Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu :D  atsitiko tas atvejis- jei išpirks, tai reiškia nereikia

Atsakyti

Restar, ryte buvau išlėkus pas tapatybę. Gal atidėkim sriubai :) 

Su egzais tai tikrai nesąmonės. Kiti egzai jau maniškei gerai. Matematika 17/20, ekonomika 36/40. Bet kaip suprantu matematikos B lygio užduotys irgi buvo neadekvačios. A lygio sakė vos ne lengvesnės. Dabar jau kalba, kad prie visų egzaminų balo visiems pridės po 5 balus. Kažkoks kosmosas :blink: 

Katuk, o nenori kraujo tyrimų pasidaryti? Gal parodys kokią zarazą.

Atsakyti

Hm, o koks tyrimas rodo? Bendras? Baltymas? Turbūt vistiek reik bent pas šeimos..

Atsakyti

Katuk, manau, kad reikia, kad tiek ilgai tokia savijauta tęsiasi. Ar kanapes tavo išpirko? Aš kaip tik pažiūrėjau - gal ir norėčiau išbandyt, bet tokios neviliojančios spalvos... Mane tik pastelės pastaruoju metu vilioja, ypač vasarinių pluoštų, bet ne tik.

Ai, aliejaus šviežio yra, dėl visiems žinomų priežasčių kaina pakilo nuo 35 eur už 3 litrus iki 41 eur. sakyčiau, dar pamanomai, ne taip kosmiškai kaip kai kur. Nes čia, kaip suprantu, yra asmeniniai ryšiai su konkrečiu ūkeliu ir tas aliejus - grynai šalutinis biznis šalia kažkokių geležų - vežasi sau ir draugams bei draugų draugams. Šiandien nepavyks, nes nebus nieko ofise, pirmadienį iš meeto važiuodama užsuksiu pasiimti.

Liniuka, o tai kiek visgi fizikos surinko balų tavoji fizikė? 

Aš kai baiginėjau ar ne pirmi metai buvo, kai universitete laikytus egzaminus galėjo užskaityti ir už mokyklinius? Man labai gerai pasisekė universitete, tai lietuvių rašinio ir prancūzų mokykloje nelaikiau. Paskui dar  puikiai teko išlaikyt antrą kartą per tuos kyšininkus dėstytojus :)

Man palankiausios dienos sriubintis vakare būtų pirmadienis, trečiadienis arba penktadienis. Ketvirtadienį - niekaip, nes gimtadienio bilietus į Operą teks naudot :).

Atsakyti
Mūsų vaikų pirmas didžiausias kliuvinys- metai nuotolinio mokymo su didžiulėm spragom.
Dabar- kažkokie fig znaješ egzaminai. Dar - kalbos/kalbėjimo atsiskaitymas šiais metais.
Už galvos norisi susiimt.

Katukai... gal pasidaryk mikoplazmų tyrimą 4u.gif . Paprastas kraujo tyrimas pakitimų neparodo. Prie nesibaigiančių kosulių ir slogų jas randa.
Gytis ir Emilis ką tik spec antibus baigė gert. Gytis virš dviejų savaičių, Emilis - 7 d. Nebūtinai tas reikalas, bet gali būt sprendimas.

Atsakyti

Restar, fizikė 23/40 gavo. Jau nebenori būti fizike :) 

Gal pirmadienį tinkamės? Gal dar būtų norinčių prisijungti?

Atsakyti

Visai norėčiau tik man pirmadieniai nelabai tinka...

Atsakyti

Sveikos tiesa. Vis paskaitau o parašyt neparašau :D​ 

Atsakyti

Restar, fizikė 23/40 gavo. Jau nebenori būti fizike :)

Gal pirmadienį tinkamės? Gal dar būtų norinčių prisijungti?

Tai olimpiadininkai daug nesurinko. manau, kad 12-oje klasėje kompensuos šiųmetes nesąmones ir bus viskas gerai. Tikuosi, nepradės nemėgt dalyko dėl šitų nesąmonių.

Maniškis savaitgalį skaitė intensyviai knygą, padarė planą (sugaišo kelias valandas), nusiuntė mokytojai, gavo atsakymą - tai šitą knygą mes vėliau nagrinėsim, netinka, turi kitą perskaityt. O jo tema išvis laisva - gali skaityt, kokią nori knygą ir laisvai ją interpretuot. Tai vėl grįš prie Dievų miško... Nes pradėjo, neužsikabino, tai įkalbinom skaityt „Musių valdovą “. Lyg buvau ją mačius rekomenduojamų knygų sąraše jaunesniems, negalvojau, kad tik 10-oj analizuos, o knygos problematika šiaip įdomi, yra apie ką kalbėt. Ir svarbu, kad namie buvo :). Tai niekaip neįkalbu kokią naujesnę aktualesnę knygą pasiimt ar iš biblės, ar nupirkčiau. Skaitys tą Dievų mišką ir vėl putosis man :). Na, bet kur apsišvietęs klasikos, pravers egzaminuose, jeigu ką.

Atsakyti

matau, kad neaiškiai rašiau :). Čia kalbai ruošiasi su tom knygom.

Atsakyti

Paskaitau ir džiaugiuosi, kad su mano egzaminais taip neeksperimentuoja.

PS Anušausko naujienytės, a?

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Egzaminai egzaminai, as isvis nemoku kazkaip ramiai i juos reguot, sirdis man kratosi, nors ir lyg zinau ka darau vistiek po kekvieno man stresas kad gal neislaikiau  :huh2:  :D 

MsuM, labai net neblogas laimikis siūlams  :wub:  :D Ar jau yr planas, kam išleisi?

Dar nelabai, zinau, kad reikes pildyt atsargas pledo keliom spalvom, isleist neketinu skubiai, siulu parde didele, kai prisireiks koki megztini megzt va ir bus fondas siulam  :rolleyes: 

buvau per atostogas pasiimti tableciu, ir spaudima matavo, paminejo, kad sirdis labai greit plaka (sitas pas mane norma visada greit plaka, bet ar tai normalu?) ejau pas gydytoja, atkase jie mano pries pora metu daryta sirdies stebejima (nezinau kaip issireikst lietuviskai  :hmm: ) nu ir jiem sake pasirode normalu nes jokiu plakimo pakitimu ar dar ko neparode sirdis per 24h, bet average buvo 95 plakimai per minute. Sake i greitesne puse bet dar normos ribose (normos ribos 100). Antradieni eisiu priduoti kraujo, tai va ir nezinau ar pasitiket cia tais daktarais ar knistis toliau, bet neisivaizduoju net kur  :huh2:​ 

Atsakyti