Restar, žinok, gal tu tikrai kokį meilužį turi, nes šiąnakt sapnavau ir aš Ne ispanas lyg, bet gražuolis lieknas jaunas. Kažkur užsieny prie vandenyno buvau ir užmačiau jus ant žirgų Visa bekvatojanti, plaukai plaikstosi, kaip iš kokio filmo Daug labai neatsimenu, tik kad galvojau, gal reiktų prieti, bet ir sapne koja negaluojančia buvau, tai tiesiog iš tolo pasigėrėjau ir galvojau parašysiu SM, paklausiu, kur tu čia bastaisi
Jau kaip ačiū už smagų juoko priepuolį - prisikvatojau visa gerkle . Nuėjau ir vyrui papasakojau, ko žvengiu. Tai gal neturiu dar nieko. Nebent pati nežinau . Jūs tik sapnuokit, sapnuokit mane, šitas sapnas gražesnis nei Niumos . Ir labai vaizdžiai įsivaizduoju . Kelionėse, ypač be vaikų, aš ir būnu tokia laiminga. Ir brunch'e tokia buvau, net žandus skaudėjo nuo šypsojimosi . Ir pora vyresnių moteriškių pasakojo apie keliones, viena keliauja solo, kita su vyru . Irgi apie tai svajoju. Dabar kaip ir turiu tokią galimybę, darbo dovanotą, tik nežinau, kur norėt, kad perdaug savų neišsileist. Nes, va, mašina, į servisą nuvažiavo, ir be kelių šimtų neišvažiuos....
Rūbus galiu pirkti internetu, bet ne džinsus. Nesuprantu aš dydžių žymėjimų.
O tu parizikuok - užsisakyk pora dydžių ir atsirinksi. Ypač patogu grąžinti Zalando, tikrai rekomenduoju, gal rasi ką patinkančio: https://www.zalando....=pilka džinsai. Man vienos kelnės tiko iš trečio užsakymo, jie greit ir pinigus grąžina. O mano džinsai - 32/34. Tau antro skaičiaus reikėtų mažesnio - nes jis reiškia ilgį. O pirmo - gal panašaus? Džinsus tai iš pirmo karto pataikiau.