Aš dabar du miestus turiu omeny grįžt - Budapeštas ir Stambulas😍
Ai dar - atvykom į viešbutį jau po dešimtos vakare, atidavė koreteles, papasakojo viską ir palydint į kambarį vyras gavo tortą!!
IMG_8483.jpeg 1,07MB 0 Parsiųsta kartų
Aš dabar du miestus turiu omeny grįžt - Budapeštas ir Stambulas😍
Ai dar - atvykom į viešbutį jau po dešimtos vakare, atidavė koreteles, papasakojo viską ir palydint į kambarį vyras gavo tortą!!
IMG_8483.jpeg 1,07MB 0 Parsiųsta kartų
Su Turkish ir skridau, bet nepažadino
Galimybės neatmetu, kad kietai miegojau, bet mažai tikėtina, nors gal
Ai, ausis mano vis dar taip pat, tik kad neskauda. Skrendant traškėjo braškėjo viduj, bet pavyko be skausmo. LT varyčiau vėl pas gydytoją. Tikiuosi, atlaikysiu, o gal ir pasitaisys viskas.
Limit, smagus siurprizas 🥰 mėgaukis
Mano veiksmo savaitės nesibaigia. Vilniaus sriubos neįterpsiu, nors labai norėčiau pasimatyt.
Šiandien per pietus- reabilitologė. Ketvirtadienį- man ir Viliui - odos gyd, lazeriu skirtingas procedūras atlikinėsim. Penktadienį visą dieną įmonės ataskaitinis susirinkimas- šventė su vakarine programa bare. Savaitgalį pailsėsiu.
Pirkau pora porų batų internetu, nes trečia pora numirė... Braliukai latviai vis pagelbėja, tai akciją taiko, tai va nemokamu siuntimu sugundė. Gaila tik, kad už siuntimą atgal reikia susimokėt, jeigu netinka. Tenka rizikuot .
Parsivežiau naujo aliejaus pagaliau, o tai visai sausa namie tuo klausimu buvo. Tada susivokiau, kokius briedus kalbėjau apie atvažiavimą į striubą autobusu arba pėsčiom atėjimą . Su 6 litrais aliejaus biškį sudėtingoka būtų .
Tai kelintą ir kur ryt CUP'e?
Dar susinervinau savo Ranunculus ant juodos maikės apsivilkus . Ne veltui nekenčiu megzt iš kelių siūlų. Nes įsismaginus pametu kokį, bemezgant nesimato, tik apsivilkus . Ne kažką, kai priekyje. dar bandysiu kažką pachmičint, bet galiu blogiau prisidaryt. Ardyt, tai jau neardysiu...
Restar, nesivilk ant juodos, vadinasi ieškok nekontrastinės maikės.
Gavau 5 d internsyvią reabilitaciją. Po jos sakė vėl ateiti, skirs kakokią ambulatorinę- 10 dienų. Dar tokioj nebuvus. Faina, kad pasikreipiau kitur, nei visada. Aišku į klausimą ar darau mankštas, pačios suprantat, ką atsakiau... bet ji ir nenustebo. Šiaip, labai faina gyd