Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Freke, kiek tavo jaunuolis surinko balų? Dar neaišku kaip čia baigsis, Vilniaus licėjus padarė analizę, rado loginių klaidų, rašo peticiją dėl rezultatų atšaukimo.

10, bet aš kažko ir nesitikėjau. Kai prie pamokų beveik nesėdi, pats matyt išsikėlęs kažką buvo. Aš labiau linkstu, kad eitų tarnaut. Paskui galės mokytis. Nes dabar galva futbolu pramušta. Sakiau stok į trenerius, tai ten fizikos nereik 🤭 ar pedagoginį kokį. Iki pietų mokytojas po pietų treneris. 🤭 Realiai net nežinau ko jis nori ir ką planuoja veikt.

Atsakyti

Kaip gera gera sėdėti ant saulėtos sofkutės tyloje( šaika maudytis išlėkę), grožėtis gėlėm ir dar su naujo mezginio pradžia.

RO-JUS

Atsakyti

Kacumota, aš panašiai. Tik saulė biški nervina, serialą žiūrėti trukdo :B​ 

Atsakyti

O aš džiaugiuosi, kad siūlų atsargas maždaug trečdaliu sumažinau. Gerai, kad draugės šaldiklis didelis 🤣🤣 Ji apsidžiaugė dovanom. Aš - laisvu plotu ir tvarka 😇 

Ir dar baigiu vaikų kambarį sutvarkyt. Patalynės pakeistos. Žaislai perrūšiuoti. Išplaut, išsiurbt liko, šį bei tą pavalyt.

Visa laimė, kad ryt irgi laisva, nes kai pradedi savaitgalį švęst nuo penktadienio, net ir 4 dienų būna per mažai 🤭

Atsakyti

Gėlės ir maudynės skamba ne kaip Lietuva. Ar kur išlėkėt, Kacumota? Ką pradėjai?

Liniuka, kokį serialą žiūri? Baigiau magnolijas, pradėjau Grand hotel. Galima žiūrėt :). Tik sunkiau sekt nežiūrint ( t.y. mezgant). 

Nieko per daug nesitvarkiau, vyras į sodą, mes su vaikais namie biškį apsitvarkėm, mezgiau, plepėjom, pietaujam. Pagsl Beatą jautienos faršą su kopūstais pakepinau. Gana greita ( ypač jei nereiktų 1,5 kg jautienos atskirai po nedaug sukept), skanu. Vaikai dar su ryžiais,man salotų užtenka. Megsiu vėl.

Atsakyti

Namuose.

O maudynes Druskininkuose  :D 

Gėlės - taigi po kovo 8

Naujas mezginys :  Arabeska kardiganas  https://www.ravelry....sque-cardigan-2

Atsakyti

Švenčiu pavasarį su alyviniais treningiukais ir ciklameniniu mezginiu! Pasivaikščiojau, bet ne aplink Kaziuko plotus. Laukiu, kaip tos trys tonos svogūnėlių prie mokyklos sužydės!

Atsakyti

Saulė ir mane nervyja. Ypač kai neteisingu kampu langus pamatau.. dar atrodo lauke šilta, bet kažkaip pačiam lauke nelabai. Vėjas didelis...

Atsakyti

Žiūriu Good Sam. Patinka man apie daktarus :) 

Grand hotel čia tas ispanų senovinis?

Atsakyti

Grand hotel čia tas ispanų senovinis?

Panašu, kad tas, nes ispanų. 

Atsakyti

Aš nuo ryto pradėjau vaikų kambarį tvarkyt (siūlai buvo tik tarpe, kol draugė užsukus porai valandų), bet vis dar nebaigiu. Kalnas rūbų (Viliaus paprašiau iki konteinerio nutemt) iškeliavo. Čia kai būna: tiks Emiliui..... peržiūrėjau kritiškai, ar dabar rengčiau. Nu- ne. Vis tiek naujus perku, dažniausiai. Tik  lauko rūbai lengviau priderinami. 

Atsakyti

Niuma, šaunuolė kokia!

Atsakyti