Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai į spintą su siūlais pasižiūriu. Ir tas užkabina ir anas. Nors persiplėšk  :D 

Atsakyti
Sveikos,
Už mus jaunas (tik su augančia patirtim), žavias, protingas ir nepriklausomas wub.gif

Man šiandien nuo ryto kažkokia ypatingai pavasariška nuotaika, važiavau auto muzoną pasileidus ir išsiviepus biggrin.gif Ir visai nesvarbu, kad ryte dar mašinos langus gramdžiau.
Atsakyti

Labai gražus rytas, tikrai!

Sveikinu visas puikias temos moteris!

Atsakyti

Nu ką aš galiu pasakyt...

Nuėjau patikrint kašmyrų :hihihi:

Bet nieks neužkabino...

Ne ten ieškojai gal  :hihihi:.  Mane tai viskas kabina. Nespėjau pasidžiaugt šią savaitę gautais, tai vakar dar užsisakiau... Nieko blatno - tik rudos Teksrenos vilnos reikėjo pirštinėms, nu tai dar kitų spalvų tuo pačiu paėmiau, nes siuntimas, akcija, blabla, tai kad ta akcija, paėmiau Regia nedažytos baltos marginimuir dar Regia su kašmyru - artėja vyro sesės gimtadienis, o ji tokia jautri, buvau dvanojus kojines, tai gali nešioti tik ant plonų kojinyč:). Tai gal su kašmyru galės... Man įdomu tuos siūlus pamegzt, tai pritaikiau progą prie savo noro :).

 

 ir, aišku, noriu visokių prabangybių, jakų, kašmyrų ir pan, bet reikia kol kas ramintis ir dorot atsargas. Bet kadangi prie Rowan moheros pridėtinio siūlo bet kuriuo atveju reikia, tai 2 kryptys nusimato - arba Mano siūlai, arba Mados garažas, žiūrint kur susišvies, abu turi kažko man patinkančio žalsvo. Važiuot noriu gyvai, o nuvažiavus - už save neatsakau  :B . realiai tair reikia man kažko kardiganui, per nuotolį nesugalvoju,gal gyvai įsikvėpsiu.

O nuotaika... Negalvoju apie ją. Ryte išsisiurbiau, skalbyklę užstačiau, dabar reikės džiovyklėn kišt ir dar vieną skalbimą, atsirado dar žaizdelių burnoj, paskaičiau, kad reikia mažint stresą labai stipriai (nes kitų priežasčių nelabai randu...), tai sėkmytės man su tuo :). Siūlų pirkimo protrūkis nemažai ką pasako apie tai :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 kovo 2024 - 09:50
Restar, kad labai daug priežasčių gali būti dėl žaizdelių. Net ir vitaminų trūkumas, kas po žiemos- natūralu. Nežinau ar burnos skystį naudoji, ar druska skalauji (gali padėti), o Eludrilį turbūt pati žinai?

Liežuvis mano vis dar užtirpęs... Antradienį ryte turėčiau vėl pas tą pačią eit. Eit ir konsultuotis? Neit? Eit, konsultuotis ir toliau gydyt dantis?
Atsakyti

Labas rytas

Oras puikus nors vis dar bastausi kaip kokia musulmono  žmona-tik plyšelis akim paliktas.

Ir šovė man galvon, kad noriu vasarai nerto sijono.Kiauro , tamsaus, su spalvotu pasijoniu.

Tik kad kai neriau kazkada tai siūlai buvo maxi arba veliau Lily.

O dabar tiek visko visur....sunku sugalvot.

Gal kas minčių????

Atsakyti

Aš iš lino nerčiau...

Atsakyti

Restar, kad labai daug priežasčių gali būti dėl žaizdelių. Net ir vitaminų trūkumas, kas po žiemos- natūralu. Nežinau ar burnos skystį naudoji, ar druska skalauji (gali padėti), o Eludrilį turbūt pati žinai?

Liežuvis mano vis dar užtirpęs... Antradienį ryte turėčiau vėl pas tą pačią eit. Eit ir konsultuotis? Neit? Eit, konsultuotis ir toliau gydyt dantis?

Niekada man nebuvę nieko panašaus. Vitaminus kaip tik geriu labai sąžiningai - niekada gyvenime to nedariau, bet geležį, žuvų taukus, vit d, dabar ir magne B6  - geriu. Vakar vakare tai ir lūpom kaip sugeltom jaučiausi, dabar gal kiek mažiau. Yra kažkada gyvenime buvę, kai sutino lūpos ir veidas nuo kažko... Nuo aštresnio maisto gali būt, bet tai juokinga, nes esu daug rimčiau jo valgius ir nieko, o dabar ryte vos jalapeno į grikių košę su saulėje džiovintais pomidorais įsidėjau, vakar kąsnelį dukros daryto dubenėlio su daržovėm ir tofu paragavau, kur buvo aštrumo. Bet papildoma žaizdelė atsirado tai būtent tų grikių suvalgius... Eludrilio tikrai nežinau, burnos nebeskalauju skysčiais, nes turiu apie tai savo nuomonę (kažkiek pagrįstą)

Ai sudėtingas organizmas tas žmogus, kas ten supaisys kas nuo ko ir kodėl. Labai nesureikšminu. Saulė šviečia, reikia prisiverts išeit pasivaikščiot.

Kacumota - neieškok lengvų kelių - teks pačiai pramint :D. Nelabai beliko čia nėrėjų, o ir mezga ne visos :). man kaip tik ryte kilo noras pradėt kokį krepšiuką nert iš likučių. ir dilema - kurių gi man negaila :), kad jau tikrai niekur kitur nenorėsiu naudot. Ot skriaga tas drakius - jam tik kaupt, kaupt ir kandim laikyt :).

Atsakyti
Restar, o gal savo tai pažįstamai odontologei nori pasiskambint? Nebus susiję su tavo dantų plombavimu?
Eludrilis- tepalas arba skystis po dantų rovimo arba burnos ertmės žaizdom gydyti.
Atsakyti

Na man irgi labiau patinka siulus rinktis ir pirkt.

Bet apie kandis tai tfu tfu tfu.....

Atsakyti

Niuma - nenoriu :D. Norėjau tik pasibėdavot. Paskaičiau, kad nėra kažkokio labai gydymo, turi pasveikt po 1-2 sav ir taip. jeigu ne - susirūpint dėl baubo - burnos vėžio reikėtų  :B . Na, ir druskos tirpalu galiu skalaut. Kai jau neapsikęsiu :). Aš tikrai labai pervargus - matau, kaip neadekvačiai reaguoju į naujus iššūkius, ypač neįdomius, papildomas užduotis (negalioja tam, kas man įdomu), kaip poros avarijų vos nepadariau lygioj vietoj. Kol sėdžiu viena prie stalo taip net neatrodo, bet vos dar pradeda kristi kažkas ant viršaus, tai ir pajaučiu, kad nieko nebenoriu. Tik megzt :).

Atsakyti
Nesikeikit apie kandis.
Galvojau jau viską išvaliau ir ramu kurį laiką buvo.
Ir čia netikėtai.....

Žodžiu, siūlų jau ilgai neperku ir artimu laiku neplanuoju, parneštus iš balkono -po kelių dienų išnešiau dėžes atgal. Būsimam projektui prieš mezgimą sudėjau į šaldiklį. Kaupuosiu pasilikt paskutinių dviejų metų pirkius, o su ankstesniais- atsisveikint negrįžtamai.
Dar turiu vyniotuvą. gal išeitis būtų pervyniot, o gal ir ne.
Papildyta:
Restar 4u.gif

(aš pvz dabar labai būčiau dėkinga, jei kas tiksliai patartų, ką daryt su mėnesį laiko nutirpusiu liežuvio galu. B grupės geriami dar neveikia. Leidžiamų neperku).
Atsakyti