Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

MsuM, turiu tokį pat reikalą jau n metų, nuo tada, kai pradėjo tikrint. Ir ką, jokio gydymo, nebent visokios meditacijos kvėpavimai. Bet reik tuo užsiimt. Sportas, beje, nepadeda. Arba reik kažkaip spec. treniruot. Aparatą irgi nešiojau. Atsakymas buvo toks pats, kaip taviškis.

Šnd kaime medžius pjaunam. Tai yr veiklos.

Atsakyti

MsuM, galima ieškot priežasčių, bet ar reikia, jei jautiesi gerai? 

Gali būti skydliaukės veikla pakrikus, gali būt aukštas kortizolis, o gali būt kitų hormonų disbalansas, o gali ir nieko nebūt

Anušauskas? Gal tiesiog liga, sava ar artimo. Lauksim kokių tai paaiškinimų, bet baimių kažkaip nėr.

Mezgimo srityje baigta viena rankovė. Kažko siauroka :hmm:  nu bet neturiu jokių resursų kažką taisyt...

Atsakyti

Socia ošia apie karą. Bet kol spec nesidomiu ir tikslingai  blokuoju/ nepriimu  neigiamų žinių, tol irgi jaučiuodi rami. Arba saviapgaulė.

Grįžom su Emiliu iš baseino. Gėėėris. Kaip mano vaikas plaukioja ir nardo - išsižiojau 🥰  mokyklos baseino pamokos pasiteisino. 

Jaunimas daro(si) pietus. Aš einu pamiegot :) 

Atsakyti

MsuM, o gali kalį pasitikrint? Kavą mėgsti? P.S. vakar gavau siuntinį iš About You: Tom Tailor džinsai, švarkelis ir įdomios medžiagos bliuskytė. Viskas tiko idealiai 🥰

Švargelis toks kaip trikotažinis, eglute raštas, mėtinės spalvos :)

Priedas  Messenger_creation_bf2827d3-42e6-4bd0-9f2b-25a210891aee.jpeg   144,78KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_3e61ca87-6b98-4636-b00e-a04e130fcf2a.jpeg   138,35KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš mirkau ilgai žiniose nuo covido, karo laikų, totaliai persisotinau, nebereaguoju. Netikiu, kad mus greit tradiciškai puls. O visokios kitokos atskos, ne bombibės mažiau jaudina. Gyvenu gyvenimą, ir tiek, kol galiu. Šiandien trumpą valandėlę netgi stebuklingai pabuvau viena: vienas savaitgaliauja šįsyk ne namie, kita mokykloj, trečias išvarė su draugais kašio žaist,o 2 išvariau kartu į bibliotekas ( parsinešė 13 knygų per abu, dar dičkės norą išpildė). Tai ką - spėjau grindis su garsia muzika atsišveist, o tiedu jau ir grįžo... Tuoj išvirs itin tiršti ir turtingi barščiai, mezginių norų pilna galva... Blyn, baisiausiai nenoriu jokia sėja užsiimt  :B​ .

Atsakyti

Sveikos.

Su dukryte muge  perėjom vietinę - baronkos ir žasinas. :D 

Nusipirkau pardėj sagas megztiniui ir siūlo sijono nėrimui.

Kažka jau sėjam su vaiku.

Margenio kad pridygo tai net baisu.

Gvazdikeliai.

Citrinžolė.

Atsakyti

'Dėdule žąsine, dėdule žąsine, ar ne jūs pametėte plunksną..?' - kažkodėl filmuką atsiminiau 😁😁

Atsakyti

Man atrodo ten gaidys buvo.

Vienas spalvotas kitas ne.

Atsakyti

Mano širdis irgi greitai plaka. Ir nieko su tuo nepasakysi. Kažkada buvo prirašę kažkokio vaisto, bet nuo jo labai spaudimas krenta, tai negėriau. 

Svarbu kad po krūvio atsistato greitai.

Anušauskas kaip suprantu su partija susipyko. Sakykit ką norit, bet konservatoriai rausia sau duobę net ne su kastuvu, o su ekskavatorium :D 

Atsakyti

MsuM, turiu tokį pat reikalą jau n metų, nuo tada, kai pradėjo tikrint. Ir ką, jokio gydymo, nebent visokios meditacijos kvėpavimai. Bet reik tuo užsiimt. Sportas, beje, nepadeda. Arba reik kažkaip spec. treniruot. Aparatą irgi nešiojau. Atsakymas buvo toks pats, kaip taviškis.

Šnd kaime medžius pjaunam. Tai yr veiklos.

Aha sportuot pradedu man isvis sirdis kalatojasi - nelabai jauciu, kad sportas sveikata :hmm: 

MsuM, galima ieškot priežasčių, bet ar reikia, jei jautiesi gerai? 

Gali būti skydliaukės veikla pakrikus, gali būt aukštas kortizolis, o gali būt kitų hormonų disbalansas, o gali ir nieko nebūt

Anušauskas? Gal tiesiog liga, sava ar artimo. Lauksim kokių tai paaiškinimų, bet baimių kažkaip nėr.

Mezgimo srityje baigta viena rankovė. Kažko siauroka :hmm:  nu bet neturiu jokių resursų kažką taisyt...

Tai va biski paieskojau priezasciu, svarbu plaka normaliai, nedaro kazko nebudingo, tai tikriausiai ties tuo ir paliksiu viska

MsuM, o gali kalį pasitikrint? Kavą mėgsti? P.S. vakar gavau siuntinį iš About You: Tom Tailor džinsai, švarkelis ir įdomios medžiagos bliuskytė. Viskas tiko idealiai 🥰

Švargelis toks kaip trikotažinis, eglute raštas, mėtinės spalvos :)

attachicon.gifMessenger_creation_bf2827d3-42e6-4bd0-9f2b-25a210891aee.jpeg

attachicon.gifMessenger_creation_3e61ca87-6b98-4636-b00e-a04e130fcf2a.jpeg

Aha gausiu issamius tyrimus kraujo, gal truksta kazko, tai vistiek vizitas pas gydytoja ne veltui.

Svarkelis labai tinka  :wub: 

Atsakyti

Švarkelis šitas. Ėmiau kad ir be nuolaidos, nes labai patiko :)

https://m.aboutyou.lt/p/only/svarkas-addy-6865849?utm_medium=referral&utm_source=onsite_sharing&utm_campaign=product 

Džinsus su didesne nuolaida pirkau (buvo 38 eur). Labai patogūs :) Per paskutinius kelis metus gal treti ar ketvirti džinsai iš Tom Tailor, nes jie mano platiems klubams idealiai pasiuva. tik Emilis per mažai pakėlęs telefoną :D vėl fotkinimo kampas ne tas https://m.aboutyou.l...ampaign=product

Atsakyti

Džiaugiuosi, kad vakar baigiau vieną pirštinę, sugebėjau kantriai išardyt adata baigtą apačią, prisimint vieną baigimo būdą, kyris gali tikti - tiko! - užbaigt ir dar numegzt vieną rankovėlę iki alkūnės. Šiandien numegsiu antrą ir tuoj turėsiu naują Ranunculus. Labiausiai patinka, kad dar vieni seniai gulėję siūlai nebegulės ant sąžinės.

Na, ir atsikėlus anksčiausiai už visus (organizmas akivaizdžiai nusiteikęs laikrodžio sukimui) užsiėmiau daržininkyste. Nebegulės ant sąžinės vatos diskeliuose augančios paprikos. Gajos, pasirodo, labai. Aš net bijojau į jas pažiūrėti, t.y. nedrėkinau, o jos vis tiek neišdžiuvo ir nenumirė. Gal kas nors bus, jei labai nepažeidžiau šaknų. Dabar užsiimsiu pomidorais. Daugiausia laiko užėmė daigyklų radimas, na,ir dar užims atsirinkimas ką ir kiek sėt ir viską susirašyt sąsiuvinyje ir ant žymeklių. Linkiu sau sėkmytės :B .

Liniuka, tai kur ir kelintą pirmadienį? Kas dar galės? Jeigu galiu rinktis, tai ne Panorama  :ax:​ , bent kiek kamščių mažiau stovėt teks.

Atsakyti