Labas rytas, kam jis labas .
Turėtų būt neblogas - visgi visa chebra išėjo į mokslus, bet užsinaktinėjau, dėl to sunkokai kėliausi, vakar išvis nesusipratimas pasirodė, kad toks trumpas savaitgalis . Gerai buvo 3-ijų dienų savaitgalis, lengva priprast...
Žiūrėjau vakar filmą, ne serialą, tai, aišku, kad trukdė megzt, negalėjau net pradėt. Pusę filmo 2 kartus pažiūrėjau, nes vyrasu sūnum per vidurį išvažiavo futbolo žiūrėt, mudvi su maže baigėm, o tada vyras norėjo baigti, tai vėl kartu pažiūrėjom. „Pratikantas“. Buvau gavus rekomendaciją. Toks neblogas.
tai galų gale visai vakare pradėjau naują pirštinę. dar kažkodėl susigalvojau pasisunkint gyvenimą - atnarom mezgiau trispalviu mezgimu . OK, pirmą pirštinę tai gal įdomu išbandyt, pažiūrėt, kaip atrodo, bet tai antrą jau bus privaloma tokią numegzt . O jau tikrai neįdomu . Ir gal visgi per marga...ir niekas man daugiau už tą mazochizmą nemokės...
Apie extra/introversiją man labai gerai viską paaiškino ir gyvenimą palengvino knyga „Tyla“ (Susan Cain). Nes kartais jo, atrodo, kokia čia aš introvertė, bendrauti tai mėgstu. Tai, aišku, yra įvairių introvertų, bet nereiškia, kad jie nemėgsta bendrauti. Mėgsta, ypač 1-to-1, jiems įdomius, gilius, o ne pavirštutiniškus pokalbius. Bet iš vieno pasibuvimo nelekia į kitą ir nekaifuoja nuo to, o turi pailsėti, atsigauti vienumoje, gamtoje. Ekstravertai pailsi bendraudami, taškydamiesi ir pan. Čia taip primityviai, bet labai gera knyga. Ji man padėjo suprasti, kodėl kai kuriuose susibūrimuose jausdavausi blogai, svetima ir pan. ir padėjo pamatyti savo privalumus ir juos vertinti, o ne bandyti lygintis ir nuvertinti save, nes esu kažkokia kitokia. Tai labai išlaisvina, kai sau įsivardini ir supranti save. Pvz., kodėl nenoriu keliauti į didelius miestus, o verčiau dievinu gamtą. kadangi darbe prieš n metų net turėjo šios knygos aptarimą, tai pati, kaip pora žinomų konsultančių pripažino visą gyvenimą maniusios esančios ekstravertės, bet teko pripažinti, kad visgi ne . Konsultantai tikrai tie, kurie daug bendrauja ir kalba. Bet nuo to daug pabiau pavargsta, negu ektravertai...