Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Arba praturtėju, kai gaunu bernų išaugtus :D.

Man irgi buvo kilusi mintis vyriškų pasižiūrėt. Pilkų buvo, tik nežinau ar dydžiai ten kaip moteriškų. Aišku, galėjau pardavėjos paklausti.

Atsakyti

Mes su sūnum dabar vieną modelį juodų nešiojam. Tų, su kuriais pirtyje buvau :).

Atsakyti

Realiai tai turėtų būti tas pats, tik vyrams biškį kitokia konstrukcija :rolleyes:  pas moteriškes užupakaliams daugiau vietos pasiuva, pas vyriškius atvirkščiai :D  bet esu nešiojus ir vyriškus, realiai tai ne visada jaučiamas tas skirtumas, ypač jei su elastanu.

Atsakyti

Laba,

Bet dabar ir vyrukai riestas dubces turi, ypač tie kur gyme daug laiko praleidžia.  O moterims priekyje daugiau reik jei pilvukas yra. Gi ne visos plokščios. Tai matyt vyrų turtui konstruotos kelnės geriau moterims tinka. Mama pasakojo kad jaunystėj pirkdavo vyriskus džinsus. Nes liemuo geresnis buvo.  Man džinsai irgi problema. Bet daugiau apsileidimo, nei pasiuvimo.... 

Atsakyti

Nu dar vyriškų klubai siauresni.

Frekė gal geriau žino tas siuvimo konstrukcijas,bet esu tokių matavusis vyriškų džinsų, kur ne šiaip pilvui vietos daugiau, tiesiog priekinė dalis ilgesnė. Tai gaunas,kad užpakaly neužsitraukia aukščiau, o prieky tenka užsitemt iki (.)(.) Ir atitinkamai siauri klubai ir panašaus pločio juosmuo.

Bet tikrai ne visos firmos taip daro, toli gražu. 

Apie šiuolaikinius vyrus, tai nėr nieko baisiau nei už vyriškus skinny džinsus :oh: 

Atsakyti

Nesu aš konstruktorė tai nežinau, bet išmasčiau🫢 bet matyt klaidingai. Tik va kad mama pirko vyriškus pamenu pasakojus

Atsakyti

Mano vyras mano vienus džinsus nešioja :hihihi:​ 

Atsakyti

Kažkada senai (kai kitokios sudėties dar buvau) irgi savo džinsus iš vyro spintos atsiėmiau :D Sako, o kokie patogūs.... aga, nes gal dydžiu didesni ar tai elastano daugiau.

Ką tik ploviau mašiną, tai atsiminiau Liniukos nuotykį servise su sankaba, kai užteko kilimėlį patraukt. Išėmiau kilimėlius, kad vidų  išsisiurbčiau- po pedalu tieeek akmenukų mažų, kad apsidžiaugiau, jog iš viso dar stabdis veikė. Vieni batai dantytais padais, tai turbūt iš jų tiek pribyrėję.

Atsakyti

Vakar tokia kvailai keista diena buvo,  su daug skambučių ir ... smegenų užtemimu :(. 23 val prisiminiau, kad 16 val turėjau būti kirpykloje....  ir prieš kirpėją nefaina, ir pikta ant savęs, nes šiandien renginys kamerinis, ryt renginys - masinis, turėjau būt labiau į žmogų panaši... ir ant nieko negaliu pykt, tik ant savęs, o tas baisiai nenaudinga iš tikrųjų ... reikia kažkokio džiugesio atsvarai. bet pasiimt siuntinuko iš Temu nevilioja - galiu dar nusivilt :). Žodžiu, reikės kažkaip susitvarkyt su savim ir neigiamom emocijom savo atžvilgiu  :B​ .

Atsakyti

Restar, vakar buvo Mano diena - tarptautinė optimistų diena. Ir tavo diena - Puikios profesionalės, intravertės ir realios supermamos - diena BUS.

Labas, išvedžiau juodo šilko liemenę pasivaikščioti. Myliu aš šilkus ir kašmyrus!

Atsakyti

Kiekviena diena gali būt mano ir nemano, tik reikia požiūrį pasiremontuot. bandau atgaut savaivertę profesionalumu :). bet labiausiai, matyt, padėtų pasivaikščiojimas.

O aš šilko neprisijaukinu. Kiek turiu, tai man jis pašosi ir kai tik ką šilkinio dėviu, taip prakaito antiperspirantai/dezodorantai neįveikia... Pradėjau nebenorėt. Nors mano siūlo storiuose mačiau atsivežtą naują, kuris galėtų tikti brunch'e nusižiūrėtai bliuskei: https://www.ravelry....y/tide-loop-tee. Kol gyvai nepamačiau, tai ji manęs nejaudino, o dabar tai visai labai ♥. Gal netyčia kas aprašymą turit  :ax:​ .

Atsakyti

Restar-bliuskė faina tikrai. 

Aišku, mano nuomone, tai konstrukcija yr ypatingai paprasta, neseniai net Liniuka apipasakojo :D  panašų reikalą.

bet suprantu, kodėl norisi recepto. Turbūt ir aš šiuo gyvenimo etapu mieliau rinkčiausi ramybę nei iššūkius. Nors... mezgu tai be recepto :D 

Pliam, tas virusas toks šlykštus yr/buvo, nu norėčiau jau jį pamiršt, o dabar vis vargina, ypač po pietų, tokia kažkokia želė galvoj/veide, kažkoks silpnumas, noras prigult, sąnarius maudžia... 

Atsakyti