Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas. Su švente visas. :lietuva:

Žiūriu, kad atsilikus, nes savaitgalį buvau pas tėvus ir kompo nebuvau įsijungus, tai ko tai telefone nesugalvojau SM įsijungti.

Restar nurodyta programėlė man irgi buvo naujiena. Aš spausdindavausi schemas. Jei aprašymas didelis, tai paprastai tik tuos puslapius kur schema, o jei ten rašliava, tai tik paskaitydavau kompe ar telefone, kol principą suprasdavau. Kartais būdavo, kad kur nors važiuoju ir schemos nepasiimu, tai tada ir telefone tekdavo atsidaryt.

Restar kepurė graži ir toks įdomus tas dvispalvis kraštas.

O aš baigiau  savo dukros užsakymą. O jis buvo - numegzti trejas riešines. Vienas jau rodžiausi ir pirty matėt.Bet visas dabar parodysiu.

Čia tos pirmosios.

IMG_3869_medium2.jpeg

Antros, kur karoliukai siūlą dažė, jaučiu su laiku tie karoliukai liks bespalviai. :)

IMG_3920_medium2.jpeg

Iš paskutinės, baigtos savaitgalį.

IMG_3947_medium2.jpeg

Atsakyti

Kerpena, kaip dailu. O dar žinant tą visą žaidimą su karoliukų stumdymu.... Dukra laiminga?

Aš vis dar savim džiaugiuos, kad vaikų spintą taip kapitaliai sutvarkiau, nes ten ir buvo  kandžių lizdas, taip supratau. Šiandien klausiau, tai ar nematei skraidančių. Sako- jo... galvojau ten uodai 🤐🤐🤐 Išvalyta, išmesta, dezinfekcinių priemonių pridėta. Laisvos vietos daug :) 

Atsakyti

Visos trejos riešinės ledinio puikumo! Meistriškas darbas.

Niuma, linkiu, kad tavo kandus serialas jau baigtas būtų.

Aš irgi dariau namuose daugiau vietos. Prarūšiavau rankines. Negailestingai.

Atsakyti

Gerailgas savaitgalis, bet man vis negana :). Baigiau Ranunculus kūną,  dar kažkokias rankovėlės primegsiu. Bet jau su kūno pabaiga vargstu. Gal numesiu pagalvojimui. Nes baigiau paprastai - per daug sutraukta. išardžiau, su vargu. Tada pasiruošiau baigimui adata. Pradėjau siūt - š kažkoks. Privargau ardydama tai, kas jau susiūta, išardžiau tas 2 eiles, permezgiau, vėl siuvu. Nu negražu  :B . Nebeturiu idėjų ir nepagaunu kampo, kas negerai. Ką nors kito, matyt pradėsiu, nes šiandien viskas tik pirmyn atgal vyksta, be progreso.

Kerpenos diddarbiai realiai gražiau atrodo nei foto. Ar prie tautinių nešioja?

Atsakyti

Restar, tavo vėdrynėlis toks https://www.pinteres...500696653&sfo=1

?

Kaip katukas? Tykus, tikiuos, saulėje daug primurkė.

Atsakyti

Jep. Moherinis. Nebeįžiūriu jau adatos kelio, ardymas gi - tai grįžimas tuo pačiu atgal,kur buvo siūta...

Dukra užsimanė moherinio šalikėlio su kaspiniukais ir mina man ant sąžinės:). Iš serijos - ji vienintelė, kuri manęs prašo mezginių, gi, mama, tu mane myli?  Kad neįdomu man tą šalikėlį megzt  :B​ . Ryt paieškosiu , ką galiu pasiūlyt iš turimų atsargų, gal ir pradėsiu kada.

Atsakyti

Kerpenos diddarbiai realiai gražiau atrodo nei foto. Ar prie tautinių nešioja?

Ne, nešioja prie visokių drabužių. Tautiniams turi atskiras.

O šiaip turėjo dar tokias tamsiai mėlynas, mano jai megztas dar aktyvintoje paauglystėje, tai pastebėjau, kad paskutiniu metu vis jas nešioja. O tada ir užsisakė šitas, sakė čia jos garderobo spalvos. :)

Va šitos iš paauglystės. man atrodo prie uniformos tada buvo užsiprašius. mano akimis dabar jau tokios per grubaus mezgimo atrodo.

P1170275_medium2.JPG

O prie tautinių atrodo šitas nešioja.

P1170832_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 kovo 2024 - 22:30

Labas rytas, 

Restar kepurė man labai labai  :wub:  :wub: 

Kerpenos riešinės irgi :wub: Megzt man jas faina, jei kas nors karoliukus suvertų :D

Taip gerai buvo tas 3 dienų savaitgalis  :wub:​ Nors ir su nesklandumais, bet be darbinių stresų.

Praeitą naktį pabudau nuo aštraus ausų skausmo... Nei kokios slogos buvo, nei ką :unsure: Prieš kelias dienas gerklė degė, dar toks skausmelis kaip ir jautėsi. 

Antakalnio pol. užsiregistruot pavyko tik po 19 skambučio ir tai laukiant su garsiakalbiu vos ne pusvalandį :rolleyes:  Bet.. laiką gavau beveik tokį patį, kaip pas ortopedą, kurio laukiau 3 savaites :rolleyes: ir tai tik pas budinčią gydytoją, tai vargu, ar prieisiu pas LOR, o gal ji viską tikrina   :hmm: Jei ne skrydis sekmadienį ilgas, kitas dar ilgesnis, tai gal taip nesinervinčiau, bet jau biškį ima nerimas  :unsure: Ausis taip ūžia, kad beveik balso savo negirdžiu :rolleyes: 

Atsakyti

O ne, Limit... na kažkaip tau nesekasi

Na, tikėkimės gausi kokią greitąją pagalbą. Dabar tų virusų visokio plauko...

Katuko pasigedot? 

Nu kažkaip, nieko įdomaus nevyksta, viskas erzina ir nėr ką pasakot. Saulė buvo smagu, bet tik nuo sofkutės :D 

Biškį baliavojau, su tikra šampe :rolleyes:  biškį tvarkiaus, biškį mezgiau. Ir smagu, kad savaitė trumpa.

Riešinės žiauriai gražios :wub:  nu labai, o dar gyvai tai išvis įspūdingos

Atsakyti

Kerpena - nu faina, kad dukra taip vertina. Man tai kaip papuošalai tokios riešinės, atrodo, kad atitinkamos aprangos reikia, mezgiau kažkada savo mažėms, dovanojau kelias poras, bet jau nebekyla noras tuo užsiimt.  Visgi vargas su tais karoliukais - suvėrimu ir stumdymu.

Limit - nu tau gyvenimas negali būti paprastas, ane? Skrydis su ausim tai ne juokas, gal gausi kokios greitos pagalbos... O į kokias egzotikas vėl skrendi? :)

Darbinių reikalų keletas tokių smulkiai pilnatinių, net pažiūrėjau, kokia ta fazė. Reikia įsivažiuot, ir džiugu, kad savaitė trumpesnė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 kovo 2024 - 10:55

Restar, nežinau, gal per pirtį pasakojau, kodėl nežinau. Čia ta dovana mano vyro 50mečiui, kur aš už save susimoku ir pasirinkau nieko nežinoti :D Tik dėl aprangos paklausiau, kad nenusigaučiau į kokią dykumą su šūba. Bet vakar išsprūdo, kad persėdimas Stambule, tai  manau, kažkur link Azijos. Ir žinau, kad gera labai kaina buvo :D

Iš kitų patirties jau žinau, koks jausmas skrist su sloga ir skaudančiom ausim.. Mano vyras, sesės vyras, bendradarbė, visi sutartinai tvirtino, kad didesnio skausmo nebuvo turėję  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Restar, nežinau, gal per pirtį pasakojau, kodėl nežinau. Čia ta dovana mano vyro 50mečiui, kur aš už save susimoku ir pasirinkau nieko nežinoti :D Tik dėl aprangos paklausiau, kad nenusigaučiau į kokią dykumą su šūba. Bet vakar išsprūdo, kad persėdimas Stambule, tai  manau, kažkur link Azijos. Ir žinau, kad gera labai kaina buvo :D

Iš kitų patirties jau žinau, koks jausmas skrist su sloga ir skaudančiom ausim.. Mano vyras, sesės vyras, bendradarbė, visi sutartinai tvirtino, kad didesnio skausmo nebuvo turėję  :rolleyes:​ 

O geras, nieko negirdėjau. Gal pačioj pirty kai buvot ar kubile pasakojai? O tai kas čia tai maloniai stebina ir kiek ilgam? O tai nežinot nei vienas? bet kai bilietus turėsit, tai juk turėsit sužinot? Ar su kažkuo skrendat, kieno rankose jūsų bilietai? Cekava aš zosė, smalsu man kaip taip išvis įmanoma nuslėpt kelionės vietą :).

Egzotinė kelionė įdomu. O aš nesugalvoju net kur visai neegzotiškai su kokiu pigiu skrydžiu nuskrist norėt...

Atsakyti