Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai aš nuo 17 iki 17.30, aišku, kad kamštukuose pasėdėsiu :), ypač nuo savo kalno.

Restar, nesivilk ant juodos, vadinasi :) ieškok nekontrastinės maikės.

Gavau 5 d internsyvią reabilitaciją. Po jos sakė vėl ateiti, skirs kakokią ambulatorinę- 10 dienų. Dar tokioj nebuvus. Faina, kad pasikreipiau kitur, nei visada. Aišku į klausimą ar darau mankštas, pačios suprantat, ką atsakiau... bet ji ir nenustebo. Šiaip, labai faina gyd :)

Nu faktas, kad ant juodos niekaip.  O tu dėl savo reabilitacijos kur kitur pasikreipei? Aš tai net nenoriu pradėt jokių kelių po įstaigas vėl, kol kas viskas normaliai ir nenoriu nieko išekot daugiau. pas reabilitologus tokio ilgumo eilės būdavo, kad noras praeina registruotis, pasižiūrėjus.

katuk - aišku, kad po vieną akį šen ar ten. bet nesupratau tavo ištraukimo į išvirkščią pusę patarimo. Tai išvirkščioj pusėj yra likęs nepanaudotas siūlas. O jeigu užkabinta tik mohera, be pridėtinio siūlo, tai ta akis per liesa tokia, kaip nėra jos :D. man tai rūpestis, kaip tą siūlą visgi pratraukt gražiai per tą akį ir išvirkščioj pusėj kažkaip gražiai užtvirtint. padariau porą bandymų kažką chimičinau, bet reikia vėl ant juodos apsivilkt - tada tik ir pasimato, kas ten per reikalai :). Rankose laikydama niekaip nesuprantu.

Atsakyti

Aha, tada galima žaisti :D  ištrauki kaip reikia, pagal raštą ir... su moheriuku (papildomu) pririši kur turi būt :D  moheriuką pakerpi trumpai trumpai.

Bet ar tikrai taip matos? Ir kodėl reikia maikutės? Ir dar būtent juodos? Atsinešk ryt :mirksiukas: 

Dėl kamščių- tai gal verta atvažiuot iki 17. Pvz 16.45. Nesakau, kad kamščių nebus visai, nes jie prasideda apie 16, bet gal nebus taip tragiška.

Atsakyti

Tai vat kad nuo manęs nėra skirtumo ar 16 ar 17 išvažiuosiu, o tik už parkingą paskui mokėt reikės.

Visai be jokios maikutės po apačia tai neketinu būt :). Visgi rėtis ten. Šiaip kūno spalvos gerai lyg, bet baigiasi ta mano maikė, reikia ieškot pirkt. O juoda tieisog buvau apsirengusi, kai kilo noras pasimatuot išdžiūvusią - nu ir va, sugadino nuotaiką...

Man abydniausia dėl savo žioplumo, kuris paaiškėjo post faktum.... O jums taip nebūna? Kaip (iš)vengiat tokių dalykų? Nebepamenu ką kai mezgiau, bet turėjau įprotį kas kelias eiles apžiūrėt, ar nepridariau kliurkų. Tai tada, kad ir keliom akim žemiau, bet gali išardyt ir surinkt kaip reikia tas akis. Dabar mezgiau kaip išprotėjus ir be galvos... Aišku, nes ilgesnį laiką mezgiau tik iš vieno siūlo, tai atpratau, dingo budrumas...

Atsakyti

Aš dažnai darau, kaip sakai-tikrinu. O jei nepatikrinu-nesuku galvos-nesu perfekcionistė. Nieks neapsaugotas ir nuo tų siūlų patraukymo nešiojant, tai negi išmesi.

Esu kažką nusimezgus su sujungimu ant pilvo- nu matėsi. Bet apsimečiau kad taip turi būt :D 

Jei nėr skirtumo, dėl kamščių, tai ir nesierzini. Nu ką gali pakeist? :D 

šIaip, bent jau man tai 5 minutės tiek ryte tiek vakare labai daug reiškia. Bet kartais neaišku, kokie magnetiniai laukai suveikia. Šiandien pvz ryte, net tuo geru laiku išvažiavus buvo labai daug auto

Atsakyti

Tai ryte minutės tikrai reiškia. Ačiū Dievui, retai reikia, tik kai koks rytinis renginys ar daktarai kokie. Nesu ir aš perfekcionistė. Kai pamirštu ir OK, o čia visai šviežias netikėtas atradimas. Gal ateisiu ryt apsirengus. Tipo, pavasaris, nežinau, ar bus man šilta su rankovėlėm iki alkūn:).

Atsakyti

Esu reabilitacijose buvus- kelis kartus šilainių poliklinikoj, centro poliklinikoj, kai labai blogai buvo ir didelis uždegimas- privačiai lankiausi.

Dabar- 2oj ligoninėj. Prie gyd pralaukiau valandą, bet sakė- reta diena, kad tiek daug žmonių, labiau- sutapimas. O registravausi gal prieš 3 ar 4 savaites? 

Atsakyti

Tiesa, Aprangoj lyg už 10 pinigų yra visokių spalvų plonom šleikutėm slidžių, viskosinių prigludusių maikučių. Aš nusipirkus ružavesnę, nei kūno spalva- universali.

Dar iš Pepco ant platesnių šleikučių po 3 ar 4 eur turiu kelių spalvų trikotažinių prigludusių- juodą, bordo, tamsiai mėlyną, žalsvą.

Man maikutėm reikalavimai: kad būtų artima spalva mezginiui ir kad nesimatytų šleikučių  prie iškirptės, t.y.- uždengtų liemenėlės šleikutes arba susitapatintų. 

Atsakyti

Ai, turiu vieną pomegztininę kūno spalvos :D  ir dar padariau atradimą, kad simply kūno spalvos liemenėlė išsprendžia visas problemas :rolleyes: nieks ten nešviečia iš po moherų ir be jokių maikių. Bet aš nedaug ir turiu tokių moherinių. Dabar mezgu a la baltą, bet ne sau, tai tegu nešiotoja ir mąsto, ką daryt :D​ mano akim tai nieks ten nešviečia, nebent rimtai kontrasto spalvos kažkas.

Atsakyti

Kažkur net ir skaičius esu, kad reikia kūno spalvos liemenėles nešiot (ne bsltas) ir pvz po baltais marškiniais.

Maikutes nešioju dėl kutenimo/kandimo apsaugų. anksčiau jų nereikėdavo. Dabar jau erzina šilkmoheris. 

Atsakyti

Labos. Niuma, pačias mankštas maniškis 3 ligoninėj labai giria. Bet stuburinis yra, tai gal specifika šiek tiek kita. Bandęs jis daug kur. Na, jei ką.

Atsakyti

Man 3čia per toli važinėt :) žiūriu, kur patogiausia prie namų arba darbo.

Šilainiuose irgi super buvo, jei pas Andrių patekdavau. Būdavo, kad ir palaukiu, kol laiką gaunu pas jį. Bet pati reabilitologė paskutinį kartą mažai procedūrų skyrė.

O dabar galvoju, kad tas 5 dienas tai susiderinsiu darbus, spėsiu. Bet jei 10 dienų bus kaip sanatorinis gydymas, tai ar nereikės atostogų imt. Pagalvosiu tada, kai sužinosiu procedūrų kiekį ir dienos užimtumą.

Atsakyti

Kaip apmaudu, kad mane sloga užpuolė ir negalėsiu rytoj susitikti. :(

Restar, o aliejų jau ragavai? Kaip? Ar toks pats geras?

Kitą savaitę prasideda atostoga Italijoje. Laukiu, laukiu. Nusiteikus daug valgyti :D

Atsakyti