Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

MsuM - bet tu turi gi ten visokiausių įmanomų rinkinių, kiek pamenu, tai negi Nr. 3 tarp tos įvairovės nėra? Jo, natūr podukt... gal drėgmės kur netyčia gavo?

Mano Ranunculus išdžiūvo, būčiau juo labai patenkinta, bet gal mažumą persistengiau su ištampymu :). Na, kad per trumpas nepasirodytų, tai timptelėjau. Dabar jau mielai grąžinčiau atgal, nes norisi kažkiek užsilenkt apsivilkus. Pagarinau truputį ryte, jeigu nepatiks, vėl teks sušlapint, kišt į skalbyklę prasukt ir natūraliai išdžiūt padėt.

Su mažiukų šalikiukų modeliais prasikankinau, kokius 4 kartus dariau pradžią ir vis kažkas man netiko, nepatiko, o MZ modelis šitas https://mezgimozona....afline-skarele/niekaip nelindo galvon, kai pasibaigė tekstinis rašto aprašymas, tai net nebesupratau, ką toliau daryt... Žodžiu, atsisakė smegenys toj vietoj. Tai eilinį Sophie shawl pradėjau ir meditaciškai pamezgėjau truputuką. O pirkau kamuoliuką perdirbto kašmyro balto, metražas ribotas, norisi kažko faino, bet mažo prie kaklo.

Iš virbalų galvojau, kad turiu tuos savo Chaigoo ir nieko daugiau nenoriu. tai visgi neseniai suvokiau, kad reikia kažko ir medinio dar, ypač, kai mezgu su mohera. Kokie Lantern Moon atrodo įdomesni ar Lykke galėtų būti, bet reikia labai žinoti, susirinkti atsiliepimus, nes labai svarbu, kad kokybiškas sujungimas būtų, nekliūtų po to.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 kovo 2024 - 14:25

Lantern moon - puikūs!

Sujungimas - vienas puikiausių mano čiupinėtų.

Atsakyti

MsuM - bet tu turi gi ten visokiausių įmanomų rinkinių, kiek pamenu, tai negi Nr. 3 tarp tos įvairovės nėra? Jo, natūr podukt... gal drėgmės kur netyčia gavo?

Mano Ranunculus išdžiūvo, būčiau juo labai patenkinta, bet gal mažumą persistengiau su ištampymu :). Na, kad per trumpas nepasirodytų, tai timptelėjau. Dabar jau mielai grąžinčiau atgal, nes norisi kažkiek užsilenkt apsivilkus. Pagarinau truputį ryte, jeigu nepatiks, vėl teks sušlapint, kišt į skalbyklę prasukt ir natūraliai išdžiūt padėt.

Su mažiukų šalikiukų modeliais prasikankinau, kokius 4 kartus dariau pradžią ir vis kažkas man netiko, nepatiko, o MZ modelis šitas https://mezgimozona....afline-skarele/niekaip nelindo galvon, kai pasibaigė tekstinis rašto aprašymas, tai net nebesupratau, ką toliau daryt... Žodžiu, atsisakė smegenys toj vietoj. Tai eilinį Sophie shawl pradėjau ir meditaciškai pamezgėjau truputuką. O pirkau kamuoliuką perdirbto kašmyro balto, metražas ribotas, norisi kažko faino, bet mažo prie kaklo.

Iš virbalų galvojau, kad turiu tuos savo Chaigoo ir nieko daugiau nenoriu. tai visgi neseniai suvokiau, kad reikia kažko ir medinio dar, ypač, kai mezgu su mohera. Kokie Lantern Moon atrodo įdomesni ar Lykke galėtų būti, bet reikia labai žinoti, susirinkti atsiliepimus, nes labai svarbu, kad kokybiškas sujungimas būtų, nekliūtų po to.

Turet turiu, bet su 3nr reik megzti kiaurarasti, medinukai bukesni uz smailiuosius, tai nusipirkau, vistiek hiya ir chiaogoo mano favoritai, po situ bajeriu isvis sakyciau, kad nenukonkuruoja customer serviso chiaogoo niekas. Ten neklausia, kazkas atsitinka atsiuncia replacement greitai ir nemokamai  :wub: 

Lykke mano ir kazkokie ne tokie, spalva nutamsejo roziniu, metalas oxidavosi ir nutamsejo greit  :hmm: nerekomenduoju  :ax:​ 

Atsakyti

Lykke rožiniai mediniai? Lanternų valai jiems tinka. Planavau juodam mezginiui įsigyti.

Atsakyti

jau kažkada rašiau apie savo labai nekokią patirtį su tais  Seeknit.

Pirkau dvejus,tik pradėjus megzti, labai kibo ties sujungimu. Nu labai...

Nuvežiau grąžinti,o pirkus buvau iš Siūlų damos....Laabai labai nenoriai priėmė atgal..Ir dar stebėjosi, kodėl noriu abejus grąžinti...Sakau, tai, antrų nebandžiau,bet,o jei jie tokie pat?...Grąžinau abejus...

Atsakyti

Lykke rožiniai mediniai? Lanternų valai jiems tinka. Planavau juodam mezginiui įsigyti.

Aha, lykke blush esu gavus dovanu rinkini nuo vyro, visi nuejo galiukai tamsiai, o patys virbalai nutamsejo, galesiu ikelt nuotrauka, bet sakyciau sujungimu man jie ir smagesni nei seeknit (ir pigesni)

jau kažkada rašiau apie savo labai nekokią patirtį su tais  Seeknit.

Pirkau dvejus,tik pradėjus megzti, labai kibo ties sujungimu. Nu labai...

Nuvežiau grąžinti,o pirkus buvau iš Siūlų damos....Laabai labai nenoriai priėmė atgal..Ir dar stebėjosi, kodėl noriu abejus grąžinti...Sakau, tai, antrų nebandžiau,bet,o jei jie tokie pat?...Grąžinau abejus...

Va va, juos labai giria, japoniski, bambukas ir tt. Mamos dovana buvo man jie nes ji apsesta japonijos ir kaip ten viskas kokybiska ir grazu. Nu kol kas kinija su savo chiaogoo lenkia visus gerokai  :D 

gavau atsakyma is seeknit. Tiek juokas paime. Pasiule pavalyti su WD40, bet sake atsargiai, kad nekontaktuotu su bambuku. Tai nusiunciau jiem nuotrauka ir paklausiau ar jie nori man atsiust video kaip tureciau valyti tokia vieta kur uzjuodavo, kad nepaliesti bambuko su WD40  :hmm:  :blink: Cirkas! O jei as valydama sugadinsiu - tai jau mano kalte bus?  :rolleyes: 

Atsakyti

OMG - neįsivaizduoju kaip reikėtų pavalyti TAIP delikačiai :). gal ir įmanoma, bet tai kodėl turėčiau tuo užsiimt, jeigu virbalas net nenaudotas...

Atsakyti

Jūs virbalais skundžiatės, o man skrydį į Portą atšaukė :B Teko persiplanuot ir skrisim kitą dieną į kitą miestą. Išėjo gal net geriau, su menku nuostoliu bus tiesioginis skrydis. Gerai, kad viešbučius buvau rezervavus su atšaukimu, nes teks maršrutą perplanuot. 

Šiandien mano du darbo skelbimai išėjo, gal kas norit kandidatuoti? :D​ 

Atsakyti

Labas vakaras iš Vietnamo!
Va, kur nuvedė keliai :D

Stambulas fantastiškas miestas leistis naktį :wub:  toks grožis, kad uch :wub: :wub: labai džiaugiausi vietą prie lango gavus. 

Skrydy į Hošiminą pramiegojau vakarienę🙈 su vyru atskirai per kelias eiles susodino. O aš jau nusikalus buvau. Šalia gavau tokią jauną porelę, tai matyt, bijojo pažadint tetą, kai maistą dalino :lol:  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 kovo 2024 - 20:21

Oi Limit kaip faina :wub: 

O Stambulas naktį tikrai nuostabiai gražus :wub:​ 

Atsakyti

Vaje :bigsmile: Vietnamas, nu egzotika.

Liniuka, čia jau atostoga?

Atsakyti

O, kokios fainos destinacijos!

Stambulas man ir dieną patiko, o naktį irgi nuostabių vaizdų yra. Noriu ten sugrįžt su vyru kada. Arba draugėm :).

Atsakyti