Kad fb buvo nulūžęs nepastebėjau. Tai gal nesu priklausoma
Qqutės jau pasigedus buvau . Galvojau, kad visai drugeliai ten kažkur pilve užspurdėjo, o čia tokia nefaina priežastis... vakar kažkodėl net aš pagalvojau, kad reikai gal covid testą pasidaryt. kažkaip krenkšt pradėjau ir toks keistas jausmas nosyje. Ai, dar ir burnoje kažkokių darinukų atsirado pačiame viršje prie dantenų po viršutine lūpa... Nesijaučiu serganti, bet pagalvojau, kad šiaip į žmones mažai išeinu, o buvo renginių, tai gal ką ir galėjau pasigaut, kad simptomai keistesni.
Tai kai šita priežastis tai atsiradau gi va
o drugeliai yra drugeliai
Jaukia mintis truputį. Laiko ir azarto megzt pamažėjo tikrai
Vat tas keistas jausmas nosyje ir krenkštimas tai pagrindiniai mano simptomai šį kart
Negi darytis . dar yra likę nuo vaikų kažkur. Nes turiu renginį popiet, visai meilai nenueičiau .
Vat aš irgi kadangi vaiko iš mokyklos turėjau krūvelę...
Nerodo man nieko. Kolegė priminė ciberžolę .
Screenshot_2024-03-05-16-08-31-597_com.android.chrome.jpg 93,81KB 0 Parsiųsta kartų
Šitą vadinu drožtuko tipo. Nes įstatai ir suki. O yra ir kaip skustukas
Va toks Screenshot_2024-03-06-13-57-22-958_com.alibaba.aliexpresshd.jpg 121,41KB 0 Parsiųsta kartų
Tai gal pirmas saugiau, bet palieka daržovių, bet antras kažkaip atrodo gali ir nagus ir odas nudrožti🫣
Tai va, tas antras ir aptarkavo man visus pirštus ir dar su juo sunku iki pat kraštų nuskusti, irgi lieka medžiagos.
O aš turiu va tokį. Irgi nepaima visos daržovės, bet visai prisiminus panaudoju. Turi trijų rūšių peiliukus, persukama rankenėle
Screenshot_20240306_143801_Samsung Internet.jpg 84,21KB 0 Parsiųsta kartų
Tik šitas mano įrankis daro makaronais ir spiralėm,o aš noriu tiesiog pagaliukais,korėjietiškais
Man visos tarkos nenutarkuoja visko iki galo, nes saugau pirštus. Tai kokia bėda - likučius suvalgau arba vaikams išdalinu, jeigu morkos, jeigu burokai - likutį peiliu supjaustau.
Mano va tokia. Irgi lieka šerdis, bet užtat nieko nenusitarkuoji.
Screenshot_20240306_181629_com.android.chrome_edit_115340240598022.jpg 200,58KB 2 Parsiųsta kartų
Geriausia pjaustyklė ta, kuri naudojama . Man beveik kasdien prireikia saviškės. Šiandien irgi pravertė salotoms - žiedinis kopūstas, paprikos pusė, agurko pusė, violetinis svogūnas, krapai, majonezas+grietinė, druska, prieskonių kažkiek.