nieko išekot daugiau. pas reabilitologus tokio ilgumo eilės būdavo, kad noras praeina registruotis, pasižiūrėjus.
katuk - aišku, kad po vieną akį šen ar ten. bet nesupratau tavo ištraukimo į išvirkščią pusę patarimo. Tai išvirkščioj pusėj yra likęs nepanaudotas siūlas. O jeigu užkabinta tik mohera, be pridėtinio siūlo, tai ta akis per liesa tokia, kaip nėra jos . man tai rūpestis, kaip tą siūlą visgi pratraukt gražiai per tą akį ir išvirkščioj pusėj kažkaip gražiai užtvirtint. padariau porą bandymų kažką chimičinau, bet reikia vėl ant juodos apsivilkt - tada tik ir pasimato, kas ten per reikalai . Rankose laikydama niekaip nesuprantu.