Žaizdelės gali būti ir dėl autoimuninių ligų suaktyvėjusių
Penktadienis turėtų būt ramokas, bet kur tau. šūds, susinervinau nuo pat ryto, vis dar negaliu nusiramint, po 10 min posėdis, tikiuosi nesugadins viso savaitgalio....
Žaizdelės gali būti ir dėl autoimuninių ligų suaktyvėjusių
Šito girdėt nenoriu , tai ir ignoruoju .
Galvoju, ką čia užvalgyt ir ką dar tikrai svarbu būtų padaryt, kad galėčiau greit baigt darbus ir pasivaikščiojimą sujungt su Kaziuko aplankymu. Prasieičiau pro nedidelį galiuką nuo savo pusės, paprastai VDA studenčiokų darbus smalsu apžiūrėt. Pirkt nieko neketinu (nors kas ten žino), o akis paganyt kartais norisi.
Kokius kilnoji hantelius? Man tai lengvesnių reikia, ne nuo 2 kg pradėt iš naujo, bet kokių 1,5 kg. Švilptelėk apie akciją, jeigu tokių yra.
Ar bereikia sakyt, kad niekur neišėjau? Bet bent neseniai skaniai pavalgiau. Išeisiu 19 val į dukros pianino koncertą. Bet nebebus saulės, kuri labai svarbi melatoninui ir geram miegui. Nieko, miegosiu ir taip gerai - savaitgalis prieš akis ♥.
Aš irgi visa nusikalus, kitą savaitę kastrimetinis baisus auditas O dar baisiai sunervino fizikos egzaminas, gaila vaiko, kuri myli dalyką, gerai mokosi, sieja ateitį su fizika ir surenka tik pusę balų per egzą... Užduotys neadekvačios, Biržiškoj rezultatai 15-25 iš 40 galimų. Tarptautinių olimpiadų laimėtojas surinko 30 balų Tai įdomu kokie kitose mokyklose. Prancūzų nelaikė, bet mokytoja sakė dar niekad abitūros egzaminai nebuvo tokie sunkūs. O čia vienuoliktokai. Liūdesys dėl apgailėtinos švietimo sistemos...
Liniuka, o tai čia jau buvo egzaminas ar tik bandomasis?
Egzaminas, 40 proc. brandos egzamino balo. Tik dar didesnį stresą padarė, nes einant laikyti brandos tu jau žinosi, kad net maksimaliai gerai išlaikęs jau max surinksi 80. Bet tai juos dar reikia surinkti, kažin ar bus lengvesnės užduotys. O pikčiausia, kad bandomieji ir nša pateikti pavyzdžiai buvo visai kitokio lygio. Programa atnaujinta, vadovėliai nauji nepruošti, metų pradžioje sumažino viena savaitinės pamoka, tai kas pasirinkę fiziką, kad spėtų išeiti kursą turėjo rinktis modulį ir astronomiją ir tik su šitomis papildomomis valandomis šiaip ne taip spėjo.
Kad maniškė išlaikys kažkaip tai aš net neabejoju. Jei reikės už studijas mokėt jei pritrūks balų stojimui sumokėsim. Nu bet kaip pikta ant tokių kontorų su jų reformom tai negaliu. Pažįstu jų direktoriaus pavaduotoją, kuri kažkokiam kosmose ir vizijose gyvena, važinėja po konferencijas, pristatinėja Lietuvos švietimo sistemą, o karalius tai nuogas. Kritiškai trūksta pedagogų, neparuoštos programos, seni vadovėliai, didžiulė atskirtis tarp miestų ir regionų mokyklų, reformos stumiamos buldozeriu neparuošus mokyklų.
Išsiliejau
Liniuka, visiškai tau pritariu.
Kaip tik praeitą savaitę diskutavom darbe tuo klausimu. Aišku, pradėjo moksleivių mamos tai nuo mokytojų. Bet aš irgi manau, kad viskas daug giliau
Vakar iš tų nervų vakare pavariau pusę rankovės gal dėl to, kad atvažiavo būsima nešiotoja ir visai įvertino, kaip tinkamą