Restar, gal visgi geriau trečiadienį. Pasirodo rytoj vakare iki serviso reikės pavažiuoti. Ir gal daugiau trečiadienį bus galinčių? O kur... Koks CUP tau turbūt irgi nelabai tinka? Nes lįsti į miestą, kur nei parkingo, o ir kamščiai tai nelabai norisi...
Cup tinka, galiu net 6G atvažiuot arba pėsčia ateit, jeigu bus laiko ir ūpo. Trečiadienio planų kitų lyg neatsirado dar, tai tinka. Turėsiu gal daugiau ką parodyt .
Ir ašš trečiadieni noriu. Sveikos
A jo tachikardiją turiu irgi. Man gal ir oficialiai įrašyta. Priežastis neaiški. Padeda pananginas ir pastovūs vaikščiojimai
Turbūt prisijungčiau ir aš kažkiek.
Nors paskutiniu metu labiau noriu namo nei kažkur..
A jo, nepasakojau. Išsipirkau Eglėj 5 nugaros masažus. Buvau 1am. Patiko. Noriu dar ir kojų, nes paskutiniu metu jaučiu jas kažkokiom malkom... bet žiūrėsim, ar užteks vien noro. Tai norėjau pareklamuot, jog dabar jie turi akciją-5 už 4 kainą. Gaunas gal 32 už kartą. Man dar patogu, jog nereik toli eit ar važiuot
Uf, sėja tam kartui baigta. Nors laikas greit prabėgs, tai persodint reiks, tai vėl ką sėt. Nu grynai man šiemet žiema per trumpa, neatsimezgiau dar ramiai . Niumos švarką man dabar visur meta reklamos . Faina, kai pavyksta sėkmingai apsipirkt. Aš pora bliuskų SH paėmiau, medvilninį baltą megztuką. Ir sugalvojau, kad noriu pilkų kelnių - ar lygių, ar su smulkiais langučiais, ne plačių. Tiktų man prie daug ko. Nes kitas tokio stiliaus išaugau , dabar turiu tik plačių - juodas, smėlinių ne vienas. Ai, nu ir batų vėl reikia - dar vieni patogūs pavasariniai atidavė galus ... Baltų kedų prie visko nenorėsiu nešiot.
As trecioj reabilitacijoj turejau nugaros masaža.Na tipo stuburo, kada nuo žanduku vidurio iki ausų.
6 masazai, trys skirtingos masažistės.
Nu tai dvi jo, viskas ok.Neieško trigerių ar problemų bet taip nuo dūšios įkočioja i ta stala kad gali murkti.
O viena buvo pavaduojanti, tai jau joptararai -iškart supranti kad ne jos darbas. Jausmas toks lyg žlugta velėtų ir galvoji ar nuleksiu as nuo to stali ar tiesiog skūra nusimaus.
Aš antradienį eisiu pas reabilitologę dėl pečių. Bus matyt, kokias procedūras paskirs.
Megztukas (trumpom rankovėm) baigtas, džiūsta prismeigtas prie kilimėlių, reikėtų pirštinę pradėt antrą, bet nenoriu. Pradėsiu ką kito . Turiu įdomių likučių ir ne likučių mažiems šalikiukams, a la Sophie shawl, bet noriu skirtingų ir gal porą dovanočiau. Bus matyt. Visai smagu ką greito nuregzt ir išnaudot siūlus iki galo. Tokie prabangoki visi, užtat ir įdomu - kas gausis išplovus. Dar tą banguotą bliuskę noriu pradėt, nors aprašymo nelabai suprantu. Bet gal reikia tik pradėt, o tada bus matyt.
Labas vakaras
Aš antradienį eisiu pas reabilitologę dėl pečių. Bus matyt, kokias procedūras paskirs.
Draugei kaip tik reklamavau, kad FitOn yra ir reabilitacinių pratimų grupė. Šiandien išbandžiau pečių treniruotę.
Svarbiausia, vėlyvo ryto sporto kaifas (glutes + pečiai + Kinrgy) visai neperspėjo, kad paskui visą dieną raumenis jausiu!
Rimtai artėju prie siūlų atsargų išpardavimo.
Vienas lenkas nu 102 pr. nupiešė mano nusiteikimą.
Mes su kaimynais neperseniausiai NT reikalus tvarkėm, šiandien išlindo 19 metų senumo RC kliurka.
Lyg nebūčiau pradėjusi su NT susijusio detektyvo šiandien skaityti.
Labas rytas savaitgalis greitas kazkur praskriejo atrodo nei nebuvo o as jau vel darbe Norejau pradeti penktadieni megzti mamai megztuka, susigriebiau, kad hiya virbalu 3nr neturiu tai uzsisakiau, per savo ziopla galva sudejau visus kitus rinkinius i dezes ir penktadieni jau nebegalejau eit knistis nes sviesos lempute vyras sandeli issuko kai paprasiau liustra nuimt (jis aisku vis dar ten pat sau vienas ir kabet paliktas...), sestadieni turejom sveciu tai ir nepriejau prie deziu kraustymo ir ieskojimo tu virbalu visu. Nu vakar prisiruosiau pagaliau, tetri pazaidziau su dezem, bet radau visus tuos savo virbalus ir atsidarau Seeknit savo virbalus galvoju ten tikrai turetu but 3nr virbalu ir va ka radau Parasiau ir gamintojui ir parduotuvei kur pirkau ziuresiu ka atrasys bet kazkaip nesitikiu jau nieko nu negi taip gali but ir tai normalu? Pirkti Liepa 2022 o su tais dydziais gigantais niekada ir nemegzta o jau lenda nesamones
Pridėta:
MsuM, nenaudojami virbalai rūdyja
Gal ir neabai normalu, bet iš kitos pusės natūr produktas veikiamas išorės veiksnių...
Užsirašom: Seeknit virbalų NEPIRKTI. Virbalai ne obuoliai, numatyti ilgam vartojimui. Tiekėjas turėtų pakeisti.
Sveikos!