Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O pikčiausia, kad bandomieji ir nša pateikti pavyzdžiai buvo visai kitokio lygio.

Aštuntokų žinių patikrinimas aišku nieko nelemia, bet matematikos užduotys šiemet irgi panašu, kad kitokio lygio buvo, nei ką bandėsi klasėje iš ankstesnių metų. Tokie gandai ir iš mokytojų ateina, bet vis tiek 70 proc. - šlapias skuduriukas per veidelį mano tiksliukei, įpratusiai prie dešimtukų. Labai neramu dėl stojamųjų į gimnazijas, nes matematika maniškei – stipriausioji pusė, o pagal gyvenamąją vietą mums priklauso viena iš prasčiausių Vilniaus gimnazijų (praktiškai net ne mūsų rajone – reiktų važinėti į priešingą pusę, nei visi kiti darbai ir reikalai), sūnus šiaip taip jos išvengė, bet šiemet vėl stresas iš naujo dėl dukros.

Atsakyti

Ufff Liniuka nuramino. Grįžo vaikas nusiminęs, o pasirodo be reikalo. 

Atsakyti

Pasakiau, kad vistiek jį myliu. O jei nepavyks ir kažkur įstot, juolab, kad ir nežino ko nori, tai visada liks Lietuvos kariuomenė. Bent turės laiko nuspręsti ko nori.

Atsakyti

Smalsute, stojamieji į skirtingas gimnazijas labai skirtingo lygio. Pvz, kiek girdėjau, tai į Žirmūnų gimnaziją nėra taip sunku įstot - tie, kas neįstojo kitur, įstojo ten. Aišku, gal ir keičiasi. Ir dar lyg girdėjau, kad kai kurios gimnazijos susitarę daryt stojamuosius tuo pat metu, kad sutaptų. Nes joms tikrai papildomas darbas, kai įstoja į kelias, o paskui renkasi.

Mano dešimtokams tik dalykų pasirinkimai dabar atėjo, tarpiniai "malonumai" tik kitąmet gresia. Daugiau už mokslus mokėt nebenoriu   :B . Mažei dar pora metų iki kokių nors sprendimų. Aišku, sutaps su dvynių abitūra.

Apsipirkau gausiai turguje, net mėgstamų plikytų baronkų turguj paėmiau. Negi šiandien ta saulė ir neišlįs? Planavau grįždama iš Kaziuko siūlus iš paštomato paimt, bet kažin ar eit šiandien išvis.

Atsakyti

Pasakojatės apie vaikus  :wub: 

Atsakyti

Liniuka, viena paguoda - visi blogai išlaikė, tai stojimui kaip ir įtakos neturėtų būti, nes bendra kartelė pamažėjus.

Atsakyti

Na, ir į fiziką, nemanau, kad dideli konkursai, nebent kur aukštaį užsienį taiko, tada suprantama.

Prisvruošiau dali paruoštukų kitoms dienoms, vyras šašlykus užmarinuos, tairgi gal sode, jeigu bus kokia gera diena arba namie karšto oro grudintuvėj pasikepsim porcijom ar dičkiui neštis įduosim. Tai maistų klausimu ramu, galiu pamegzt ♥. Knieti dar nebaigus moherystės ir medvilnę su kitais pribumbasais pradėt. Mėginuke tai labai maloniai ta Belle mezgasi.

Atsakyti

Smalsute, stojamieji į skirtingas gimnazijas labai skirtingo lygio. Pvz, kiek girdėjau, tai į Žirmūnų gimnaziją nėra taip sunku įstot - tie, kas neįstojo kitur, įstojo ten. Aišku, gal ir keičiasi.

Jei pavyktų į Žirmūnus, nieko daugiau ir nenorėčiau. Nors apie pačią mokyklą iš vidaus ne kažin ką ir žinau, tik reitingai kalba patys už save.

Atsakyti

Įvairių nuomonių kaip ir apie visas mokyklas yra. Pasirink tas, kurios tau labiau patinka. Lace dukra baigė, mano kaimynės 2 vaikai - kaip ir patenkinti. Kadangi maniškių nei vienas ne matematikas ( nebent mažė bus, nes gerai varo, bet tik 6ta klasė), tai nesvarstėm net apie tą variantą.

Kaziukas simboliškai praeitas, pinigų, aišku,palikta daugiau nei planuota. Viską skauda. Einu prasiplėšt siūlus paguodai :).

Va, dar kepurę dukra pagaliau įamžino. Norėjau ant jos nufotkint, bet kai užsidėjau, tai nenorėjau nusiimt, reikėjo visai kepurės.

Priedas  kwaga.jpg   132,02KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 kovo 2024 - 18:39

Graži kepurė :4u: 

As irgi po Kaziuką pasivaikščiojau, maisto pirkau. Bet kažkaip greitai ta minią suerzino ir grįžom namo. Tiksliau ne namo, o dar nuvarėm į Kinza plovo pavalgyt.

Pradėjau megzti baltą kašmyrą. Rankos niežti, tik stengsiuosi neperdozuoti.

Freke, kiek tavo jaunuolis surinko balų? Dar neaišku kaip čia baigsis, Vilniaus licėjus padarė analizę, rado loginių klaidų, rašo peticiją dėl rezultatų atšaukimo.

Atsakyti

Kas buvot Kaziuke, gal pamenat, kurioje vietoje daugiausia medžio dirbinių. Man reikia specifinės formos pjaustymo lentelės, o per visą Kaziuką vaikščioti nenoriu.

Atsakyti

Aš ėjau tik nuo Maironio iki Gedo pradžios, į jį net kojos nekėlėm, tai nežinau. Buvo tam gabaliuke kažkiek, bet šiemet į lenteles nežiūrėjau, pirkom pernai, o šiemet vėl paėmėm fainą ploną plačią lenktą mentelę, šįkart sūnui, nes pati patogiausia mylimiausia, dar jis užsimanė picai kočėlo, o aš - medinės šakutės :). Tai viską tam gabaliuke radom. Daugiau man jėgų neužteko, minios buvo per akis.

Atsakyti