Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar :4u:  nu tikrai š rytas...

Bet kaip sako Beata- viskas pasidaro darymo būdu, tai va taip ir bus.

Atsakyti

Tai kad net daryt nieko su tuo neturiu :). Pagrindinis mano prioritetas dabar - sugalvot, kaip save į žmogų atverst (namus būtų gerairgi - į namus). Bėdelė, kad porai šiandien pamokų visai nėra, veikloss baigsis 12, kitai  - 4 pamokos, o dar gal ir dičkis grįš. O aš noriu būt viena be jokių pretenzijų ir norų iš kitų pusės... Kaip nors. Nėra tragiška. Tik šiaip atvirai patransliuoju, vaikams gi nepasakysiu :).

Atsakyti

AŠ tai šiandien norėčiau atgal į lovelę, akys tiesiog limpa..

Teks atbūt dienelę, gausim naują vadą šiandien.

 

Restar, ateis ir šviesus laikas :4u:  

 

 

Su Pavasariu visas. Reik tikėtis, tas šerkšnas ant langų jau paskutinis :D

Mano narcizai kaip tik pražįdo  :wub:

 

Priedas  Nar1.jpg   186,54KB   0 Parsiųsta kartų

 

Priedas  Nar.jpg   105KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, pasijuokiau iš dantų šepetuko, nes ir man yra taip buvę porą kartų. :D  Bet tai nėra ko tos pačios spalvos šepetuką pirktis. :)

Niuma, mano dantų rovėjas ir implantologas iš Kauno atvažiuoja į Vilnių. Apskritai, gana protingai toje klinikoje, kur mano stomatologė turi kabinetą, pasiskirstę funkcijomis. Kiekvienas  yra savo srities specialistas: viena taiso karjesą, estetinis plombavimas, kita tik kanalų gydymas, trečias chirurginiai reikalai, ketvirtas protezai.

Gal kuri galite rekomenduoti šaldytuvų meistrą? Šaldiklis šią savaitę išprotėjo. Kiekvieną naktį pypsi. Atšildžiau, išvaliau, vistiek tas pats.

Atsakyti
Pas Emilį irgi šiandien Kaziuko mugė smile.gif Vakar Viliaus paprašiau, kad iškeptų keksiukų, nes sau ir vyrui buvau nupirkus bilietus į išankstinę filmo premjerą. Fiziškai mačiau, kad nespėju. Grįžus beliko supakuoti. Jie prekiauja. Sakiau, jei nepavyks parduot, gali apsikeist. Dar sugalvojo kainas pats biggrin.gif (bandžiau sakyt mažesnes- įsižeidė. mamos vaikas biggrin.gif svarbu leisk prekiaut).

Jurgitak, taip ir turi būti klinikose. Maniškio irgi pas atskiras ėjau burnos higieną, kita- plombavimas, kita- estetinis plombavimas (man siūlė priekinius, bet neužsisakiau), o jis pats- implantacijas. Plius, važinėja į Latviją, mokymus veda. Tikiu, kad daug kur gerų specialistų yra smile.gif Tik pasidalinau info, kad ieškojau ne vienoj savu laiku, kol radau, kas tiko.
Atsakyti

Man kažkada reiks rekomendacijų. Dabar net neklausiu, nes viską pamiršiu, kur išsisaugau :D Bendrą vaizdą va susidarau.

Atsakyti

Man tai nebuvę su šepetuku dar taip :(. Mažė sumaišydavo vis savo su sesės... O kas ir nuperka tuos šepetukus panašius. Kai perku  - nepamenu, kas ką turi. O dabar ir pati jau maišau, kos kieno žalias atspalvis. Nors gali būtų, kad ir ne aš sumaiau, o vėl mažė...

Mano galva kaip puodas, o akys stačios, visa budri.

Gražu narciza:wub: . Nieko nepasėjau vis dar ir nenoriu juoda:B .

Šaldytuvo nesu taisius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 kovo 2024 - 11:40

Šaldytuvo meistrą gerą tik Kaune žinau. Mamai kaip tik buvo prireikę.

Su šepetuku nuotykių nesu turėjus, net nelabai įsivaizduoju, kaip būtų įmanoma, bet turbūt dėl vienodo tipo ir spalvos. Mūsų praktiškai visada visų skirtingi.

Atsakyti

Mūsų elektriniai. Su vyru skirtingų spalvų. Ir garso :D  esu kartą apsimiegojus nusitvėrus ne savo, bet įjungus iškart pabudau :D  nu. Tyliai su skalavimo skysčiu paploviau ir pastačiau į vietą :hihihi:​  susekta nebuvau. 

Atsakyti

Pradedu dieną iš naujo :). Vyras nuėjo siurbt, aš nusprendžiau pasinaudot proga - tik galvą padėjau ir migtelėjau, jaučiau dar, kad katinas buvo šalia kojų atėjęs. Pažadino dukra į duris paskambinus. Negrįžo nei gabalėlis braunio :).

Galvą biškį maudžia, bet jau ne nuo neišsimiegojimo :). Džiugu vien dėl to, kad nepražus vakaras - galėsiu pamegzti, neišlūšiu nelaiku :).

Atsakyti

Ai, man dar klausimas, o kaip sužino, kad šepetukas buvo sumaišytas ir kažkas kitas valėsi? Taigi, jei nematė, beveik jokių įrodymų  :hmm:​ 

Atsakyti

Šlapias, tipo, jau. Ji apčiupinėja jį kažkodėl, įtari labai  :D .

Atsakyti