Restar, vyras viską žino. Jis toks planuotojas, jam nežinomybės dalykai netinka Dviese varom dviem savaitėm. Bus vietoj 50mečio baliaus, nenori jis jokių šventimų, visada išsisuka, kad gimtadienis per Gavėnią
Vyro jubiliejus, o siurprizas tau . Kietai, kad 2 savaitėm - pailsėkit gerai . Nuo darbo, tikiuosi, pavyks atsipalaiduoti, nebombins tave per atstumą...
Maniškis irgi kelionę vietoj baliaus pasirinktų. Ir pasirinko iš tikro, bet aš viską žinau Tik laukiu
Nu tikriausia ne į Š. Korėją
o į P. Korėją būt visai smagu
Ausį būtina susitvarkyt....
Nesusiję, bet man jau ketvirta savaitė ir vis dar ten toj ausį kažkas trakši, šliurpsi, kliuksi, nors slogos kaip ir nejaučiu. Bet kosulys vis kutena, tai manau, kad likus kažkokia tėkmė paslaptinga
https://www.delfi.lt...dromas-74129166
P.Korėjoj Limit jau buvus . Ji, jaučiu, vienintelė pas mus egzotinė keliautoja iš tų, kurios čia dar likę, nes kitos bastūnės nesirodo.
Aš irgi norėjau keliaut. Bet tada kažkaip pastatai artimuosius į keistą padėtį - nei jiems sveikint, nes nekvieti niekur, nei nesveikint... O sveikint su dovanom/pinigais be kažkokio susibūrimo man pasirodė negražu iš mūsų pusės. Tai aš, balių nekentėja, tuos abu mūsų balius ir organizavau . Iš tiesų, tai ne baliai - šeimos vakarienė. Ir kai darai taip kaip nori - visai smagu. Introvertiški tokie baliai . Na, ir manau, kad pirmi ir paskutiniai, tokia biškį duoklė kai kuriems asmenims.Prieš tai buvo tik vestuvės, irgi labai "didelės" - gal 14 ar 16 žmonių .
Kelionė tai vyro, gal jis nebuvęs
Bet tada statau už Kambodžą
Niuma nu skamba tai visai neguodžiančiai
Restar, į Portugaliją ;)
Limit, teko skristi su sloga. Daugiau nenoriu.
Būtinai medicininį draudimą turėk, nes iš dukros nuotykių Naujojoje Zelandijoje, džiaugiuosi, kad kreditinę kortelę su draudimu turiu. Atsipirko visi sumokėti komisiniai.
Šiandien turėjau danties rovimą ir iškart implantaciją. Viskas gerai praėjo, bet buvo negerai, kai baigė veikti suleista nejautra, o nuskausminamieji dar nepradėjo veikti. Dabar jau gyvensiu.
Jurgitak, esam labai skirtingi žmonės aš kaip tik prieš metus, išsipjoviau gabalą nugaros, po dviejų dienų momentinė implantacija taip sakant, vienu kentėjimu nuskausminančius gal tik tą vakarą ir gėriau, kad miegot netrukdytų. Bet faktas, kad aktyvumą apriboja visapusiškai.
bet šiaip, viskas puikiai praėjo ir tau taip bus
Esu su ausies uždegimu skridus. Tarpais išvis garsas dingdavo, bet labai neskaudėjo. Iš vakaro vaistų prifarširavo klinikoje, lašiukus liepė lašinti ir išgyvenau. Aišku skrydis trumpas buvo, tik iki Oslo.
Limit, jaučiu Tailandas
Aš už Šri-Lanką balsuoju .
Restar, į Portugaliją ;)
Limit, teko skristi su sloga. Daugiau nenoriu.
Būtinai medicininį draudimą turėk, nes iš dukros nuotykių Naujojoje Zelandijoje, džiaugiuosi, kad kreditinę kortelę su draudimu turiu. Atsipirko visi sumokėti komisiniai.
Šiandien turėjau danties rovimą ir iškart implantaciją. Viskas gerai praėjo, bet buvo negerai, kai baigė veikti suleista nejautra, o nuskausminamieji dar nepradėjo veikti. Dabar jau gyvensiu.
Į Portugaliją gal nelabai pigių būna skrydžių. Bet lyg ir šmėžavo kažkur šiom dienom. Reikia nusiteikt ieškot. O mano net paprikos vatos diskeliuose auga, ne žemėj, taip neprisiruošiu pasodint....
Dantį išrovus į tą pačią vietą iškart implantuoja? Nežinojau. Man atrodo, kad broliui kai rovė, tai pirma laukė, kol apgis prieš implantaciją.
Man su sloga tik gimdyt teko . Tekdavo susipurkšt, kad galėčiau prakvėpuot.
Aš turiu tris skirtingas implantacijos patirtis.
Viena klasikinė-rovimas-gijimas, įsukimas-gijimas-dantis
Antra-20 metų dykynė-varžto įsukimas su kaulo priauginimu,-dantis
Trečia-traukimas-įsukimas-dantis.
Tai trečiu atveju gana nemažai sutaupoma laiko, vizitų, o kainoj skirtumas nuo klasikinio minimalus (neskaitant infliacijos)