Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man parinko tokį variantą, kad išvengti papildomo sinusų pakėlimo, kas dar apie 600 eurų kainuotų. Implanto įsukimui reikėjo 8mm kaulo, o pas mane 8,3 mm, tai darė viską vienu metu, kad neprarasti aukščio, gyjant kaulas sumažėja. Iš kitos pusės, tik vienas gijimas, vienas antibiotikų vartojimas.

Restar, nuo kažkurio mėnesio bus tiesioginis skrydis į Portugaliją.

Atsakyti

Aš 4 implantus, bet nei karto nebuvo rovimas-implantas-dantis. Visi su gydymu. Ai, nors, teisybės dėlei, rovimai- tik 2 :) kiti du- iš anksčiau tarpai. Kaulo priauginimą irgi turėjau. Sinuso kėlimą. Po jo- būsena brrr 🤐🤐. Skylę beveik 20 m.-  irgi. Gal ilgiausiai prie šito danties ir pratinausi. 

Atsakyti

Aš tai šiandien soliariume buvau. Mezgiau maždaug dvi eilutes (ne soliariume!).

Naudojat Coursera? Prisiminiau po 2020 ;)

...

Ech, žmonės žiūri serialus. Aš - anuose gyvenu!

Atsakyti

Gadget-ieškok prodiuserio :mirksiukas: 

Dar apie implantus. Mano toj senoj skylėj buvo 6 mm kaulo. Dėjo kažkokį patrumpintą varžtą

Atsakyti

Oi dantų tema tokia brrr. Neturiu dar implantų. Tik pora karūnėlių ir vieną tarpą. Pieninį dantį išrovė kokių 25 ar dar vėliau, po to niekas neišdygo. Kažkaip nėjo kalba apie jokį implantą. ir dabar nepaklausiau. Nesiūlysiu pati pinigų, kurių ir šiaip ne fontanai :)

Gadget - tegu tavo serrialai su laiminga pabaiga būna  :4u: .  Nelinkiu niekam tokių įdomybių....

Atsakyti

Taigi kad atsirado skrydžiai į Portugaliją :BKai jau turim netiesioginius už brangiau :B Na bet nors su normaliom oro linijom, bagažu ir padoriu skrydžių laiku.

Turiu implantą, man iškart rovė ir naują suko. Liuks variantas. 

Atsakyti

Naudojat Coursera? Prisiminiau po 2020 ;)

Kažkada esu vienus kursus praėjus.

Vyras tada labai domėjosi ir daug ten ką  klausė. Net ir sūnus vyresnius buvo  pritraukęs, tie tai programavimo mokėsi.

Atsakyti

Labas dienas,

Kaip fainai paspėliojot :D  :wub:  Net linksmiau gyvent  :4u: 

Dėl savo ausų gavau kažkokią keistą diagnozę, net pavadinimo neprisimenu. Visai ne paprastas ausų uždegimas, kurį gan greit pavyktų antibiotikais pribaigt.

Daktariukas net pats guglino, ką čia man patarus ir kokį gydymą parinkus :D Tik pas budintį pavyko papult, niekur nesiutė pas LOR. Tai va, sėkmės man..

Ai va, esveikatoj pasižiūrėjau - serozinis vidurinis otitas.

Dėl implantų, visai džiugi žinia, jei iškart vienukart viską padaryt galima - ir traukimą ir impalntą. Dar turiu skylę gal 10 metų atgal dantis ištrauktas šeštukas. Šitas vargšelis pamerktas irgi šeštukas. 

Atsakyti

Sveikos  :4u: pradingele gryzta. Egzaminas parasytas, atostogos busy busy buvo, isgriovem namuose kamina (pas mus keturi zidiniai per nama eina) gryztam po truputi is deziu i normalu gyvenima. 
Dabar rezultatu 6 savaites laukt  :oh:

Reikes paskaitineti ka cia prikalbejot 

atnesu kovo kojines pasirodyt  :bigsmile:

Pridėta:

Atsakyti

MsuM, pas tave jau Velykos atėjo. :)

Gražios kojinės. :super:

Užfiksavau tokią akimirką - pagalvojau, kad tik mezgėjos šitą gali suprast. Apsimečiau akis naujam mezginiui, pamezgiau kelias eilutes, vis patampau tą mezginį apžiūriu  - ir toks malonumas viduje, žiūrint, kaip tos akys gula, net juokas  suėmė. Kažkoks mezgėjiškas orgazmas. :lol: O  mezginys paprastas, net ne koks raštas, o  stulpelis 1x1.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 kovo 2024 - 09:33

:D meZgėjiškas orgazmas :lol:  pažįstamas

Tik jaučiu kažkokį trūkumėlį :rolleyes: 

bet ryte prie kavos labai siūlų asortomentą intike tyrinėjau, gerai kad laiko mažai,nedaug trūko iki pasipirkimo :D​ 

Kojinytės kaip iš atviruko kokio :wub: 

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u:

Aciu uz pagyras  :4u: man patinka kojines anksciau nusimegzt pabaigt, tada galiu kitus mezginius judinti.

Pirkau knitting for olive merina ir mohera, mama buvo penktadieni pavarte laine contrasts knyga ir megztinio uzsireike, o ten megzta is knitting for olive. Nu ir bent mohera pagal kaina savo tai visai nesuzavejo bet kamuoliuko pavidalu, dar nemezfiau mefinuko. Tilia svelnesne daug  :rolleyes:

Ai dar galiu pasidziaugt, laimejau £100 kupona siulu pardei  :yahoo:  :B

Atsakyti