Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sweet Magnolias pradėjau. Patinka.

Atsakyti

Restar pasišnekėjo pati sau savim apie serialus ir nusprendė ką žiūrėti.

 

katukui Grey anatomijos ilgam  užteks, ypač, jei pamiršus apie ką pirmi 10 sezonų ir pradėsi iš pradžių. :lol:

 

Kadras iš šįryt matyto video.

Priedas  Fiksavimas.JPG   30,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 vasario 2024 - 09:36

Tai sakot vietoj telefono reik neštis mezginį į tą meditacinę vietą? :D​ 

Atsakyti

Katuk  :4u: . Baisiai nuskambėjo vakar tavo noras tik kvėpuoti. Nes nu realiai... Neturėjai įsigijusi pulsoksimetro dar Covid laikais? Nes oro trūkumas tai ne juokas... Iš kitos pusės - pamatai, kiek mažai žmogui reikia. Tada visos kitos bėdos, trūkumai tokie maži atrodo. Sveikatos  :4u: .

Liniuka - jeigu jau pati supratai, kad be operacijos neapsieisi, tai gal ir gerai?  Vincis, kiek suprantu, visai nesigaili išsioperavusi? ir labai smalsu pamatyt, kaip spalvas sudėliojai į dryžiukus.

Galvoju, ar susilaikyt šiandien nepabaigus dukros megztinio, kad turėčiau ką nešti į mezgėjų brunch'ą, ar  visgi nesinešt viso didelio megztuko (šįkart tikrai noriu nueiti pėsčia), o pasiimt tas pačias pirštines, kur praeitam pradėjusi buvau. Ir beveik nepamezgiau :).

Dar žiūriu, kad kojinės staiga kokios trejos prakiuro, gal nusimegzti sau vėl kokias ypatingas. Bet ypatingos tikrai nebūtų iš vieno kamuoliuko :). Tai irgi ne prie plepesio megzt, jau turiu patirties su ardymais po pirties :). O gal iš kokio dovaninio stebuklingai margo kamuoliuko dar vienas pirštuotas sau nusimegzt... perdaug pasirinkimų - vargina. O dar ne visi įgarsinti, norai sukasi galvoj, kaip koks vėjo malūnėlis ir nežinau, kaip apsistot ties vienu...

Ganausi po siūlus ir kažko noriu noriu - jako, kašmyro, plonytės baby alpakos, buklė švelniausio, vis neršiu po visokias parduotuves. Tada apraminu save, kad turiu iš ko megzt, kad turiu dar bent kažkiek sumegzt, kad galėčiau kažką naujo pirkt, o vakare ar kitą dieną vėl viska siš pradžių - reikia pažiūrėt ar kas naujo neatsirado, ar nedingo, kas patiktų, o gal akcija atsirado/dingo... O vat ką pirkti iš Siūlų damos norėčiau - taip ir nerandu :). gal Rowan mohera labiausiai domina konkrečios spalvos, bet lauksiu nuolaidų kokią nors proga. Moters dienos, pvz :).

Atsakyti

Buvo kažkokia gal viruso gulbės giesmė vakar :D 

Šiandien atsikėliau su atslūgusia nosim, kvėpavimas normoj, kosulys tik vos vos. Tai tikiuosi link gerėjimo. Ir dar buvau primiršus kad ryt užsirašius echoskopijai (.)(.). Tai gavus žinutę biškį susimėčiau, bet paskui nusprendžiau vistik eiti. Tai kaip ir būtų šansas į tą mezgėjų branchą, bet kadangi esu ir pati nualinta, ir dar neaišku, ar ne užkrečiama, tai geriau vengti žmonių minios.

Siūluose irgi kažkurią dieną neršiau, bet grynai pažintiniais tikslais. Nu tikrai daug turiu, daugiau nei pakankamai...

Bet šiaip turbūt tikrai ta gausa ir dezorientuoja

Atsakyti

O aš vakar apsilankiau pas šeimos gydytoją. Padarė rentgeną, lūžio nėr, sako, reik rimtesnį tyrimą daryt, rašykis pas traumotologą. Tai žinot, kada artimiausias laikas?? Gegužės 3!!  :oh:  :oh:  :oh:  Sakau tai registratorei - jums čia normalu? :D sako, niekuo negaliu padėt :D 

Dar psitikrinsiu, kas ten pas mane draudime ir eisu gal privačiai kažkur. Galvoju, ar irgi traumatologo ieškot, ar kokio kineziterapeuto  :hmm: 

Gal laukt savaiminio pagerėjimo.

Mano visa sesės šeima vemia, viduriuoja... :huh2:  :unsure: Sakė, jau atrodo, kad visi namai apvemti, o jei dar kuris kampas neapvempta, tai tuoj bus... Vienam 4 metai, kitai 8 mėnesiai. Sakė, dar taip beviltiška nebuvo atrodę. Ir net į pagalbą negaliu pasissiūlyt su tokiu virusu..

Atsakyti

Limit, o tu žiūrėjai per esveikatą? Nes ten su siuntimu gali kartais susižvejoti vietą ir kurioj kitoj poliklinikoj greičiau. Keičiasi ta esveikata biškį į gera. Man pasisekė, kai tą pačią dieną atsidariau ir radau stebuklingą vieną laiką pas vieną garsią traumatolog Centro poliklinikoje. Nes būtų reikėj laukti ilgai. Dukrai irgi vieną dieną pasižiūrėjus neradau nieko gero, kitą - radau super laiką vienintelį. Nuėmė jau jai gipsą. Nežinau, kur prabėgo tos 3 savaitės man galvos nuo kompo neatkeliant... Reikės striukė kolegės sūnaus grąžint, o mano panai jau patinka ji  :lol:​ .

Atsakyti

Restar, žiūrėjau, kovo 29 yra laikas į Ortopedijos centrą. Gal reiks dienos bėgy vis pračekint.

Privačiai konsultacija 149 Eur (nuotoliniu 129). Yra pigiau, bet nėr vietų.

Atsakyti

Tai bene daug traumuotų iš slidinėjimų grįžta, ne tik užsieniuose, bet ir Lietuvoj paslydę... Dičkė šią savaitę su drauge prie Pučkorių atodangos su drauge bastėsi sake, kad takeliai vienas ledas, aišku, virto, trenkėsi alkūne, dejavo, bet lyg praėjo.

Atsakyti

Mano kojos skausmas buvo praėjęs iki to laiko, kai paskutinei konsultacijai pakliuvau pas specilaistą, kuris turėjo pakonsultuoti, ar nereikia operuoti. Nuo kreipimosi pradžios buvo praėję 9 mėn. Gal ir gerai, o tai anksčiau dar būtų ėmę operuot be reikalo.

Atsakyti

Ne, nu toj vietoj su mezginiu neatsipalaiduosi. :D

Paveiksliuke, tai moteriškė, garantuotai, nuo mažų vaikų pasislėpus. :D

Atsakyti

Prajuokinai, Jurgitak!

Atsakyti